praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1861-1890 z 9714
niby tak .ale nie ma potwierdzenia , tej daty przecież ma nas poinformować ,że wyjazd jest np. 20 marc o godz, tej i tej i to dla nas jest pewne a jak widzisz jest cisza .
witam dziewczynki!masz racje hala, ja to wogóle sie nie nastawiam na 20\3.bo dziś juz 17 a przecież maja dzwonic na 5,6 dni w przód z data wyjazdu.
he he a może sie od razu zapiszemy na przyszłoroczne zbiory-bo nie sadze zeby ktokolwiek chciał nam oddać kasę!BEKA!HU HA HA
ciekawe czy mamy już ten numer NIE przyznany-to wtedy bedzie wieksza szansa ze w przyszłym roku wyjedziemy pierwsze :@ ;)
nie nie ale tak całkiem serio to mam nadzieje ze oni w końcu zadzwonią!
po raz pierwszy jestem na tym forum. ja tez czekam na info o wyjezdzie.. rok temu wyjechałam dopiero 6 kwietnia z tym ze kampania u mojego szefa trwała do połowy czerwca aż.. dla mnie się opłacało jechać nie narzekam. nie mam pojęcia ile można najwiecej zarobic ale ja tam sie z tym pogodze ze pojade troche pozniej niz inni. jak innej pracy niema to nie mam innego wyjscia jak czekac. mam tyko nadzieje ze juz bede z poczatkiem kwietna pracowac jestem dobrej mysli w zeszlym roku bylam pierwszy raz
witamy karola!wiesz jeżeli faktycznie zbiory były by do połowy czerwca to jeszcze sie opłaca,wtedy masz dwa i pół miesiaca pracy przy oszczędnym zyciu jesteś w stanie coś odłożyć.Faktycznie z pracą ciężko ale ja mieszkam nad morzem i mam to małe szczęście że przed wakacjami ludzie (prywatne pensjonaty)potrzebują kilku rąk do pracy.Choć może nie za podobne pieniądze a duzo mniejsze.
A tak na serio to się bardzo denerwuje że nie ma jeszcze zadnej wiadomości
jasne --kara -- zapewniano ,że powiadomią 4-5 dni przed wyjazdem i co -oo ---wychodzi na to ,ogólnie rzecz biorąc , że to prawda ,że są niesłowni -- zaraz wyjdzie, i to , że są niepunktualni ha ha a o reszcie już nie chce myśleć ha ha ha- aaataam
tak poważnych spraw , w ten sposób się nie załatwia , uważam dziewczyny ,że Mario powinien być z nami w kontakcie i co jakiś czas informować ,żebyśmy wiedziały , co robić , --- trzyma nas w wielkiej niepewności , niech informuje ,że np .pracodawca się wycofał , lub nie ,że wyjazd się odbędzie , czy nie będzie wyjazdu itd -- o klienta trzeba dbać - a tu co cisza w taki sposób łamie się wiarygodność do przewożnika
jasne dziewczyny mi się wydaje coś ze te osoby co miały pojechać już pojechały a my będziemy czekaly i się zastanawiały czy pojedziemy czy nie. Takie czekanie doprowadza do flustracj -----tak są nie słowni powinni już dać znać mi już ręce opadaja od teko wszystkiego!prubuje mysleć racjonalnie wiecie w..................................................................tohhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeee
hm mój brat to sie ogółem ze mnie smieje i mówi że miałam dać jemu tą zaliczkę na wyjazd a on by mnie gdzieś wysłał na jakies tam dziwne truskawki,mówi w prost że dałam sie oszukać jak małolata!Mi to aż głupio jest kiedy On do mnie dzwoni i pyta 'ile kilo już zebrałam..' :) Ale ja wierze że do wyjazdu dojdzie( tylko nie wiem kiedy)i tą moja wiarę próbuję przelać na rodzine-z róznym skutkiem!
czy tałam wcześniejsze posty i tam dziewczyny piszą że telefony dostawały z dnia na dzień.
dobra możemy napić sie teraz kawki to dziewczynki do kuchni robic kawe po nażekamy przy kawie heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhehehehhehehhehhehhhehehhhhhhheeeehhhhe
moze poprostu napiszecie do niego na gg z pytaniem czy bedzie wyjazd 20 zeby rozwial wszystkie watpliwosc bo tak dluzej byc nie moze, kazdy potrzebuje pracy a jak nie trzeba sie rozgladac za czyms innym
he he ja dopiero wypiłam teraz ziemiaczki na obiad robię! :))
ja muszę wyjść ,miłego dnia wszystkim życzę-- i dziewczyny ,jak by Mario coś skrobnął - to dajcie znać .
WITAM CZEKAJACYCH NA WYJAZD 20.03 WYJAZDU NIE MA ZE WZGLEDU NA ZLA POGODE JAK COS SIE ZMIENI MAJA DAC ZNAC TELEFONICZNIE PRZED CHWILA ROZMAWIALAM Z PANIA Z DROMADERA I TAKA INFO OTRZYMALAM POZDRAWIAM
Aha super . Nie nooo ,a kiedy dadzą znać? haha
Mam prośbę do pogody ! Popraw się :-/
Ze względu na złą pogodę autobus 14 wyjechał z PKS Wrocław ! Po co tam pojechali?
Jeśli nie ma wyjazdu na 20 to ciekawe na kiedy będzie i ile jeszcze osób będzie przed nami.
A od kiedy wy dziewczęta czekacie na ten śmieszny wyjazd?
Nawet ta baba z OHP mówiła że to coś podejrzane jest i że nigdy tak nie było ;/
co?
ja już pesety kupiłam :-(
POMOKNAC W HISPANSKIM DESZCZU BO U NAS TO SNIEG PADA NIE UKRYWAM ZE JESTEM ZAWIEDZIONA ALE COZ TO POMOZE MUSIMY CZEKAC MAJA DAC ZNAC W POLOWIE TYGODNIA A WIECEJ O POGODZIE TAM NA MIEJSCU NAPISZE WIECZOREM GDYZ NA ZBIORACH JEST MOJA KUZYNKA TO MOZE COS WESELSZEGO NAPISZE
My to już od miesiąca spakowane jesteśmy a tu wielkie jajo ;/
Moja szynka konserwowa leży od miesiąca i czeka a zanim pojedziemy to dopiero się zakonserwuje haha ;)
nie tylko gumiaki tam będą potrzebne ..ale pontony chyba!!:-)
My to sobie tam kajak weźmiemy. A jak tak dalej będzie lało to się nim nawet dopłynie na miejsce ;)
W Hiszpanii gorzej niż nad morzem w Polsce! (zimno ,deszcz,wieje) hahaha
To teraz zbierają te szklarniowe! chyba a jak słonce wyjdzie to my z pola pozbieramy
Temat przeniesiony do archwium.
1861-1890 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego