praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
tak niedaleko siebie byly te hotele
wiec mi niech nikt nie gada ze ten caly Mario jest taki niedobry.
no to było niezła jazda ale bardzo fajnie to teraz wspominam...

to tez wtedy wracalas?
ja nie pamietam nazwy tego hotelu .bylam w tym 1 zaraz w kolejnosci.co najwiecej osob zostalo bo reszte powiezli do innych
nie pamiętam dokładnie daty ale po drodze chyba z 5 razy chłopacy sie zatrzymywali żeby silnik schłodzić a w rezultacie zostały hotele...
to bylo w 2010 roku pod koniec maja.to moze razem wracalysmy?he he a spalas w tym 1 czy ktoryms z koleji?
nie ja byłam a Malvinie ale to nie był pierwszy
ja pamietam dziewczyny z tego autokaru cala czworke co mowily w kolko jakis tekst z reklamy o truskawkach i czekoladzie,minelo sporo czasu juz nie pamietam dokladnie
teraz po tym wpisie co niektorzy pewnie mnie zlinczuja beda wklejac tekst i pisac komentarze ale ma to w swoich 4 literach.Mario mnie nigdy nie oszukal nie zrobil mi krzywdy a wrecz zachowal sie w porzadku.
Ja nie kojarzę zresztą miałam jakieś zatrucie i przespałam prawie wszystko...
no ja tez jestem spioch autobusowy
Wiesz co mi już sie nie chce pisać o tym powiedziałam co miałam do powiedzenia i już mam to gdzieś, mnie tez nie oszukał a wręcz pomógł i w dup..e mam inne opinie niech każdy wierzy w co chce.
mi tez juz sie nie chce pisac i przekonywac.ja bylam wczesniej na innych polach i byly nie obrazajac nikogo takie mameje ze szok,my zrobilysmy po 2 rzedy(rajki)a ona z polowy pierwszej nie wyszla i nikt jej nie odeslal do domu
i brala takie same pieniadze jak wszyscy
No to z mojej strony na tyle by było...trzymajcie się dziewczyny i życzę wam dobrych i uczciwych szefów, godnych warunków ,pogody i pracy oraz dużych pieniędzy.
No wy tez piszecie o roku 2010 to tez mogę powiedzieć , ze to było dawno . Ale wszystko sie zmienia tz praca , warunki i p. M.. tez . Życze miłej pracy i zarobienia sporo kasy no i oczywiscie też żeby sie autobus nie popsuł . A jak spotkacie p. Mario to przekażcie mu pozdrowienia i żeby lepiej oddał kase ludziom co ich w tym roku oszukał bo taka jest prawda - pozdrawiam
do morena7236 nie była z tymi dziewczynami o które pytałas
hej dziewczyny jakie sa dokladne namiary na pana Mario??? z gory dziekuje
morena ja wiem gdzie jest Costa luz,
do nas sie wjezdza tez w ta droge co na Costa luz,tylko ze Costa luz to jest pierwsze pole,zaraz przy glownej drodze
a na moje trzeba jeszcze spory kawalek dojechac...
amadorka podałabys mi swoj nr na priv tak na wszelki wypadek bo ja tez jade pierwszy raz i troche sie boje bo nie wiem jak trafie mam nadzieje ze bedzie dobrze ale zawsze lepiej miec sie kogo poradzic z gory dziekuje:)
Amadorka wielka buzka za ten nr :) naptawde nie wiesz jak to lzej jest czlowiekowi na sercu ze wie ze nie jest jak ten palec sam tylko w razie w ma do kogo sie o pomoc zwrocic :) i obiecuje napisac jak tylko dojade co i jak :) jakbys Ty czegos kedys potrzebowala a ja tylko umialabym pomoc to wal smialo zawsze pomoge!!
nie ma za co dziekowac,sama wiem jak to jest
tylko tez nie spodziewajcie sie cudow po mnie,bo ja cudotworca nie jestem ;)
na ile bede umiala i bede mogla to pomoge,czy doradze...
ja powiem tak ze po tych zdjeciach ktore ogladalam to przynajmniej naocznie juz wiem czego moge sie spodziewac i wiem ze jak takie cos zastane to to bedzie "normalne" pod tym wzgledem ze jak juz ktoras napisala ze tak wyglada 80% domkow wiec o takie rzeczy niema co szumu robic tylko mysle ze dobrze by bylo wziasc ze soba cos na grzyba i moze troche domestosa i juz bedzie lepiej.. no ale miejmy nadzieje ze wogole trafimy w te 20% tych "lepszych" domkow :)
Cytat: kochamTruskawki
autokar mial awarie.naprawa musiala trwac do rana bo byl wieczor(to bylo ok 200 km od valenci)i co kierowcy zadzwonili do Maria i ten czlowiek zaplacil za nocleg w hotelach dla ponad 50 osob,zebysmy nie spaly gdzies na trawie do rana az naprawia awarie w autobusie

To miłe, ale widac , że nie jesteś zbyt zorientowana w obwarowaniach przewozowych..jest to normalna praktyka, z ubezpieczenia opłacany jest hotel podróznym. Ja kiedyś korzystalam z tego, gdy przeprawiałam się promem w Dani a z uwagi na sztorm , nie mogl 2 razy zacumowac i wszycy czekający , z wykupionym biletem otrzymali hotel. To żadna łaska. No ale pozniej Mario po stopach całowany jakby takiee miał serce :)))
Witam ./ Jutro moje znajome wyruszaja na truskawki z Wrocławia o 15.30 .Jadą do Grufesy ,ja musiałam zrezygnowac z wyjazdu i zastanawiam się co one powiedza po powrocie/? Moze ktos napisałby mi ,czy był tam ,lub cos słyszał ,poniewaz jestem bardzo ciekawa co mnie ominie .??/
coraz mniej tych wpisów,annafriedel ja Ci nie pomogę bo również jade pierwszy raz,i sama nie wiem co mnie czeka,ale poczytaj wcześniejsze posty tam dziewczyny piszą czego się można spodziewać,
Własnie dziewczyny od kiedy są wysyłane sms-y jeżeli liczy się ze się wyjedzie 13? :D może dzisiaj już?
i zostałyśmy i czekamy,czekamy, teraz na forum będzie ciszej, dużo dziewczyn pojechało.
Sms'y przypuszczam ze beda wysylane cos kolo soboty no ale pewna nie jestem.. mam nadzieje ze juz wszystkie pojedziemy..
Hej jestem z zachodniopomorskiego i pierwszy raz jade na truskawki ,cały czas czekam na wiadomość kiedy będzie następny wyjazd.Mam nadzieje że będzie to 13.03.Kobitki jak będziecie mały jakieś wiadomości to dajcie znać na forum.Pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego