praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Jedno powiem dla wszystkich !!!! pan M zarabia na transporcie nie koniecznie szuka pracy dla polek
zróbcie pozew zbiorowy
nabrana pamietam
:D
kurde ale jaja z tymi powrotami ,,niech ktos zatrzymie swiat-ja wysiadam,,
nabrana ale to nie chodzi o to ze nie wierze... tak tylko zapytalam bo jestem ciekawa czy znowu ten brak pracy jesli tak to mnie pewnie tez to czeka

Hym... 1 śmierdząca sprawa to to stwierdzenie "siedzenie przed Tobą"... Bo akurat pamiętacie kto siedział przed Wami i za Wami... 2. Jakby to była sprawa adwokatów to P. Mario to by załatwiał... ale fajki współwięźniom... Coś tu koncertowo mi nie gra...
słuchajcie-- luty zimno jak diabli , mało truskawek , duzo ludzi do pracy, wiec po co tyle ludzi a najprosciej wykonczyc jak ??? ano psychicznie
tak z ciekawosci zapytam czy wszystkie oszukane osoby mialy kontrakty z corepatywa z moger czy z palos ?na waszych kontraktach pisalo ,ciekawi mnie gdzie jest gorsza sytuacja z praca .
szczerze boreczek napisalas to co mialam pisac ale sie wachalam bo sie ostatnio za duzo na tym forum wyklocam :), nabrana jesli rzucam bezpodstawne oskarzenie to sory ale skad wiesz ze bea siedziala przed Toba a TY bea ze za Toba "nabrana" przeciez nawet imion nie podalyscie
nabrana o ktorej byłas w domu ?bo ja o 9 juz moczyłam sie w wannie chyba z godzine bo to było moje mazenie od 3 tyg
Dziewczyny, po pierwsze - oficjalne pismo do dyrekcji OHP bądź PUP z opisem sytuacji wystosowane jako zażalenie na instytucję, że sygnuje działaność pokrętnych firm, wykorzystujących ludzi. Oni głupio tłumaczą się, że udostępniają tylko salę, a to nieprawda! Skoro podają telefony do swoich instytucji, zbierają dokumenty itd, to WPÓŁPRACUJĄ- WSPÓŁORGANIZUJĄ aki wyjazd!! Na tych spotkaniach powinien być prawnik. Proponuję też, byście zgłosili się do lokalnych mediów, gazety bądz tv. Dziennikarze sami pociągną temat i jak zrobią najazd na urzędników to odechce się wreszcie ohp i pup-om pomagać w wykorzystywaniu ludzi
Emilia24bbb bo ja podałam jej swój nik bea3211bo miałam go juz przed wyjazdem

O i akurat Gaga Cię popieram. A nawiasem mówiąc "marzenie" pisze się przez "rz" - niestety w tym wyrazie szczególnie mnie razi. Widzisz Emilka chyba Bea i Nabrana łączy jakieś bractwo dusz i się poznały nawet wirtualnie... to jest więź...
BOreczek to jest mozliwe ze sie pamieta najblizsze osoby z autobusu ja tez zawsze gadam z kobietami najblizej siedzacymi obok mnie ,dluga droga bo to prawie 3 dni to sie gada zeby czas szybciej zlecial.
ups wahalam :D
Takie sprawy powinne byc zgloszone w cooperativie(spoldzielni) ,do ktorej nalezy szef...
wiem,ze kiedys jak dziewczyny trafily do szefa,gdzie nie bylo pracy czy odpowiednich warunkow,to cooperativy sie tym zajmowaly.
Wydaje mi sie ,ze takie sprawy trzeba od razu na miejscu zglosic,a nie urzadzac teraz w Polsce nagonke...

Dobrze Kokosiu, tylko jak dziewczyny się poznały, skoro nie padło ani pół imionia?:)
dziewczyny nie zamierzam sie tłumaczyc chcecie to jedźcie wasz sprawa probujcie , może Wam sie uda zycze Wam serdecznie !!!pozdrawiam
ajjj dziewczyny wszedzie upatrujecie spisek , mozliwe ze sie znaja, w autokarze sie duzo gada ze soba.a pewnie jak wracaly bylo co opowiadac.
a moze to ktos pisze co sie nie zalapal na wyjazd,nie chce siac zametu.
spokojnie :) czemu tu jest tak nerwowo. nabrana ja tylko chcialam sie dowiedziec jaki naprawde byl powod powrotu. jesli brak pracy to faktycznie chamstwo. ale nie dziw sie ze jestem podejrzliwa bo piszesz strasznie ogolnikowo, ale ok rozumiem Cie byc moze jestes jeszcze zestresowana. nie chcesz nie opisuj nic na sile :)
bo nawet wczesniej jak sie czytalo wpisy tego syna czy corki to byly pomylki moze z pospiechu,bo ta osoba pisala raz z koncowka meska a raz damska
no ale NABRANA moglabys cos napisac przynajmniej gdzie bylas z corepatywy z moger czy palos i dlaczego juz wrocilas bo napisalas ze psychicznie cie zlamali.bo wiesz wchodzisz tutaj oznajmiasz ze juz wrocilas ale szczegolow nie podajesz.

No właśnie, kurczę... Nie dziwcie się, że wietrzymy wszędzie spisek, ale jakby nie było tu chodzi o nasz czas, ostatnie pieniądze, nadzieje, bezpieczeństwo - dużo ryzykujemy...
bo ja juz z tego wszystkiego zglupialam
cati28 jak tu juz nie popasc w paranoje?:D staram sie pisac w delikatnym tonie nie chce dziewczyn urazic bo jesli faktycznie swoje przeszly to przykro jest jak ktos zarzuca klamstwo. jednak my jestesmy jeszcze przed wyjazdem i lakniemy wiedzy na ten temat. przynajmniej ja :)

Podpisuję się pod tym obiema rękami...
mi wystarczy , ze ktoś napisze "własnie wróciłam z truskawek" to logiczne , ze wracała m tym samym autobusem bop innego nie było wiec Boreczek11nightwish1 jestes wolno mysląca lub chcesz cos namotac bysmy nie pisały jak tam było

no wlasnie moglabys napisac czy grufesa czy cora nie ma tak pracy a raczej rolnicy pod nie podlegajacy
my chcemy konkrety wiedziec a nie takie ogolniki bo my sie tutaj denerwujemy i czekamy na ten wyjazd jak dzieci na mikolaja bo nie mamy w polsce pracy i dlatego mamy prawo wiedziec DLACZEGO JUZ ZJECHALAS.dziekuje
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego