praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Cytat: Boreczek11nightwish1
Kupimy Ci czekoladę...:)

moja ulubiona to z karmelem i orzechami z neslte :)
to wysle Wam na PW

Ja też. Z dupy bym strzeliła zaraz...
ja moge masaz zrobic :). co prawda dyplomowana nie jestem ale umiejetnosci sa :D

"pisałam juz wyżej gdzie byłam Finca Las Malvinas II to było z 15 km od Moguer i do Palos de la Fronmtera tez ok 15 km u Victoriano Cumbrera Perez a własciwie to pracowalismy u jego syna Davida" to pisała Bea na tym drugim forum. Przynajmniej jakieś namiary...
edytowany przez Boreczek11nightwish1: 24 lut 2012
Cytat: Emilia24bbb
boreczek ja Tobie tez wierze mimo ze Cie jeszcze nie znam osobiscie :) wierze Ci nawet jesli jestes mario, biore Cie taka jaka jestes :D. wpisy amadorki tez czytam i uwazam ze jest bardzo obiektywna i amadorka prawde Ci powie :)

hehe :)

A nie może być taka z pierdonki? Nestle wymyśliła od bezrobotnej...:)

A na priv nie mam nic...:)
To się Morenka ucieszy jak zobaczy co się na forum dzieje...
ej boreczek <wstydzi sie> a jak sie sprawdza ten priv? hahahah;d;d;d

Myślałam, że Ty mi powiesz...:) u samej góry w prawym górnym rogu masz pasek zadań i opcję WYLOGUJ. Nad tym powinnaś mieć WIADOMOŚCI.
myslalam ze jak Ci zadam to pytanie to juz nie bedziesz chciala mnie znac ;d. ale serio nie wiem ;d
A nie może być taka z pierdonki? Nestle wymyśliła od bezrobotnej...:)

i ze stonki moze byc :)
ja wybredna nie jestem... ;)
Sprawdzilyscie juz te wiadomosci??doszly??
noo. znalazlam. dzieki amadorka :)
do Amadorka a czy tej Polki imie zaczyna sie na litere A a jej meza na R napisz jak mozesz tak-----czy nie

a mi się net wiesza:) doszło coś, ale nie dam rady spr. co, więc domyślam się, że to od Ciebie:) A jak tam jest z angielskim? Jak mój perfect espaniol zawiedzie to dogadam się po angielsku?

Kurde, skąd Wy wiecie, do kogo i z kim jedziecie? Ja do P. Mario na GG już ze 3 razy pisałam i bez odezwu jak chodzi o to gdzie i z kim...
nie umiem wyslac wiadomosci :D moja ignorancja komputerowa mnie przeraza :(. w kazdym razie dzieki amadorka i do uslyszenia postaram sie Ciebie nie gnebic zbyt czesto :) . zawsze to razniej teraz jechac :)jutro ide po czekolade :). boreczek ja tylko sobie z umowy wyczytalam ze jade do moguer i jakies nazwisko jest wpisane francisco marquez ale to podobno nic nie oznacza i tak nie wiadomo gdzie trafimy
nika ,jej imie zaczyna sie na A,ale jej meza chyba na M...
z angielskim tu raczej tak jak z Twoim hiszpanskim hehe
w duzym miescie moze sie dogadasz,ale nie tu w tych wioskach...
boreczek,konkretnie to chyba nie wiedza,dziewczyny maja podane nazw cooperativ
np.Cora-tam jest zrzeszonych kilkuset pracodawcow,i dopiero jak dziewczyny przyjada,to beda dobierac sobie
np. potrzebuje pracowdawca 3 dziewczyn i jakies 3 wybiera,albo jak sa kolezanki i chca byc razem to sie zglaszaja
przynajmniej kiedys tak to sie wygladalo..
Cytat: Emilia24bbb
nie umiem wyslac wiadomosci :D moja ignorancja komputerowa mnie przeraza :(. w kazdym razie dzieki amadorka i do uslyszenia postaram sie Ciebie nie gnebic zbyt czesto :) . zawsze to razniej teraz jechac :)jutro ide po czekolade :). boreczek ja tylko sobie z umowy wyczytalam ze jade do moguer i jakies nazwisko jest wpisane francisco marquez ale to podobno nic nie oznacza i tak nie wiadomo gdzie trafimy

emilia jak chcesz wyslac wiadomosc to na koperte musisz kliknac,jak wejdziesz w nikc osoby do ktorej chcesz napisac

Aha... Dzięki amadorka za wszystko. Z tej sympatii Ci tej czekolady nie kupię- ona tania, jeszcze sraczki byś dostała:) Doceń:)

Dobra baby, mykamy spać. Jutro kolejny dzień bezrobocia trzeba pięknie wyglądać:)
amadorka jak doszlo tzn ze sie nauczylam :) boreczek no to jest fakt. sama nie wiem czy krecic czy moze prostowac wlosy w koncu jutro robie pierogi. z kapusta.
Aha... Dzięki amadorka za wszystko. Z tej sympatii Ci tej czekolady nie kupię- ona tania, jeszcze sraczki byś dostała:) Doceń:)

loo,to jak by mnie w rajkach zlapalo...
doceniam :)
nie ma za co dziekowac,mam nadzieje,ze bede mogla pomoc w razie W
chociaz nie zycze Wam zadnych tych W
to dobranoc,ja jutro do pracy ide,ale jescze sie nie klade spac
dzieki amadorka za odpowiedz.Buenas noches a todos .
emilia24bbb tez miałam tak jak ty napisane na kontrakcie Moguer Francisco Morquez Morquez ale to tak jak pisze amadorka to nazwa cooperativ i tam bedziecie wysadzane a Mario bedzie miał liste kto do jakiego pracodawcy pojdzie i sie rozjedziecie na pola- oby szybko was zabrali bo nasze waliski pojechaly a my godzine na placu jak te sieroty czekałysmy same - zycze powodzenia
no zobaczymy jak to bedzie. napewno po powrocie nie omieszkam opisac wszystkiego na forum :). pozdr :)
dobranoc :)
dobranoc :)
przestańcie wreście pieprzyć i obwinaiać maria , jade do hiszpani nie pierwszy raz i dobrze wiem jak zachowują sie dziewczyny które nie daja sobie rady w polu ..za swoje niepowodzenia obwinaja przewożnika!!!!pracodawcy nowe obserwuja bardzo dobrze nawet tego nie wiecie kiedy i skad sie na was patrzy i to on decyduje juz nieraz po paru godzinach , dniach pracy czy warto was zostawic ...
po drugie warunki jakie sa każdy wie , a jak nie wie niech poczyta kilka razy forum skoro ma problem z przyswajaniem , tam wszystko jest opisane jaka praca jest od lutego i jakie sa warunki mieszkalne !!!!! wiec nie pieprzcie ze jestescie zdziwione że tak mało było pracy !!!I PRZESTAŃCIE STRASZYĆ NOWE OSOBY BO JAK SIE NIE CHCE PRACOWAC TO DAJCIE INNYM ...NAJLEPIEJ ZROBIĆ Z SIEBIE OFIARE I UŻLAĆ SIE NAD SOBĄ !!!!TO CHYBA WASZE ŻYCIOWE MOTTO
EWA TWOJE ŻYCIOWE MOTTO- IM GŁĘBIEJ WŁAŻĘ W DUPĘ TYM WIĘCEJ MAM KORZYŚCI... PO TO JEST FORUM ŻEBY KAŻDY MÓGŁ OPISAĆ SWOJE DOŚWIADCZENIA I SPOSTRZEŻENIA. WIĘC MOJA DROGA KOLEŻANKO JEŚLI BŁYSZCZYSZ NA TYLE INTELIGENCJĄ TO DAJ SIĘ WYPOWIEDZIEĆ INNYM. JEŚLI CI TAM W TEJ HISZPANII TAK DOBRZE TO SOBIE SIEDŹ I TAKIE MASZ TAM DOBRE PIENIĄDZE I WARUNKI TO CIESZE SIĘ Z TEGO BARDZO... A PAN M NIECH DALEJ BUDUJE DOMKI ZA NASZE PIENIĄŻDKI:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego