praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1321-1350 z 9714
szef wyżuca osoby ktore przyjechały nie do pracy tylko do innych celów taż ,ze spoko
Adixa! Nauczaj !:-)))
Adixa! Mam nadzieje że na miejscu poinstruujesz co i jak ,jeszcze?
hehe piszę to co wiem i czym mogę się podzielić , wiem że sporo osób jedzie pierwszy raz i niektóre osoby stare wyjadaczki próbują straszyć zupełnie nowe osoby
Adixa --teraz podaj tak pi razy oko, ile trzeba nazbierać , tu na forum w ten sposób zrobisz dla nas dobrą przysługę. Ja z góry Ci ,za to, wielkie dzięki przesyłam
Adixa --teraz podaj tak pi razy oko, ile trzeba nazbierać , tu na forum w ten sposób zrobisz dla nas dobrą przysługę. Ja z góry Ci ,za to, wielkie dzięki przesyłam
nie wiem ile trzeba zebrać każdy pracodawca patrzy na to inaczej , , wiadomo że kkażdy by chcial aby ich pracownicy zbierali jak największą ilośc truskawek , ale jeszcze musi byc co zbierac , a skrzynki? nie wiem ja zbieram od 20-30 skrzynek nie więcej , ale wiem że są laski które zbierają nawet ponad 50 , wprawdzie nie wiem jak one to robią , ale robią
Marokanki zbierają po 10 skrzynek w porywach do 15 i jest dobrze , tylko ze wtedy my musimy za nie nadrabiać
Cieszę się bardzo że mogę pomóc , chociaż trochę bo nie wiem wszystkiego przecież:) , al
no,mam nadzieje ze trafimy tam na Ciebie! :)
He :) to jest mało prawdopodobne:)) chyba że moze na plaży w isla antilla lub cristina , ewantualnie w miasteczku cartaya:)
wydrukuję sobie na czapeczce ADIXA:) HEHHHEHHHE
dzięki za info ,no ja to będę chciała ,jeszcze jakąś dodatkową pracę poszukać tam na miejscu. prócz zbierania trusk. może być np.sprzątanie czegoś , lub jakieś inne zajęcie ,oczywiście nie mam na myśli łatwego dorabiania to całkowicie wykluczone, zależy mi na dobrym ale uczciwym zarobku. ciekawe czy Mario ma takie możliwości. wiecie dziewczyny coś o tym ,załatwiał komuś dodatkową prace? .
Tak wiemy :) krótko przed końcem zbiorów warto rozejrzeć się za pracą nad oceanem jaksą pizseria czy ciś :) potrzebują do sprzątanua w hotelach , czasami też można spotkac osoby które poszukują ludzi do zbierania brzoskwiń itd,.. sporo tam jest pracy latem wystarczy się rozejrzeć:)
nie powinnaś miec problemów ze znalezieniem następnego zajęcia
hej dziewczyny Mario ma mozliwosc załatwienia pracy po zbiorach ale w połowie kwietnia trzeba sie znim skontaktowac i napewno cos nagra np. pomidory z tym ze pobiera opłate tak jak bys jechała z polski przyczym jedziesz z hiszpani poprostu z miasta do miasta...
dziewczyny wielkie dzięki ,a będzie możliwość poznania was ? czy raczej niee . bo z tego co się zorientowałam ,to wszyscy od Mario jadą do Palos tak. a tam jest podział . czyli tak naprawdę docelowo dokąd? to nie wiem. bo tam jak jest -- Mario wozi ludzi w te same miejscowości tak.czy trzeba znać numer pola ? żeby dobrze trafić .
To nas czeka :-)
ehhhheeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhe:)
ja jadę do lepe więc wątpię abysmy sie spotkały no moze jakimś cudem , tam jest tyle polek ze nawet nie trzeba znac jezyka
hej dziewczynki jedzie ktos z Dromadera z łodzkiego?
czy z okolic zielonej góry jedzie ktoś do wrocławia 6.03?
hej dziewczyny jedzie ktoś po 15 marca
co tam jesteście tam
ma pytanko czy bieżecie ze zobą praszki do prania
w każdym bazarku kupisz proszek do prania w tabletkach za ok 80 centów, więc myślę że nie ma potrzeby brać ze sobą
:) racja proszek tam nie jest drogi , ja zawsze troszeczkę biorę
z domu dlatego ze po przyjezdzie na miejsce nawet jak szef dowiezie nas na zakupy to z samego wrażenia można zapomnieć kupić więc dobrze jest miec na jedno lub dwa prania , to nic nie waży :)
witam Wszystkie uczestniczki forum, widze ze macie duzo watpliwosci co do wyjazdów, formy wyjazdów oraz do tego czy sie wogóle odbeda i czytam tam wiele wzdur na temat mój, wyjazdów itd, wiec jakoz e widzez e duzo z Was nie ma Twzry zeby sie pokazac publicznie i ujawnic swojego imienia i nazwiska, wiec potraktuje to laitowo ale napisze swoje co i jak:
jesli chodzi o wyjazdy to: w pierwszej kolejnosci jak same dobrze wiecie, kazdy pracodawca chce osoby z poprzedniego roku bo znaja juz ta prace i on zna jak pracuja, wiec na dzieñ dobry jada osoby nazwijmy je "stare pracownice" czyli te powtórkowe,
Temat przeniesiony do archwium.
1321-1350 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego