praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
[email] :) to mail mojej sis ale ja z niego tez korzystam :) to do uslyszenia kochana i milego wieczorku wam zycze :*
oki zaraz wysyłam, nie dziękuję ;);)
meil juz poszedł z nr, napisałam że to ja, żebys wiedziała hehe, dobra ja juz spadam, w takim razie czekam jutro na tel, pa
wielkie dzieki jeszcze raz :*
Czy ktoś był w Grufesie -jak tam jest -tam pojechały moje kolezanki ,ja nie mogłam i ciagle sie zastanawiam ......co i jak????????
Cześć, miałam jechać dzisiaj ale musiałam przełożyć termin na 13.
Wyjazd jest z Wrocławia, czy jedzie ktoś z okolic Bydgoszczy, Torunia Gdańska - razem zawsze raźniej
Ja nie dostałam żadnego potwierdzenia na meila,nic,kurcze chciałabym żebyśmy wszystkie pojechały 13,ale nie wiadomo jak będzie, może się tak zdarzyć ze dopiero w kwietniu wyjedziemy,
Jutro chce widzieć eska na telefonie:) Ja tak czekam od 25 stycznia :D
Jeszcze trochę to nikt tu nie zostanie ,bo wszystkie wyjadą ,a moze juz będą wracać ?.Jednak to czekanie człowieka wykańcza -prawda>>>? Tak chciałabym ,aby ktoś kto był w zeszłym roku lub predzej napisał mi o tym Grufesie ,bo nie wiem ,czy dobrze tam ,czy też zle . Nie ma naprawdę nikogo .???????/Zreszta dziewczyny te co pojechały wczoraj dostały wiadomość 2 dni wcześniej i to dopiero 2 dni i po tylu czekaniach pojechały .W poniedziałek będę wiedziała co tam słychać więc napewno podziele się z Wami.
Zielonooka ka mam tak samo .. tez tyle czekam juz.. ale mam nadzieje ze juz nie dlugo..
Annafriedel to jak bedziesz cos wiedziec to odrazu pisz nam na forum zebysmy choc troche doinformowane byly bo to zawsze inaczej..
Boreczek a co Ty juz wyjechalas :(? dawno Cie tu nie widzialam.. wybierasz sie w ten weekend moze do tesco?
kurcze dziewczyny, ja już jestem taka poddenerwowana, sms nie widac, z tygodnia na tydzień tłumaczę naokoło, że w następnym tygodniu będzie wyjazd.teraz zyje nadzieją że 13.03 to już ten dzień, a jak nie będzie sms to znowu nastepny tydzień czekania....
w WUP toruń powiedziano mi dziś jak dzwoniłam, że wyjazd się przesunął ze względu na pogodę, że truskawki są zielone i w przyszłym tyg nie jedziemy, dopiero będą dzwonić
Cytat: iwanek74
kurcze dziewczyny, ja już jestem taka poddenerwowana, sms nie widac, z tygodnia na tydzień tłumaczę naokoło, że w następnym tygodniu będzie wyjazd.teraz zyje nadzieją że 13.03 to już ten dzień, a jak nie będzie sms to znowu nastepny tydzień czekania....

Ja juz nie wiem jak juz mam tlumaczyc tym ktorzy mnie pytaja kedy jade bo non stop mowie ze pewnie w przyszlym tygodniu a ze mnie sie smieja ze tak w przyszlym tygodniu to ja juz od miesiaca wyjezdzam ;D i badz tu madry i pisz wiersze ;D
to tak jak ja kokusia, już mi głupio przed wszystkimi... ehhh :-(
Cytat: Kamila_26
meil juz poszedł z nr, napisałam że to ja, żebys wiedziała hehe, dobra ja juz spadam, w takim razie czekam jutro na tel, pa

Kamilko nie mam tego maila :( i niemam jak zadzwonic :( jesli jestes lub bedziesz na forum to odezwij sie oki :)? z gory dzieki :)
czesc.no wlasnie co z tym wyjazdem?wydaje mi sie ze tak max 15 -18marzec powinnismy pojechac bo pozniej to praktycznie sie nie oplaca.czasem powrot jest juz po 20 maja.troche cos nie teges
no to masakra następny tydzien, a i nie wiadomo czy tak będzie, za chwilę sie zrobi koniec marca , liczyłam ze pojadę na 3 miesiące i sie trochę zarobi, a tu zostaje kwiecień i maj.nie wiem........
Niunia bo to tak juz jest.. a tu jak Elllla pisze jeszcze w tym tygodniu ne bedzie tego wyjazdu :(
ja jeszcze wvczoraj roz....... bratu bok samochodu...ehhh taki super prezent na dzien kobiet.. kurde musze wyjechac i zarobic na dlugi ktore juz mam i na oplacenie szkod za samochod :( masakra :(
naprawdę za duzo wkładu nas ten wyjazd kosztował wszystkie, bo kazda liczy kase zeby kupic to co potrzebne, codziennie oglądam pogodę w hiszpanii i wg mnie jest ok, nie wiem co jest grane,
Taka prawda.. ja juz tyle pieniedzy wlozylam w ten wyjazd to choc niech siw zwroci i troche na pokryciwe dlugow..
ja wam powiem ze ja nic jeszcze nie kupilam,nie wydalam zlotowki na ten wyjazd ,bo stwierdzam ze zdarze kupic wszystko na ostatnia chwile.jeden dzien zakupy zrobione jakby co
ja jestem naprawdę cierpliwą osobą, ale wk... mnie juz to czekanie; tak jak lidzik pisze - poźniej się praktycznie nie opłaca jechać; koleżanka z którą jadę powiedziała, że jak do końca marca nie wyjedziemy to ona już nie jedzie, wtedy ja też rezygnuję...
edytowany przez niunia102: 09 mar 2012

Cześć Kokusia. I cała reszto forumowiczek. No co Ty, nie pojechałam jeszcze też czekam...

No tak, z tym że kampania może do początku czerwca trwać. Jeżeli późno zaczną owocować to raczej będą dłużej...
jak tak dalej pojdzie to bedziemy czekac do nastepnej zimy:):)
Boreczek to co czekamy dalej nie :( wybierasz sie moze w weekend to tesco??
Boreczek to nie jest tak, że kampania się przedłuży, bo jak w Europie np. u nas już w czerwcu truskawki będą to po co importować z Hiszpanii? jak owoce nie będą w cenie to też koniec kampanii bo nie będzie się opłacało ludziom płacić i pozamiatane, szefowie hiszpańscy będą woleli żeby zgniły na polu aniżeli mieliby dokładać do tego interesu :-/
edytowany przez niunia102: 09 mar 2012
dziewczyny ktoś kiedys podał EL TIEMPO do sprawdzania pogody.zaglądnijcie sobie tam.a z wpisu ellla999 wynika że 13.03 wogóle nie jedzie autobus? a tak wogóle to mogli by nas poinformowac co jest grane ,co się dzieje, takie nasze gdybanie to nas jeszcze bardziej podkreca.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego