praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1801-1830 z 9714
Witam ;)tak to prawda ale lepiej mieć przysobie niż mieć pużniej problem
dziewczyny dotałyście, może już informacje co do wyjazdu, bo umnie cisza**********************
hej u mnie tez cisz. tylko mi mowia kolo 13 potem kolo 20 przez to "kolo" to zastanawiam sie czy wogole gdziekolwiek pojade
mogli by dać znać ,tym bardziej że od 18 ma być pogoda
cisza--- ale chyba przed burzą , mnie to się wydaje ze komuś brakuje profesjonalizmu w tym co robi , myślałam że wczoraj coś nadejdzie ale nic , nie nadeszło , nie wyobrażam sobie żeby mnie poinformowano z dnia na dzień ,skoro zapewniano że poinformują ze 4-5 dni przed wyjazdem .
no dokladnie atobie chyba od poczatku powiedzieli ze jedziesz 20 prawda?/ to chociaz cie niekt nie nastawial niepotrzebnie hehe a z dromadera jedziesz??/ bo ten wyjazd wczoraj to chyba byl z dromadera..
mi mówiono że po 15 więc 20 powinnam jechać
tak ten wczorajszy byl z dromadera ale nie tylko
ja z listy od Mario , mowa była ze wyjazd 20/21 i ze info nadejdzie 4-5 dni przed -- zobaczymy -
ja mialam jechac w ta niedziele juz^^ jak jestescie kolo 80-110 na liscie to pewnie razem jedziemy
jak to ?? czemu nie pojechałaś to ktoś zajął twoje miejsce?
niewiem podobno opady byly i chce osoby z tym numerem ale jestem na liscie dopiero 100 ktoras takze chyba mnie ktos w blad wprowadzil ze juz jade bo ktos tutaj na forum pisal ze jest 80 i jeszcze nie pojechal:) oni sami juz nie moga sie polapac w tym wszystkim;) mowia ciagle co innego
to pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość - więc czekamy -- to będzie wesoły autobus
WITAM ZNIECIERPLIWIONE PANIE, JA JADĘ 1-SZY RAZ INFORMACJĘ OTRZYMAŁAM 2TYG. TEMU JADĘ 20.03. FORMALNOŚCI ZAŁATWIŁAM NA POCZĄTKU LUTEGO WRAZ Z OPŁATĄ PRZEJAZDOWĄ, ALE MAM OBAWĘ, BO KTOŚ PISAŁ, ŻE TRZEBA PRZY AUTOKARZE OKAZAĆ DOWÓD WPŁATY A MÓJ WRAZ Z KUZYNKĄ JEST W HISZPANII I CO? ALE Z DRUGIEJ STRONY MAJĄ MOJĄ WPŁATĘ, JAK I KSERO, KTÓRE PRZEFAKSOWAŁAM MAM NADZIEJĘ, ŻE PROBLEMÓW Z TEGO TYTUŁU NIE BĘDĄ ROBIĆ
mysle ze nie powinno byc ztym problemu bo maja dowody wplaty przefaksowane::)a w przyszlym tygodniu pogoda ma sie poprawic takze mysle ze w koncu wyjedziemy:)
itus77 a ktura jesteś na liście
MAŁGORZATO NIE WIEM, KTÓRA JESTEM POWIEM CI ,ŻE Z FORUM DOWIEDZIAŁAM SIĘ, ŻE ISTNIEJĄ TZW NUMERY NA LIŚCIE, ALE SZCZERZE POWIEM, ŻE CHCIAŁABYM DOWIEDZIEĆ SIĘ, KTÓRA JESTEM. NADMIENIĘ, ŻE JADĘ Z DROMADERA
mam nadzieje że jutro dadzą znać
hej dziewczęta widze ze wy również czekacie,u mnie tak samo cisza!szczerze mówiąc to ja już się zaczynam rozglądać za czymś innym,ale nie jest łatwo!
do cholery ile można czekać!!!!!!! Przecież jak sie zapisywałam to mówiono mi ze wyjazdy beda w połowie lutego,wtedy to wszystko miało by jakiś sens a teraz....???nie wiem!!
....tak to jest kiedy widzisz w srodku zimy ogłoszenie DAM PRACE
....tak to jest kiedy widzisz w srodku zimy ogłoszenie DAM PRACE
ja tez juz sobie szukam czegos innego bo watpie zeby sie oplacalo wyjechac kolo 30 i zaraz wracac
zobaczymy dziewczyny co będzie dalej
Witam macie może informacje co do wyjazdu
nie ma info
holera co oni zapomnieli
Szanowne Panie o ile mnie oczy nie myla to na 60 str sa informacje dotyczace wyjazdow .Nie denerwujcie sie niepotrzebnie, z mojego doswiadczenia wiem ze Pan Mario TO OSOBA KOMPETETNA .Ja nie jestem autorytetem ale jesli Mario mowi: Nie denerwujcie sie dziewczeta ,to po co te niepotrzebne emocje .Zachowajcie sile do pracy bo napewno wam sie przyda (:(;
Ha ha ale żeś dowciapny Roberto chodzi oto ,że jeśli wcześniej podadzą info o wyjeżdzie --to mamy czas na spakowanie się ,
na pozałatwianie spraw
na dokupienie rzeczy
na rozmowy z rodziną i z przyjaciółmi
na załatwienie auta żeby dojechać do Wrocławia
sam dojazd też zabiera kilka lub kilkanaście godzin
sprawy urzędowe też trzeba dopiąć na ostatni guzik
i jeszcze masa innych drobnych rzeczy do zrobienia i to wszystko stoi w miejscu - bo------------ nima konkretnej informacjiiiiii -- Kiedy i o której godzinie . bynajmniej tak jest w moim przypadku a podejrzewam ,że w większości również
Spooookoooojjjnieeeeeeee.Powolutku sobie to poukladasz.Napewno nikt was nie zostawi z reka w nocniku a teraz Spoookooojjjnieeeeeeeeeeeeeeee(:
Temat przeniesiony do archwium.
1801-1830 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego