praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2791-2820 z 9714
ale jaja byly mowie wam kierowca jedna panienke zapraszal zeby sobie polezeli tam gdzie oni spia zazwyczaj w tej klicie ahhahahaha taki zboczus ze hej a obraczka na palcu chociaz wodke schlodzil w lodowce drinki robil ze podroz szybciej minela hahah
najlepiej przekonać się na własnej skórze... co nas nie zabije to nas wzmocni.... ps.no ale to zwalnianie po dwóch czy tam trzech dniach pracy to faktycznie niepokojące....
No Iwonka jaja muszą być... ale jak ja jeździłam za granice autobusami to o alkoholu nie było mowy.... jedna laske pamiętam wysadzili we Francji bo tak nakuta była... i musiała na własną rękę wrócić do Polski...nawet na plantacje nie dojechała...masakra
no tak jak ktos sam pije to zle inaczej jak kierowca polewa ahhaha to wiadomo ze nie wywala nikogo ehheheehh a capri to po ilu dniach wrocilas?? to jakies bez sensu po co was sciagali na czyjes miejsce zeby wa tez wywalic ehh
ps.piło 90% ludności w autobusie ..... z tym,że dziewczynie coś na główkę zaczeło bić.... no wóda czyni cuda,,,
ja mysle ze tez tak wywalaja bo nie maja wystarczajaco pracy, w zeszlym roku jak bylo duzo truskawek to i sie nie przejmowali zanadto pijaczkami i tez robily w polu, teraz wywalaja bez konkretnej przyczyny.co to sie porobilo, jak zadnego roku.to jest smieszne moze jak jestescie w polsce i p. mario obiecuje prace, ale tam na miejscu juz do smiechu tak nie jest. szukalam tez na wlasna reke i nie przyjmuja.
Poczekajmy do jutra. Okaze sie ile dziewczyn wrocilo... mam nadzieje ze myle sie co do dromadera i mario. PS. Jak myslicie-dlaczego facet nie pozwalalal nam uginac kolan w czasie pracy?
Cytat: katka774
Jak myslicie-dlaczego facet nie pozwalalal nam uginac kolan w czasie pracy?

Nierozumie to trzeba miec caly czas wyprostowane nogi w kolanach???
dokładnie jutro dziewczyny wrocą i niech szybko wchodzą na forum i sie wypowiadoają co i jak, dlaczego zostaly zwolnione niech pisza prawde, a swoja droga nie chce mi sie wierzyc w to zeby az tyle kobiet nie nadawalo sie do tej pracy, zwlaszcza te kobietki co jada pierwszy raz to napewno sie staraja zeby dobrze wypasc, wkoncu te pierwsze dni sa najwazniejsze
cati28 wytlumacz to tym paniom tylko jakos bardziej łopatologicznie bo ja posługuje sie jezykiem dla nich nie zrozumiałym.
Cytat: cordialca1
co, bedziecie siedzialy bez pracy w domkach 7 - 10 dni ?? i za co bedziecie zyly ?? co bedziecie robily ?? chodzily po miescie, i co z tego Wam przyjdzie ?? nic, same problemy i nazekanie ze nie ma pracy ze poco nas tutaj przywiozles itd, wiec niestety nie dogodze wszyskim, ani tym co sa juz na miejscu ani tym co sa w polsce i zcekajha na wyjazd.
Te tutaj co sa na miejscu pracuja po 3 dni w tygodniu, czasem 4 i to nie pelne godziny, wiec narazie musicie poczekac na troche lepzsa pogode.

To dlaczego nas wysłali tak szybko na truskawki? Najlepiej jest powiedzieć że nie nadawały się do pracy.
to nie te czasy kiedy wchodzilismy do unii i praca w hiszpanii lezala na ulicy jechales w ciemno i bez znajomosci jezyka i pracowales badz u polaka na budowie a jak podłapałes jezyk to u hiszpana.Teraz na prace u hiszpana nie masz szans bo hiszpanie sami szukaja pracy a ci polacy którym fuksem udalo sie tam zostac kombinuja na prawo i na lewo jak sie tam utrzymac i nie wracac do jeszcze gorszej mierdy czyli do polski.
I taka jest prawda BASTA
Teraz sobie hiszpanie przebieraja w marokankach rumunkach aby tylko wyszlo jak najtaniej
piter ty jeszcze tutj zalozyliscie sobie oddzielne forum od pani mroz wiez tam sobie wypisuj te swoje madrosci kolezanek szukasz/? jak juz zauwazyles nikt nie chce nawet z toba gadac wiec daruj sobie ta blazenade
nie martw sie o to wiele osób chce ze mna gadac a ty dolaczysz do tego grona dopiero jak zejdziesz z obloków na ziemie a ten czas nadejdzie
slowem jedna wielka mierda.teraz jeszcze pogoda popsula interes rolnikom, a my na tym ucierpielismy, to po co organizowali wyjazdy, mysla ze ktos jak idiota bedzie jezdzil w te i z powrotem nabijajac kase przewoznikowi? ludzie sie zapozyczaja na wyjazd, a oni laske robia ze mozesz sobie na bilet zarobic w polu, skandal.
dziewczyny on jest poprostu smieszny pisze cos na nas na tym drugim forum i ze niby chce cs nam przetlumaczyc kuzwa tlumacz sie znalazl ekspert od pracy w hiszpanii ktory sam jej nie ma haha
cati28 nie mecz sie do nich to nie dociera one juz zyja hiszpania jeszcze nie zeszły na ziemie i niektóre z nich zejda dopiero jak im hiszpan powie za pare dni wracaj do polski.
haha jakos mozna poczytac jak ci ludzie jada po ambicji nigdy nie bede chciala zadawac sie z takim czyms jak ty
co, bedziecie siedzialy bez pracy w domkach 7 - 10 dni ?? i za co bedziecie zyly ?? co bedziecie robily ?? chodzily po miescie, i co z tego Wam przyjdzie ?? nic, same problemy i nazekanie ze nie ma pracy ze poco nas tutaj przywiozles itd, wiec niestety nie dogodze wszyskim, ani tym co sa juz na miejscu ani tym co sa w polsce i zcekajha na wyjazd.
Te tutaj co sa na miejscu pracuja po 3 dni w tygodniu, czasem 4 i to nie pelne godziny, wiec narazie musicie poczekac na troche lepzsa pogode.

to po co pan organizowal wyjazd? bo widze ze wiecej osob powracalo, najlepiej powiedziec ze sie nie nadaje do pracy, tak? a nie jest pan za polkami a za hiszpanami szefami.
słuchaj piter77 nie wiem kim jestes i czym jesteś ale nie masz prawa mówić onas ze my to jakieś ciemnogrud i trza nam tłumaczyć wszystko łopatologicznie to raczej tobie potrzeba tą łopatą dać w łep weś chłopie zajmij się swojmi problemami anie na szymi, to my będziemy płakaś jak cos wyjdzie nie tak anie ty wiec dzieki za taką pomoc.Tak wiec ić zrobić śuśu paciorek i do spania
piter wytlumacz mi jdno co ty chcesz mi wyjasnic lopatologicznie ze nie ma pracy kryzys i wola amrokanki?/ ja to juz dawno wiedzialam moze chcesz mi powiedziec zebym nie jechala awez ty mnie cmoknij jak bedziemy chcialy to pojedziemy i nie bedziemy sluchac jakiegos gogusia co nic nie wie , moja kumpela pojechala na poczatku i trafila na taka plante ze faktycznie nie bylo pracy ale teraz jest i jest zadowolona i nikt nie wrocil do domu po paru dniach wiec ciebie nie bede sluchgac tylko osob ktore tam sa i wiedza lepiej
a teraz jdę bo muszę się dziećmi zająć
czytając wpisy Mario - jest w tym logika , a wiecie co mam dosyć , Mario wie i zdaje sobie sprawę ,że chcemy mieć pracę i dobrze zarobić . i wierze ze jak pojedziemy teraz to , to nie będzie żadnych nie miłych niespodzianek , i tyle tam ---- no ja muszę się wyłamać bo - Nie PIJĘ Żadnego alkoholu , nie lubię ble , nie palę , jestem dziewcynka tako ekologiczno - phi nie będziecie mieć mi za złe ,ze nie napiję się z wami?oo kupie se soczek i pukniemy się na zapoznanie w ten sposób ok , dziewczynki ???
poczytaj sobie to co pisze cati28 moze to do ciebie dotrze i sprowadzi cie na ziemie bo moje slowa do ciebie nie docieraja
mozecie wypisywac na mnie co chcecie nawet najgorsze obelgi nie rusza mnie to
SLUCHAJ NIE JESTES NA WIECU WIEC SOBIE DARUJ ZDANIE CATI PRZYJELAM ALE ZDAJE SI E NA OSOBY KTORE TAM SA MOJE ZNAJOME I NAJLEPIEJ WIEDZA CO JEST GRANE A NIE BEDZIESZ MI MOWIL CO MAM ROBIC CZY JECHAC CZY NIE AHAHAH
nie martw sie hala ja tez taka ekologiczna jestem bedziem piły soczek a dziewczynki to sie chyba nie obrażą bo są to super
i jeszcze jedno jedna dziewczyna pisala ze wracaly 2 marokanki tak samo do domu ciekawe dlaczego bystrzaku co ??? na tyle osob co juz wyjechalo to ci powiem ze bardzo malo wroclio moze jakies 20 osob a pojechalo o wiele wiecej i jakos pracuja
i jeszcze jedno jedna dziewczyna pisala ze wracaly 2 marokanki tak samo do domu ciekawe dlaczego bystrzaku co ??? na tyle osob co juz wyjechalo to ci powiem ze bardzo malo wroclio moze jakies 20 osob a pojechalo o wiele wiecej i jakos pracuja
wiec jest prawdopodobienstwo ze tobie sie iwonko uda zostac i tylko tym sie pocieszaj
Temat przeniesiony do archwium.
2791-2820 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego