Oho jeszcze dobrze truskawek nie nazbierałyśmy a juz o drinku z nich marzymy ;)
Edyta_Eva
17 mar 2011
Plaża? hahaha A do Palos jedziecie? Tam nie ma plaży :-)
Poloszka1
17 mar 2011
No tak jedziemy tam ale że co nie ma tam plaży?
A ty też tam jedziesz?
Edyta_Eva
17 mar 2011
Jadę ! W google maps tak sobie Palos i plantacje obejrzałam. Toz to jak by to powiedzieć kawałek drogi!
Edyta_Eva
17 mar 2011
To nie Międzyzdroje:-)
Poloszka1
17 mar 2011
Jak będzie trzeba to i z buta podrałuje na ta plaże ;)
iwonka90
17 mar 2011
przestancie chrzanic! pogoda juz sie poprawila tam !!!!!!!!!!!jakos wszyscy inni pojechali z innych firm po 6 autokarow i co niby siedza i nic nie robia/?? jakos mi sie w to wierzyc nie chce. zmarnowalam tylko miesiac na czekanie na jakies pojebane truskawki jak nie bedzie wyjazdu 20 to moga mnie cmoknac gdzies nie bede czekac i sie prosic bo ile to mozna
Poloszka1
17 mar 2011
No niby nie ma wyjazdu tego 20 to już nie mamy pojęcia co i jaj no fakt miesiąc się zmarnowal jak nie patrzeć ;/
Edyta_Eva
17 mar 2011
i 300zł
malgorzata_z
17 mar 2011
poco tyle dziewczyn pojechał jak tam ciagle pada ? ja mam już dość czekania niech się zdekralują i powiedzą czy jest wyjazd czy nie bo takie czekanie do niczego dobrego nie doprowadza a tak przez mieśąc można by było znaleść coś innego -----
olcia133
17 mar 2011
Wyjazd ten co mial byc 20 podobno jest pod koniec marca ze wzgledu na pogody chcecie sobie zobaczyc pogode w hiszpanii wejdzcie na stronke www.el tiempo.es tam swieci juz sloneczko a tak apropo z Palos jest daleko do plazy:)najlepsze miejsce to islanilla tam tez zbieraja truskawji 10 min do plazy;)
NO I JUZ WIEM FAKTYCZNIE TEN CALY TYDZ. PADALO ALE DZIEWCZYNY ZBIERAJA W NIEDZIELE JEDYNIE MIALY WOLNE TO INFO Z PLANTACJI
olcia133
17 mar 2011
ach dziewczyny w dzisiejszy deszczowy dzien tylko jakiegos koktajla z truskawek zakupionych w markecie i przed telewizorek tyle nam chyba zostalo
malgorzata_z
17 mar 2011
pogoda jest okej z wyjątkiem tam 3 dni chyba
iwonka90
17 mar 2011
no nakos zbieraja bez wzgledu na pogode niech nas zabieraja 20 albo ja chce zwrotu pieniedzy 300 zl droga nie chodzi a bedzie akurat na wyjazd przez inna firme
Poloszka1
17 mar 2011
Co racja to racja zwrot monety i będzie na inny wyjazd a tamci niech się zawijają bo ileż można się prosić ;(
itus77
17 mar 2011
mnie rowniez zastanawia fakt iz dziewczyny zbieraja codziennie no chyba ze taka ilosc osob im wystarcza ale coz nam pozostalo jak tylko miec nadzieje? wiec ja miejmy i na ten czas tego trzymajmy sie dziewczyny bedzie dobrze zobaczycie
itus77
17 mar 2011
a pieniedzy nam nie zwroca dowiadywalam sie
iwonka90
17 mar 2011
sluchajcie wololice huelvy wyjechalo 6 autokarow innej firmy na zbiory i jakos zbieraja jak to moga nie zwocic kasy skoro to jest za przejazd a mnie nie chca wziasc do pracy to hanba jakas mam juz tego dosc zaluje ze sie wogole zapisalam do jakiegos maia na wyjazd skoro teraz takie problemy pieniedzy ani pracy nie maa
bo mi się zdaje że jak niema wyjazdu to powinni zwrucić pieniądze
eulalia990
17 mar 2011
ma moze ktos aktualny nr do dromadera ?
eulalia990
17 mar 2011
ja juz jestem zmeczona tym ich nieprofesjonalnym podejsciem do sprawy a odnosnie Maria to jak do niego pisalam i chcialam sie cos dowiedziec to powiedzial ze jak z dromadera jade to dromader ma informacje na temat wyjazu wiec jak pisal ktos wczesniej ze on wie jak wyglada sprawa wyjazdu z dromadera to sie myli
eulalia990
17 mar 2011
z tego co mi sie wydaje to wyjazd sie odbedzie bo nie maja w tym interesy zeby nam kase oddac ale wyjazd juz nie bedzie w zaden sposob korzystny dla nas :(
dupa poprostu
malgorzata_z
17 mar 2011
;(
eulalia990
17 mar 2011
MAM WIESCI Z OSTANIEJ CHWILI !!!
eulalia990
17 mar 2011
rozmawiam z dziewczyna co pojechala 8 marca i faktycznie nie pracuja i co najgorsze to wracaja do polski :( pracodawcy odsylaja wszystkich masowo
nie wiem jak to bedzie wygladalo z nami