praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Cytat: lacinta
Cytat: Edyta_Eva
Dług spłaciłem za nią ....a ona teraz mi musi to odpracować !

porute sobie chłopie robisz
Cytat: cati28
ciapate bardzo lubiec polki

i mówić " soy espaniol" :D a najwięcej leci na nich te co nie znają języka .... ZGADZASZ SIĘ cati28???
tam to juz nie jest zaden jezyk potrzebny, ciapate maja sposoby, a najwiecej na nich leca mezatki urwane od mężów, no niech ktos powie ze nie?;))
WITAM !
MOJE POPRZEDNIE WPISY ZOSTALY SKASOWANE A JA DOSTALEM BANA WIEC WSZYSTKO JASNE DLA MNIE
PROSZE SKOPIUJCIE TO CO PISZE I WKLEJCIE CZASAMI PONIEWAZ JEST TO W WASZYM INTERESIE.......
WY MUSICIE PODSYLAC POTWIERDZENIA PRZELEWU ? CO DOSTAJECIE WZAMIAN W RAZIE WYJAZDU ?
MOZE BILETY KTORE SA PODSTAWA DO UZNANIA UBEZPIECZENIA WRAZIE WYPADKU AUTOKARU A MOZE DOSTAJECIE KOPIE JAKIEJS KARTECZKI = WAUCHER NA BILET KTORYM MOZNA SIE PODETRZEC ? OBOJETNE CO DOSTAJECIE DO LAPY ZACHOWAJCIE TO, NIE WYRZUCAJCIE I NIE DAJCIE SOBIE NICODEBRAC...... PAN EDYTA TO MARIO I MANIPULUJE NA TYM FORUM JAK CHCE
nie dostałysmy nic!!!!kontraktu tez nie a swiadectwo pracy zafałszowane było, nic !!!!zadnego biletu, potwierdzenia wpłaty nic!!!!
wiec prosze wszystkich na tym forum jak ktos ostrzega to wezcie sobie to do serca nikt tu nikomu nie chce obrzydzic wyjazdu a wrecz przeciwnie chce pomoc
kotka my wiemy spokojnie;)
juz mnie wywalili
Cytat: cati28
tam to juz nie jest zaden jezyk potrzebny, ciapate maja sposoby, a najwiecej na nich leca mezatki urwane od mężów, no niech ktos powie ze nie?;))

Cati28 jak byłam w pierwszym roku to uwierzyć nie mogłam, ONA-mąż, stabilene małzeństwo- 4 dzieci, a jak dzieci do niej pisały, że nie dzwoni nie pisze i że ma "ich " w dupie" to odpisała, że droga zalana i nie ma się jak do budki z tel. dostać!!! nadmieniam, że świeciło słońce- droga sucha, a za rogiem Murzyni na drodze na nią czekali ...
niedlugo znikna moje wpisy .... ale pamietajcie , nie macie biletu niemacie ubezpieczenia nie jestescie klientami linii to jednoznaczne . a pan mario niech uwaza co teraz robi bo to tylko czubek czubka gory lodowej
podstawowa sprawa to bilet, ale dlaczego jego nie otrzymalismy to nie mam pojecia, skoro za niego zapłacilismy , pan mario rząda dowodu wpłaty, ale lepiej tez zrobic sobie ksero i zatrzymac w razie czego..ten autobus nie miał nawet pasów bezpieczenstwa, jakby nas policja złapała to by sie doczepili do tego.
nie otrzymalismy chocby kopii kontraktu.
i dlaczego tyle osób musiało wracac przedwczesnie? nie wierze ze sie wszyscy nie nadawali.
Ludzie którzy pojechali na maliny i borówkę do Moguer z ogłoszenia też zostali wykiwani...) Nie dostali pracy tylko sam przejazd
heh, sam przejazd??? to przeciez samolotem sie bardziej opłaca, trzeba byc kamikadze chyba zeby tam jechac w ciemno do pracy.ale chodziło o posrednictwo pracy przeciez i miała praca byc.
Takie ogłoszenia można sobie w buty wsadzić, będzie to przestroga na nastepny raz...)
a mało mnie nie zjedli na forum
Teraz będą wracać przez Ambasadę w Madrycie
Witam ma ktos kontakt z osobami ktore wyjechaly w srode na maliny i borowki do pani Mroz?
ktos na pewno ma z nimi kontakt tzn ich rodziny na pewno maja
Kto ma kontakt to niech napisze co u tych ludzi sie dzieje
wejdz sobie na forum moguer i poczytaj ostatnie posty
szczegolnie 63 strona
edytowany przez piter77: 09 kwi 2011
Cytat: piter77
a mało mnie nie zjedli na forum

hehe - głupich nie sieją tylko rodzą sie sami, dostaną po dupie to może oczy otworzą! A mysleli tylko o ziołach i czy w E są legalne (było takich dwóch na forum)
juz dostali
Cytat: piter77
juz dostali

wysłałam Ci wiad.
frajerstwo przez duze F. jak mozna tak jechac i nie dowiedziec sie o adresie pracy i sprawdzic osobę?
próbowałem im to wytłumaczyc
bezskutecznie
oni wiedzieli lepiej
chcieli zaryzykowac i zaryzykowali
Może im trawy i wódy zostało, przełknął to...- i się pocieszą :P
ja tym ludziom współczuje bo wiem jak to jest raz tez wracalem przedwczesnie z zagranicy z niczym
tylko ze ja wtedy stracilem doslownie grosze bo to bylo dawno temu no i nie taki kawal drogi jak oni
narobili zakupów za 350 zł ogórków kiszonych i schabowych juz raczej nie zjedza, wyobrazacie sobie jak to meczaca podróz tyle dni bez spania porządnego i mycia?? odechciec sie moze wszystkiego
a ile kasy w plecy?
podroz w dwie strony
do tego tyle rzeczy kupionych w polsce
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego