praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2701-2730 z 9714
Człowieku nie chcemy cie wyganiać z forum ...ale idż sie przejdź gdzieś na piwo ,zajmi się kobieta jesli ją masz lub obowiązkami jeśli również je masz. Nakarm chomika lub pogłaszcz Niemca
miłej podrózy i miłej pracy bedziesz jeszcze zygac ta hiszpania i tymi truskawkami wspomnisz moje slowa.Zegnam Miłe Panie!!!
haha dobre skoro wiele razy tam byles to tylko pokazuje jakim nieudacznikiem jestes skoro byles tyle razy a nie umiesz sobie pracy zalatwic tylko szukasz od anny mroz ahhaha a tak wogole to wiem ze pierwszy raz jedziesz bo w internecie na kazdym forum pytasz o anne mroz i rozdajesz swoje gg i pisales ze pierwszy raz wyjezdzasz do hiszpanii i teraz ci pewnie jest glupio ojoj
Masz racje ...jeszcze miłe
http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/207741/page/6 na tym forum tez juz znaja pitera i go przepedzily dziewczyny brawo
buhahahaha :-)))) dooobre
Teraz żali sie pewnie mamie że go nie lubią już na forum i wypłakuję sie jej na ramieniu . Tak bardzo chciał zacząć swoją pierwszą pracę i to za granicą i chciał poznać którąś z nas pewnie z bliska. HAHAHAHA
no pewnie tylko kto by z nim wytrzymal takim popaprancem co pozjadal wszystkie rozumy a tak naprawde w dupie byl i widzial gowno:) z drugiej strony trzeba miec niezly tupet siedziec na forum z babami i wkrecac jakies glupoty ktorych sam nie jest pewien bo nie byl nigdy w hiszpanii ze ktos jest oszustem itp ehh zal.pl ;D
jak żyję jeszcze takiego pajaca nie czytałam ale muszę wam powiedzieć że facet lubi robić niezły ferment pytanie tylko po co???????
Za głupi na jakąś konkurencje ...w ogóle jakieś mistrzostwo świata. Aby tylko będąc na forum zrazić do siebie tyle osób . Co taki w życiu osiągnie!!! Masakraaa
Dziewczyny czas dzisiaj zmieniamy ...pośpimy krócej
ja to na pewno z moja dwójką
Mam żal taki mały do osób które wróciły że wypowiedzą się jak było naprawdę . Przez to jest zamieszanie i tłumaczenie ,nakręca się spirala domysłów i pomówień .
Odnoszę się oczywiście do tych co wróciły po kilku dniach.
Mnie jak wywalą (wypluj) po takim czasie ,to obiecuję że nie wejdę więcej na forum.
moim zdaniem powinny te osoby wyjaznic sobie wszystko z panem Mario tak jak napisal i by im wyjasnil dlaczego wrocily ,pomyslcie jak on nas postrzeba czyta tylko te obrazliwe wypowiedzi na swoja osobe i jeszcze ich zatrudnia bo nie wie kto to:P napewno kazdemu by bylo nieptzyjemnie czytac nagonek na swoja osobe
Oni płacą oni wymagają !!! Jak bym zatrudniała też bym szła tą drogą ,tym bardziej że nieurodzaj :-( Taka prawda ,nie ma co się okłamywać
wogule jak sie zbiera te trusakwki? na stojaca czy na kolanach? czy jak kto woli
piter77 jak jesteÅ› taki lotny to czemu jesteÅ› tak blisko ziemi
Właśnie
Jak się zbiera ? :-) Ja to wiem jak w Polsce a tam na Youtubie jest jakieś wideo ,poza tym są różne odmiany i różnie rosną ,znaczy na różnych wysokościach (chyba) Przepraszam ale to wyczytałam i widziałam na zdjęciach. Lekko nie jest NAPEWNO!
Zasada będzie taka że 3 do koszyczka 1 do pyszczka ! hahaha
hmmm jak sie zbiera truskawki ..napewno nie na kolanach stoi sie pochylonym i dlatego boli kregoslup bo ciegle go obciazasz schylajac sie dlatego dziewczynki tabletki przeciwbolowe trzeba naszykowac bo napoczatku napewno bedzie bardzo ciezko:)
niestety praca jest bardzo ciezka ja juz zbieralam truskawki w anglii nikomu nie polecam tam nie ma godzinowki nikt minimalnej stawki ci nie zaplaci na kolanach czy schylajac sie dlatego wszystko tak boli napewno nie na stojaco to juz bardziej na brzoskwiniach
Coś czuje że jakieś przeciwbólowe maści i tablety można wsiąść
Edyta_Eva

Zasada będzie taka że 3 do koszyczka 1 do pyszczka ! hahaha

cio to to napewno nie bo tam truskawki sa bardzo pryskane i niechailabys sie chyba najesc tej chemi a pozniej miec problemy z zaladeczkiem:)
wszyscy pisza ze jest tak ciezko, ja nigdy nie zbieralam wiec niewiem, to napiszcie co w tym takiego ciezkiego zbierac truskawki?
truskawki w hiszpani zbiera się w pozycji pochylonej ale są też plantacje gdzie się zbiera na stojąco ale tych jest bardzo mało
moze sÄ… jakies sposoby zeby sobie umilic ta prace i zeby bylo lzej
Skręta z maryśką wypalimy ,wciągniemy ścieżkę i ból odczujemy że musimy już wracać ! DOPIERO !hahaha
Temat przeniesiony do archwium.
2701-2730 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego