praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
cati28 !!! To forum jest dla ludzi co chca wyjechac na truskawki i inne owoce ! a nie siedziec w domu !!! Bo to że wy siedzicie TO JUZ WIEDZĄ WSZYSCY! A oni mogli spokojnie jechać od Mario i nic by sie nie stało !!! To lepiej obrzucić błotem niewinna osobe ?
a twoim pierdolnietym tak jak ty kordialka tez sie ludzie w koncu zajma bo juz mnostwo kobiet w huja zrobil i jego kariera naciagacza wlasnie dobiega konca teraz juz nikt madry z nim nie pojedzie.
cati28 do tego czlowieka mowic to tak jakby rzucac grochem o sciane
wchodzi tutaj po to zeby pierdolic smuty ktorych nikt nie chce sluchac
Od Cordialki się odpierdol !!! W chuja to życie ciebie zrobiło !
przeciez ten autobus z kordialki nie był przystosowany do przewozu ludzi. a pozatym mario juz do pracy nie przyjmuje tzn plantatorzy od niego juz niechca ludzi wiecej bo był problem bo za duzo naciągnął ludzi do roboty a roboty nie było, co ty tu bredzisz to załatw sobie sam prace u niego.
sorry w lepszych warunkach zwierzeta sie przewozi, tam nie mieli nawet pasów bezpieczenstwa, co jest teraz wymogiem
cati28 .......Mario sobie sam nie wymyśla listy ...TYLKO PLANTATORZY!!!! Wbij to sobie do głowy !!! A jak plantator nie będzie ich chciał przypadkiem .....gwarantuję że trafią w inne miejsce!!!!
cati28 moze zmien strone niech sie meczy sam do siebie bo on jest jebniety jak stado pedzacych imadeł
sam kurwa siedzi w domu i pisze bzdety na forum
tak ty sobie mozesz gwarantowac
juz iwonce tak zagwarantowales ze siedzi na walizce i czeka na powrot do domu
gdzie w autobusie pasy !!!!!!!!!!!!!!! :-) cati28 ...teraz dowaliłaś ....Czy ty widziałaś autobus????
Niestety ja wyjeżdźałam autobusem który miał jednak pasy bezpieczeństwa
przestań...niestety nikt nie trafił w inne miejsce , przynajmniej tych co znam, zreszta mario(cordialca!) tu pisał ze on nie załatwi drugi raz roboty na innym kampie, bo słucha SZEFOW a nie kobiet i mysli ze one zle pracują!!! bo ma tez inne kobiety do pracy które musza przyjechac . sam to tu pisał!!!i nie gwarantuj za niego . wiem ze to plantatorzy zgłąszaja, nie byłam tam 1 szy raz.
Zmieńcie forum na np.o Horrym Piterze ! Bo tu już prócz " a nie mówiłem" oszust" i inne bzdety powtarzane nic nie wnosicie
kazdy autobus ma pasy bezpieczenstwa i sprawna toalete zwłąszcza dalekobiezny , wiem bo sama kiedys jadac inna firma przewozowa zapłaciłam 50 euro kary za niezapiety pas, on jest nabiodrowy.
bo jego zonie sie niby udalo to juz mario jest zajebisty
ale ma w dupie tych ktorym sie nie udalo i tyle kobiet wrocilo z niczym
o tym juz nie chce mowic
zwykly ćwok
Za rok te osoby co pojechały w tym roku również pojadą ! i również wrócą zadowolone.
chory to jestes ty a ja mialem racje i to cie boli
Cytat: Edyta_Eva
Za rok te osoby co pojechały w tym roku również pojadą ! i również wrócą zadowolone.

w twoich marzeniach
ale przreciez nikt im nie broni jechac, ja tez moze wyjade ale nie przez jakies smieszne posrednictwo po to zeby nabic komus sakwe. były wyjazdy za darmo z jednej firmy znajdujacej sie w lepe, z poznania a ja im odmówiłam bo juz miałam wpłaconą zaliczke u mario....zrobiłam sie sama na szaro,.
Nie wiadomo co będzie za rok...)
Ja też przez tą firmę może pojadę za rok, bo ona jest pewna
Edyta dlaczego jestes taki ordynarny? zeby posłuchali pitera i innych to by sobie w domu siedzieli spokojnie to piter wykonał kawał dobrej roboty uprzytomniając tych ludzi do cholery. i to forum to materiał dowodowy. zadnych posredników i zadnej wpłącanej kasy. mario tez nie ma czego tu w polsce juz szukac w przyszłym roku.

WSZYSTKO I NA TEMAT
jak tu przyjedzie to go ZBOJKOTUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat: piter77
Edyta dlaczego jestes taki ordynarny? zeby posłuchali pitera i innych to by sobie w domu siedzieli spokojnie to piter wykonał kawał dobrej roboty uprzytomniając tych ludzi do cholery. i to forum to materiał dowodowy. zadnych posredników i zadnej wpłącanej kasy. mario tez nie ma czego tu w polsce juz szukac w przyszłym roku.

WSZYSTKO I NA TEMAT
Co on zrobił? KAWAŁ chyba ! Ale jakiej roboty ! Ci ludzie nie pojechali by od tej kobity jak by nie jego pieprzenie że Mario to! Mario tamto! MArio oszust! Dzisiaj uwarzam Piter ciebie za łajdaka !
aaaa bo ty bys chial zeby pojechali od mario
jeden huj czy zrobi ich w huja mario czy anna
tych co pojechali od mario tez wielu wrocilo z niczym wiec skoncz pierdolic zacznij muslec
a co ma mario tu do rzeczy bo nie rozumiem kontekstu? własnie przed jednym i drugim nalezy przestrzec, mario juz nie przyjmuje zapisów z tego co mi wiadomo, wiec on by tych ludzi tez nie przyjał, on nie pomoze tym co tam sa a co dopiero tylu ludziom na raz.
i za rok znów sie namnozy FIRM KRZAKÓW nigdy nie zabraknie takich co chca sie dorobiac na cudzej biedzie.
i jeszcze raz po raz setny ci przypomne ze nie tylko ja nazwalem mario oszustem ale wiele kobiet zrobilo to prze demna i po mnie ale tego rzecz jasna nie zauwazyles
wiec ogarnij sie i zajmij sie kurwa czyms innym zejdz z tego forum i przestan pierdolic glupoty bo tu nikt cie nie slucha i powaznie nie bierze
Ta grupa co pojechała mogłaby pojechać jak nie z Cordialki to z Dromadera ! Wiec to ty nie pierdol !!! I nie jestem też pracownikiem ani jednej firmy ani drugiej !
idz pobawic sie gdzie indziej bo tutaj ci nie idzie
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego