praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1951-1980 z 9714
lipa i to wielka
standardem jest że bagaż główny to 30kg a podręczny to10kg
zawsze jest jakiś procent dziewczyn które wracają do kraju z różnych przyczyn i nie należy brać tego pod uwagę że nam to się zdarzy jak tak będziemy robić to nigdzie nie będziemy wyjeżdżać a przecież nie o to tu chodzi
oczywiscie ale nie w naszym interesie jest pojechac na pare dni i dziewczyny ktore wracaja tez pojechaly tam zarobic a nie po to zeby wrocic po kilku dniach
ktoś się znami bawi a to już nie jest zabawne
RUBIAPL powiedz co zrobisz jak twoj wyjazd tak sie skonczy ? oby nie oczywiscie
ja jde dziewczyny ogladać zagatki !!!!!!!!!!! bo mam doła
no nie wiem jak to sie skonczy i oby nie tak jak mysle
jak ktos bedzie mial jakiekolwiek informacje prosze o wpisy na forum
witam , przyszłam-- słuchajcie ja mam myśl-- czy musimy zbierać truskawki? a nie możemy jechać na zbiór innych owoców czy warzyw, niech Mario załatwia nam wyjazd ,ale na inny zbiór ---niż zbieranie truskawek- no nie ,co o tym myślicie ,no bo jeżeli mielibyśmy stracić , to lepsze takie wyjście ,niż żadne
dokladnie mi tam obojetne co zbieram byle by praca byla
pytanie tylko czy jest jakas praca sezonowa w tym czasie w hiszpani, oprocz truskawek, ja bym chetnie wyjechala na cokolwiek zbierac, zeby tylko zarobic, bo na truskawkach to juz niestety niewiele zarobimy. Mysle ze Mario powinien nam zalatwic zamiast truskawek inna prace przy zbiorach
no przecież większość ,jeżeli jest pod folią to praca jest przez cały rok prawda ,
podaje wam link tam sobie wejdzcie------www.extenda.pl/warzywa-i-owoce
tam jest skarbnica wiedzy o całej Andaluzji i jej prowincjach co ,gdzie ,się zbiera i od kiedy się zaczyna zbieranie i kiedy kończy.
idę spać- spokojnej nocy truskaweczki -laseczki myślę ,że jak wreszcie posadzą nas w autokarze to będzie zajefajny wesoły autobus ha ha ha, ----- zobaczymy co jutrzejszy ranek nam przyniesie .Trzymta się kobietki.
Witam truskaweczki hala 1 masz racje powinni załatwić wyjazd na inne zbiory !!!!!!!!!!!!Miłego dnia
jeśli chodzi o mnie to wiem po co tam jadę i jak tam świat wygląda i wiem jedno że mój wyjazd nie skończy się na tygodniu chyba że zdarzy się coś bardzo złego czego sobie i innym nie życzę
Jeśli któraś ma kontakt z kimś tam na miejscu niech pisze od razu!!! Mogłam podać nr tel.tym co pojechały lub wziąść choćby nr
Rubia ! Ja biore 100 euro i jak nie bedzie pracy to nie bede tam siedziała! Nie bede wegetować
Witajcie wszystkie gwiazdy ;)
Mario się odezwał do nas na emaila i napisał że narazie wyjazdy są wstrzymane bo cały czas nie ma pogody a pola niby są zalane i truskawki nie chcą rosnąć ale że wyjazdy napewno się odbędą jak pisał to że pogada niby od jutra ma się zacząć poprawiać to musimy się uzbroić w cierpliwość a co do tych innych zbiorów to myślę że to naprawde bardzo dobry pomysł i my jesteśmy jak najbardziej za ;)
pozdrawiamy;]
witam :)
powiedzcie mi prosze jakie sa szanse na znalezie tam innej pracy nie znajac jezyka (wrazie gdyby nasz wyjazd sie skonczyl po kilku dniach)
i jeszcze mam pytanie jak mozna sie skontaktowac z dromaderem bo na maile nie odpowiadaja i telefonu tez nikt nie odbiera a skrzynke maja zawalona i nie mozna nawet zostawic wiadomosci :(
Szanse są oczywiście nie wielkie ale warto przecież spróbować a może akurat trafi się tak że się nam uda tak czy siak nigdy nie wolno się poddawać ;)
a co do dromadera to nie mamy zielonego pojęcia pozostało tylko dzwonienie jak nie da się wysłac wiadomości ;]
Wlazłam tu i...http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Huelva/11_15/ tam jest prognoza długoterminowa ,nie ciekawie to wygląda
Cytat: Poloszka1
Szanse są oczywiście nie wielkie ale warto przecież spróbować a może akurat trafi się tak że się nam uda tak czy siak nigdy nie wolno się poddawać ;)
a co do dromadera to nie mamy zielonego pojęcia pozostało tylko dzwonienie jak nie da się wysłac wiadomości ;]
nie ma szans sie dodzwonic do dromadera
od rana siedze na telefonie i nikt nie odbiera
mam pytanie
ponoc dromader zmienil miejsce swojej siedziby ? ma moze ktos wiecej informacji na ten temat ?
zalezy mi na tym bardzo bo chce sie do nich pofatygowac osobiscie
juz mam adres
no to fajnie że tyle bierzesz widzę że masz taką metodę jak moja kumpela to na mamianę
Hej dziewczynki jesli chodzi o pogode w hiszpanii jest słonko i ciepło,codziennie rozmawiam ze znajomym przez tel wczoraj wam podałam stronke z pogoda w hiszpanii narazie o deszczach nie ma mowy z dnia na dzien coraz cieplej,moja znajoma pracuje codziennie ale w tunelach,na polu jest rzeczywiscie kiepsko ale dziwne bo tam jest wiekszosc truskawek pod foliami
Temat przeniesiony do archwium.
1951-1980 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego