praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1411-1440 z 9714
Oj dawno mnie tutaj nie było, a tutaj tak fajnie się zrobiło, już wyjazdowo :) Teraz zaczyna się najlepszy okres :) są campa gdzie już pracuja codziennie , może nie cały dzień, ale kilka godzin i to już jest bardzo fajne.
Na moje gg przychodzi setki pytań co zabrac, a pisaliśmy chyba o tym z milion razy :)
Tak jak piszą dziewczyny gumowce są bardzo ważne, czasami błota i wody jest po kolana , nie wyobrazam sobie tam wejśc w adidasach :))) jak nie chcecie brac z Polski to szef Wam kupi , ale myslę, że w Polsce kupicie taniej. Tak samo z odzieżą przeciwdeszczową ja kupowałam chyba w praktikerze lub w obi za jakieś śmieszne pieniądze, w hiszpanii sa drozsze, ale moga byc w domkach takie zestawy po dziewczynach, które już nie jezdzą na zbiory.Do pracy wygodne ciuszki , ubierac się rano na cebulkę, poranki potrafią byc bardzo chłodne.
Co do jedzenia to pamiętajcie, że możecie byc w domku, gdzie na 15 osób może byc tylko 1 lodówka, tak więc może byc problem z przechowywaniem.Wszytsko kupicie w Hiszpanii, ceny sa podobne do cen polskich , zabierzcie tylko na te pierwsze dni.

hejka małgorzata ja to akurat pochodze z pomorskiego dokładnie z Władysławowa,i jak ma ich przekupiac wyjazdem to raczej nad jezioro,bo w góry troche nie stac...Ale zapraszam do władysławowa,załatwie tani i ja.... nocleg-u Tesciowej ;) SORKI ZA TA AUTO PROMO>
A co do dzieci , to musicie się przygotowac, że bedzie Wam ciężko, przepłakane noce, telefony do Polski były dla mnie koszmarem.Im dziecko mniejsze tym jest mniejszy problem , moja córcia tak do 4 lat to wogóle nie zwracała uwagi czy ja jestem czy mnie nie ma. Jak skończyła 4 lata i zbliżał się styczeń , luty , bo ja tak przewaznie wyjezdzałam to był koszmar. Ale jak się wraca to radośc jest nie do opisania :)))
życzę Wam wytrwałości i wysokich zarobków, żebyście mogły póżniej to dzieciom wynagrodzic:)
Hej !!! Dziewczyny! Pierwsza relacja z Palos !!!! Jest chłodno! i pada..bierzcie ciepłe ciuchy
Edyta Eva ta pogoda nie jest taka non stop , zaraz dziewczyny beda pakowac puchowe kurtki, warto miec cieplejszy sweter, bluze , ale niedługo zrobi się bardzo ciepło , a szkoda pózniej dzwigac to w walizce.
W przyszłym tygodniu temperatura ma byc w granicach 15-19 stopnii , niestety mało słoneczka , ale ciepło :)
Nooo wracam !!! Ale masakra tu w kafei wolne Å‚Ä…cze majÄ… poza tym kolejka 5 euro za godzinÄ™ !!! :-).
Pokoje super!!! 4 laski w pokoju!!!W niedziele na tańce idziemy! Tylko pogoda do D :-( .
dzięki kara za zaproszenie i za informacje
a ja siedze i naciskam jak ta stuknienta dodaj wpis sorki za dublety
Zawse rozłąka jest bolesna,kiedy pierwszy raz jechałam do pracy,synek miał 4 ,a córeczka 2,obiecywałam im różne przyjemności,ale i tak było morze łez,gorzkich łez,a u mnie serducho pękało że musze jechać,mineło 10 lat wiem że też będzie nam smutno,ale jak pisze fresowka,jak się wraca radość jest nie do opisania:)
Właśnie , a troche tęsknoty też nie zaszkodzi:)
Też prawda :)
Jaka Pogoda w Polsce?????
Mniej więcej jak w Hiszpanii,:)
w toruniu jest -8
edytko
hehe:)
wiem tylko że te 3m szybko miną
Wrocław 0 ale u edytki zawsze jest ciepłoheheheheeeeeeeeeeeeee
no własnie edytko
Jak mieszka z marokańcami to nie dziwne że jej ciepło hee:)
skoro to twoj maz to czemu wprowadza innych w blad podaje nieprawidlowe info, nie powinno byc takich rzeczy na forum tymbradziej ze kazdy chce sie czegos dowiedziec a nie tracic czas na jakies glupie zarty ^^
ja nie mam na to wplywu co pisz pisz i kiedy
no ta ale troszke pomugł i zgury za niego przepraszam ale ja nie mam wpłwu nato co on robi
Hej laseczki ale po żartować trochę też można ,przecież nie możemy żyć caly czas tylko stresem prawda?:)
no mozna mozna ale po co podawac sie za kogos innego i podawac jakies bzdury ze jest sie w hiszpanii itp, skoro to nie prawda. nie widze wtym sensu^^
eh to tylko żarty:) no ale pewnie że każdy ma prawo wyrazic swoją opinię :)
Temat przeniesiony do archwium.
1411-1440 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego