praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
iwca wierz mi ze jak tylko ktorakolwiek dostanie sms to na bank sie tu pochwali i ja tez tak zrobie ;D
Do kokusia22-Dzięki.z jakiego miasta jesteś.
Ja jestem z okolic Nowego sacza i tez jade pierwszy raz :) spakowana juz :)?
Dziewczęta Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Kobiet !! ;* :)))
Pluum dzieki w swoim imieniu :) tylko jak dla mnie to masakrycznie sie ten dzien zaczal i az sie obawiam jak sie skonczy
Ale Tobie i innym kobietkom tez najlepsze zyczenia :)
Dziewczęta ja tez wam życzę wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet:)miłego dnia:)
kokusia22-Tak jestem już spakowana.Pozostało mi tylko jedzonko.Jak tylko będe miała wiadomość kiedy wyjazd to wybiore się na zakupy.
Eee no to chyba ja jestem tylko taka lewa ze od dwoch tygodni juz praktycznie calkiem jestem spakowana :Dale to dobrze bo przynajmniej potem moze nie pozapominam duzo rzeczy bo niestety mam takie zdolnosci ;)
Witam .Dziewczyny ,do tych dziewczyn co dzisiaj jadą dzwoniły panie z Zielonej Góry i to im potwierdzało się .A wogóle to p.Mario pisał nam na emeil gdzie i z kim jesteśmy przydzielone . Z tego co czytam ,to Wy nie wiecie ,z kim i gdzie sie wybieracie ...Cierpliwosci
Cytat: annafriedel
Witam .Dziewczyny ,do tych dziewczyn co dzisiaj jadą dzwoniły panie z Zielonej Góry i to im potwierdzało się .A wogóle to p.Mario pisał nam na emeil gdzie i z kim jesteśmy przydzielone . Z tego co czytam ,to Wy nie wiecie ,z kim i gdzie sie wybieracie ...Cierpliwosci

A to nie eskami mieli informowac?
Tak mówili ze eskami ,ale dzwonili i to do nas wszystkich w celu potwierdzenia. A na kiedy Wy macie niby wyjazd ,bo wszystko sie mocno poprzesuwało
Annafriedel nie zartuj ze jeszcze sie poprzesuwalo :( no my myslalysmy ze moze juz teraz 13marca bo ktos pisal wczesniej ze dzis maja jechac te "stare" a we wtorek to juz reszta "nowych" a to Ty tez teraz pojechalas czy kiedy jedziesz?
ale tu cisza, mam nadzieję że jednak przyjdą sms na 13.03
Ja tez mam taką nadzieje,że tego 13.03 pojedziemy.
Dziewczyny ,a co myslicie o tych wszystkich opisach o tej wspaniałej Hiszpani ?????????? Ja miałam jechac dzisiaj ,lecz niestety nie mogłam i żałuje i równiez zastanawiam się co na mnie by tam czekało i co mnie ominie .????
Ja sądzę, że jak się samemu nie pojedzie to trudno cokoliwiek mówic. Każdy może trafić inaczej i nie wiesz czy ty trafiłabyś spoko czy źle. Nikt nie jest w stanie tego przewidzieć. Trzeba jechac i samemu sie przekonac.
Kamila jestes jeszcze? wyslalam Ci wiadomosc..
Jestem, ale gdzie wysłałaś? Bo na priv nic nie mam
Wiesz co weszlam na Twoj profil i tam byl kontakt to napisalam..
Aha bo nic nie dostałam :(
A zaraz muszę wyjść...
To nie szkodzi a powiedz mi Ty na cytrusy z mezem jedziesz nie??
Na meila też nic nie dostałam, bo sprawdziłam.
kurcze masz jak mi Twoj nr przeslac bo mam sprawe do Ciebie.. moglabys mi na maila wyslac?
Tak, z mężem.
Tak, moge żaden problem, ale teraz wychodze z koleżankami na babski wieczór z okazji Dnia Kobiet więc teraz nie za bardzo będe mogła rozmawiac, ale jutro cały dzień jestem do dyspozycji jjakby co:)
Podaj mi meila swojego to wyślę swój nr
super :) to jak bede miala Twoj nr na mailu to zadzwonie jutro:) nie bedzie to problem?
pewnie, że nie będzie, podaj meila zaraz wyslę, bo potem zapomne jak wrócę a tak to już będziesz miała
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego