praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2671-2700 z 9714
Nie założę :-) Nie mam mowy
DZIEKUJEMY :-) za wizytę
nrenia zeby ci Pan Mario czasem nie napisal czy jest i kim jest pani anna mróz hehe
widocznie nie zna jej ta pani Mróz to jakies Nemo nikt nic nie slyszal o niej ani jej nie widzial hehe
nrenia nie wierze zeby mario jej nie znal albo chociazby o niej nie slyszal jezeli istnieje i tam jest ktos taki to mario napewno to wie i dziwne ze ci nie odpowiedzial na pytanie tylko sie zmył.
tak to sa ci co nie ma takiej firmy i chca po 40 zl na konto
Piter77 wiesz...jesli to konkurencja to nie napisal..a moze rzeczywiscie nie zna..no ale mogl chociaz wspomniec cos na temat mojego postu..trudno sie mowi:)
nO WŁASNIE WIEM BO DOSTAŁEM OD NICH MAILA ALE WAHAM SIĘ CZY WPŁACIĆ
dla mnie kazda oferta pracy w ktorej kaza wplacac jakiekolwiek pieniadze to naciagacze..Lepiej nie ryzykowac..
a czy koś z was sie decyduje na wyjazd z DUNOAGENCY?????prosze o info [gg]
jedziemy z p.Mario on to chociasz jest na forum i ma sie z nim kontakt, jest bardzj wiarygodny niż ta p Mróz
piter77 ...dlaczego nas się pytasz o to ,czy on nam powiedział coś o Annie Mróz. Znasz gg do Maria to się zapytaj! Widzisz gdzieś na forum jego wypowiedz na temat tej pani? Pogadajcie sobie to sie dowiesz!
Jedz do tej pani ...a jak przyjedziesz podziel się opinią z nami. Ale skoro jedziesz tam lub zamierzasz to nie zniechęcaj nas do pracy przez jego biuro .
Drogie panie ja mam pytanie powiedzcie mi może wiecie gdzie i z kim można wyjechać pilnie szukam [pracy a nie uśmiecha mi sie wpłacać oszustom kasy wiec proszę o pomoc
misq1988 ja bym ci radzila nie wplaca bo niby za co to 40 zl/?? za przejazd znajda pare osob kazdy im powplaca i beda mieli oni mi wyslali formularz i tam pare rzeczy do wypelnienia 5 pytan i jakiegos kwiatka wkleili nawet nie ma takiej agencjii . lepiej byc ostrozym niz sie naciac
hehe no my wyjezdzamy od pana Mario ale mozesz zobaczyc na srtonie http://www.butdromader.pl/posrednictwo/ZAPOTRZEBOWANIE.htm sa wyjazdy z dromadera tez na inne zbiory spróbuj tam moze cos znajdziesz
Wiem też wypełniałem ten formularz nawet dostałem od niech coś takiego ze się zakwalifikowałem jestem ciekawi tylko dlaczego o nich nic nie można znaleźć !!! chciałbym zaryzykować i zobaczyć chyba wpłacę im te 40 zł nie zbiednieje a jak zostanę wykręcony to bede przestroga!!!! a nie wiecie czy moze gdzie u innego pośrednika nie potrzebują ?

pojedziecie a czesc po paru dniach wróci a najlepsze jest to ze nie wiadomo które
no my chociaz wyjedziem a ty do dupki pojedziesz od jakiegos Nemo
bo sie okaze ze ktos sie nie nadaje lub ktos sie pracodawcy nie spodobal badz okaze sie ze sie marokanki wepchaly
iwonka no wy chociaz wyjedziem i wrocim i stracim ;) a ja zostanim i nie stracim
ale po co ty to piszesz jestes wróżka/??/ przepowiadasz przyszlosc ??? zajmij sie swoim wyjazdem i tym nemo co do niego jedziesz a nie bedziesz sie interesowal naszymi sprawami jak bys chociaz z nami jechal czy cos a tak to nie wypowiadaj sie zaloz sobie osobny watek anna mroz i tam pisz te swoje wypociny wrozko piterko;)
Piter77 nie jedziesz na truskawki bo nie potrzebują tam facetów ! I jeśli ty byś pojechał przebrany za którąś z nas i zobaczył by plantator że coś z tobą nie tak lub się ociągasz ,to wróciłbyś również . Jeśli zapiszesz sie do pani Anny Mróz (nie wiem na co ,może na szparagi )to chłopie zobaczymy jak sobie tasz radę . Znam osoby co spieprzały ze szparagów gdzie pieprz rośnie bo to ciężka praca.
hahaha ale dowaliles bo zapomnialam lite jak ja sie zaczne czepiac twojego slownictwa to dopiero bedzie smiechu warte a to ty raczej powinienes sie obawiac bo to marokanczycy nosza skrzynki a nie takie polaczki jak ty co sie im wydaje ze sa niewiadomo co i siedza na forum tylko zamiast wziasc sie za robote lepiej martw sie o swoja prace jesli wogole jakas bedzie hahaahah
piter77 a może ty kobieta jesteś i chcesz jechać tak bardzo na te truskawki ze sobie myslisz że zniechecisz kilka kobitek i szybciej wyjedziesz jak ktura znas zrezygnuje
tylko mi tu potem nie placz jak wrocisz predzej niz wyjechalas
piter zostałeś zbanowany :-)
a jaka to jest praca to wiem bo bylem wiele razy nie tak jak ty pierwszy raz ale rozumiem byc moze dlatego ze pierwszy raz wyjezdzacie jestescie tak napalone
hahahahha CYT"tylko mi tu potem nie placz jak wrocisz predzej niz wyjechalas"
ADMINISTRATOREM jesteś ????????????
no wlasnie chcesz nas zniechecisz mam gdzies twoja opinie! hahhahhahhha ale jaja tak piter przyjade do ciebie i wyplacze sie w twoje ramiona ahhahahhaha ty moj zbawco:D
Temat przeniesiony do archwium.
2671-2700 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego