praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1771-1800 z 9714
babeczki kto jedzie w poniedziałek z dromadera o 21.30 dajcie znać
no ja miałam jechac i mi wyjazd przełozyli tylko niewiem na kiedy
witajcie Adixa szczęśliwej podróży big truskawek , niebolących pleców fajnego towarzystwa i uroku pogody życzę CI .
Truskawkolandi ciąg dalszy-- jak to możliwe że na 20 mar. już są osoby poinformowane ???ha
no ja niby mam jechac 20 i oby tak bylo aty hala kiedy jedziesz/??
no też 20mar
witam wszytkie Pani.
Widze ze macie obawy co do wyjazdów, wiec sprawa jest bardzo prosta i nadzwyczaj normalna dla tych którzy w tym siedza, wiec zebyscie wiedzialy o co chodzi z tym przesunietym wyjazdem to zaraz wyjasnie.
Kurs dnia 6/3 sie odbyl, nastepny 8/3 równierz, wiec wszystko szlo wg planu i grafiku. Kolejny wyjazd mial sie odbyc dnia 13/3 i kolejny zaplanowany na 20/3. Z dnia 13/3 zostal przesuniety na 14/3 z powodów atmosferycznych, jesli któras z Was nie wie, to w palos, moguer, bonares oraz pol andaluzji pada od prawie poltora tygodnia wie co to oznacza, ze truskawka nie rosnie tak jak powinna. Truskawka lubi sloñce a nie wode a tego pierwszego akurat teraz jest najmniej i poprostu owoc nie dojrzewa. Co z tego ze jest zaplanowany autokar na 13go jak pracodawcy mówia mi zebym im nie przywozil kobiet tak szybko bo nie ma owoców i beda siedzialy w domu bez pracy jak Wy same chcecie jechac na juz i na wczoraj bo myslicie ze tam wszyskie pracuja codziennie po 8 godzin. Niestety nie, dziewczyny które przyjechaly w poprzednich kursach pracuja po 2, 3 dni w tygodniu po 5 godzin a jesli pracuja wiecej dni to pracuja po mniej godzin, czyli 3,4, wiec lepiej jest poczekac w domu w Polsce z rodzina niz jezeli jechac tutaj i potem sie pieklic ze nie macie pracy i ze poco Was tutaj zciagali, wiec same sie zdecydujcie bo zadowolis wszystkich sie nie da. W poniedzialek jest kurs i nawet w piate mialem 8 miejsc pustych w autokarze bo mam kobiety zeby je wyslac ale nie mialem pracodawców zeby je zabrali, wiec droga prozby, jeden po jednym pracodawcy, dzwonilem i prosilem zeby zabrali te osoby zeby wyjazd sie odbyl. i Dzis dopiero koñczylismy liste wyjazdowa, wiec sami popatrzecie co pogoda robi zlego, dla Was i pracodawców.
Jesli chodzi o seguro, to skladka calomiesieczna wynosi 82 € i to sie placi za 26 dni pracy, jesli pracujecie tylko 15 dni to placi sie czesc proporcjonalna z tych 82 € za te dni przepracowane, wiec nie 82 € za 15 dni pracy lecz cos kolo 47 €. Ta kwote odtraca pracodawca i wplaca sam do banku a Wam wykazuje to na ksiazeczce bankowej ze jest odciagniete i zaplacone.
Prosz sie nie niecierpliwic i czekac spokojnie na wyjazd, my mamy listy juz zamkniete czyli nie zapisujemy juz zadnej nowej osoby poto, by wyslac wszystkie te które na tej liscie sie znajduja. Wiec prosze o cierpliwosc i nie dzwoñcie do biur co chwile a kiedy a kiedy a czy jade, ja wiem ze chcalybyscie juz pojechac, ale niestety, pogoda jest jaka jest i trzeba to miec na uwadze. POzniej jak bedzie lepsza pogoda to bedziecie pracowaly i to uf, az sie bedzie kuzylo :)
Pozdrawiam serdecznie i zycze milego weekendu. Mario
O_O_O ----Mario ---i co powiało spokojem ,prawda kobietki. Gracias - -- Buenas noches
hala1 Ty jedziesz od Maria, napisz prosze ktora bylas na liscie, ja tez jade od niego chce sie mniej wiecej zorientowac ile jest osob jeszcze przede mna pozdrawiam
to jednak jest wyjazd 14 a mi powiedziano ze nie ma a mialam jechac
HEJ DZIEWCZYNY JA TESZ JADĘ OD P. MARIO A NA LIŚCIE BYŁAM 132 I NIE JESTEM GOTOWA ALE OD PONIEDZIAŁKU ZACZYNAM SIĘ PAKOWAĆ POZDROWIENIA DLA PANA MARIO I DLA WAS TRUSKAWECZKI
Mam pytanie czy ktoś z tego forum pracował w Bonares?? W 2010r. Napiście czy wam się podobało, a może kogoś pamiętacie? Mam zamiar niedługo tam jechać, ale czekam na lepszą pogodę
pozdrawiam
dziewczyny która jedzie jutro do hiszpani dajcie znac na [gg] pozdrawiam
witam ja 82 na liście
Hej kobitki co tu dziś taka cisza?A wiem wszystkie sie pakują pozdrawiam...
czesc morena jednak jedziesz jutro???? ja sie jeszcze nie pakuje bo z tym wyjazdem to pewnie tez nic pewnego a nie bede siedziec na walizkach:)
cześć dziewczyny jato chyba spakuje w ostwtniej chwili ;)
Cytat: malgorzata_z
cześć dziewczyny jato chyba spakuje w ostwtniej chwili ;)
Witam wszystkich pierwszy raz jestem na forum i widzę , że można się dużo dowiedzieć na temat wyjazdów i zbioru truskawek w hiszpani.Ja też czekam na tel już ponad miesiąc i cisza mam jechać przez dromadera pierwszy raz mam nadzieję ,że po niedzieli zadzwonią tym bardziej że pogoda ma się tam poprawić.
hej kobitki ile osub jadzie od p Mario i czy maczie już podany termin wyjazdu bo umnie cisza ;- )
Witam-wszyscy prawie jesteśmy od Maria.Terminu nie ma.Bo nikt nie jest w stanie przewidziec jak truskawka będzie dojrzewać.Mnie pocieszono koniec marca.
czy ktoras z dziewczyn jadacych z dromadera zna juz moze date wyjazu ? bo ja nadal nic nie wiem :(
witam powiedzcie mi ,ten dromader to gdzie ma siedzibę
łał ale się zaznaczyłam
Hej truskaweczki z opcj że mieszkam blisko dworca mogłam sobie pozwolić iść zobaczyć co i jak z wyjazdem a więc autokar przyjechał nie o 21/30 tylko 22/40 stym że wyjechali o 23/40 aha jeszcze jedno trzeba mieć dowody wpłaty tak wię dziewczeta troszke sobie posiedzimy ale ogulnie autokar wporzątku życzę miłeo wtorku
zaraz , zaraz jaki dowód wpłaty? przecież pierwsza wpłata jest na koncie Mario , to o jakie dowody wpłaty chodzi ?
ote co wpłacaliśmy na konto mario
witam ,przecież widzi je ,że ma na koncie , i to nie wystarczy? wpłacałam przez internet , więc może sobie wydrukować dowód wpłaty , siedząc w domku .
Temat przeniesiony do archwium.
1771-1800 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego