praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1441-1470 z 9714
zobacze co się da stym zrobić ale nie rencze za niego
Gośka za kare wyślij go na te truskawki :)
on to mieszczuch nigdy nie pracował w polu więc nie dałby rady
Ja tez jestem mieszczuch i lubię pole...
Dzien dobry ja mam jedno pytanie ...czy jedzie jakas dziewczyna z okolic włocławka na te truskawki?No wiem ze adixa ale nie w tym kierunku haha...pozdrawiam i miłego dzionka życze.
Hejchyba tylko my jedziemy z kuj pom:)
ja mieszkam niedaleko 45 km od włocławka pozdrawiam
Do IGA-hej a z wrocławia będziesz jechała z DROMADERA?
Hej witam akto jadzie z wrocławia będzie jachał z CORDIALKI
ja jade z wloclawka ale z dromadera. Pozdrawiam
Szanowny panie Mario .Czy moglby pan mnie poinformowac .Wjaki sposob ,razem z malzonka mogli bysmy podjac prace w hiszpani.moj nr tel 797528717.Bylbym Panu Bardzo Wdzieczny.
Hej roberto napisz do mario na gg może się uda:)
na 47 stronie jest numer gg do niego:)
tak z wrocławia będę jechała a ty?
do morena-tzn z włocławka jedziesz do wrocławia czy prosto do hiszpani bo ja zawsze jeżdziłam do wrocławia a tam przesiadałam się
Witaj adixa jak zwykle nie oceniona.A tak po za tym to znalazlem oferte pracy w Hiszpani wyjazdy sa juz teraz co 4 dni z tym ze z Pragi Czechoslowacja.Srednio troche. Ale jak kogos to interesuje ,to prosze uprzejmie. www.workabroad.wbl.
No pewnie że interesuje na pewno nie jedną osobę :) i na pewno sie przyczynisz do tego , że komuś tez pomożesz tą wiadomością ? no ale pisz? udało sie ? jedziecie razem? Napisałam Ci ze lepiej jest do mario odezwac się na gg morena podala do niego numer więc warto napisac
HEJ IGA12 JA JADE Z WROCŁAWIA 15 A TY
ja jeszcze nie wiem kiedy cały czas na telefon czekam
małgorzato a ty jedziesz z dromadera?
naturalnie ze chcieli jechac razem ,ale trzeba uzbroic sie w cierpliwosc(:Napiszemy do Mario moze bedzie zyczliwy i udzieli nam informacji.Narazie adixa klaniam sie nisko i dziekuje(:
Mala popraweczka
Naturalnie ze chcielibysmy jechac razem (:
iga12 ja jade z dromadera i taz czekam na tel..nastapny wyjazd podobno ma byc 8 jak do nich dzwonilam powiedzieli mi ze sie przenosza wiec nic narazie wiecej nie wiedza gdyz nie maja podlaczonych jeszcze komputerow i nie maja w zwiaku z tym dostapu do internetu
:)))Od czerwca są wyjazdy do francji na winobranie , ale kurde weż znajdz na tej ich stronie formularz do wypełnienie :\
NIE IA JADE Z CORDIALKI
olcia133 dzwoniłam do nich w poniedziałek i mówili że czekają na listy już się denerwuje bo to tak długo trwa ,a ty skąd jesteś?
ktoś zainteresowany? bo ja tak bardzo w razie czego podaję stronke:)http://www.ifrancja.fr/blogs/dziennikarz-2157/jak-szukac-pracy-w-rolnictwie-na-2011-27/
małgorzata.z pierwszy raz słyszę o tej firmie jedziesz pierwszy raz?
ja jestem z pod Łodzi ja dzwonilam do nich niecale pol godziny temu ..po 1 nie mozna sie dodzwonic a po drugie jak juz sie dodzwonilam to i tak nic sie ciekawego nie dowiedzialam cos kreca ..w piatek tez tam dzwonila to kazali zadzwonic po 14 bo mialy byc juz nastepne listy potem po 16 i i tak nic sie od nich nie dowiedzialam 5666281 to jest moje gg jesli masz ochote to sie odezwij to porozmawiamy Pozdrawiam
MOŻE INACZEJ JA JADĘ OD MARIA CZYLI Z CORDIALKI I JADE PIERWSZY RAZ
Temat przeniesiony do archwium.
1441-1470 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego