praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1381-1410 z 9714
No bravo dla Maria...nareszcie będzie miał spokój...bardzo mądrze pisał i całą prawde trzeba młode na duchu podtrzymac nie martwcie sie będzie wszystko ok...pozdrawiam
Witam i zyczę miłego dnia :)
Czesc:)Czy ktos z was jedzie moze na zbior truskawek z Dromadera??
Witam.Kto ma nr. gg do Mario?Czy moglby podac bardzo prosze.
Ja jadę na truskawki z Dromadera
witam ja mam pytanie z innej beczki jak nastawiacie swoie pociechy na taki wyjazd pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia
Witam!adixa napisz kiedy będziesz na gg:)
Cytat: Paulla22
wiesz juz moze kiedy wyjerzdasz??jesli chcesz popisac to moj [gg]
Hej...Mysza prosiła o num.gg do MARIO oto on...32915830 pozdrawiam
Jestem na gg:)
aha i jeszcze jedno -dzis w dromaderze mają dostac liste na 8 marca i będą dzwonic kto ma termin...
Mój mąż powiedział że jak wyjadę to dzieciom zrobi Guantanomo i Nangar Khel !!!!
hehhe:)
ja jadę z dromadera i też czekam na telefon
adixa podaj mi gg do siebie bo mam pytanie. Dziękuje
oki już mam:-)
dużo osob pisze ze trzeba zabrac ze soba gumowce i kurtke przeciwdeszczową, to jak tam jest z ta pogoda? czesto bywaja deszczowe dni? i jest konieczne zabieranie ze soba tych rzeczy?
czy jest sens zabierac jakies mieso, kielbasy itp? bo niewiem czy mozna tam zamrozic? czy sa zamrazarki?
zarobek 38,5 euro brutto na dzien za 6.5 godz pracy to jest zarobek na czysto? czy od tego odliczany jest jeszcze podatek? jak tam to ile na reke wychodzi?
No na ręke to dostaniemy 35.20 nawiecej nie ma co liczyc...apropos mies i kiełbas w domkach śa lodówki nie ma problemu z przechowaniem żywnosci są tez przewaznie automaty w domkach lub pralniach kuchnie równiez są wyposażone w sprzęty ale ale na wszelki wypadek mozna zabrac jakąs miseczke i kubek bo nigdy nie wiadomo gdzie sie trafi...
A z pogodą to róznie jest,w tamtym roku duzo padało chociaz te plaszcze to lipa bo w plastiku masz tak goraco i jeszcze przy szybkim tepie pracy to w płaszczu byc to porażka,ale gumacze to trzeba miec obowiązkowo juz nie ze względu na deszcz ale na wode ktora znajduje sie między lomami i w adidasach czy innych ktotkich butach nie pokonasz tego zwłaszcza gdy jest błoto,a i tak sie zdarza...
:)
Hej kalosze tak jak laski piszą , możesz pracować w adidasach , ja pracowałam , ale jak ci e całej redlinie woda stoi no to nie wiem czy to dobry pomysla , naprawdę kaloszki się sprawdzają no i chronią tez przed ukąszeniem jakiś gadów . Ajeżeli chodzi o deszcz , to fakt że w tych ciuchach przeciwdeszczowych dupsko się poci , ale także warto mieć nasz polski deszcz , a deszcz w hiszpani to dwie rózne bajki, tam jak pada to pada a czasami i w deszcz pracować trzeba
dzieki adixa za pocieche mam nadzieje ze tak bedzie ze w koncu wyjedziemy..!
dzieki za informacje:)
helo małogorzata z -ja mojemu małemu mówie ze "mama jedzie do pracy na bardzo długo ,ale jak przyjade to kupie mu mnostwo zabawek i ze bede do niego dzwonic'Niewiem czy to dobrze tak' słodzic'ale on ma dopiero 3,5lat,ale duzo juz rozumie ze bez kasy nie ma przyjemnosci.
No te dzieciaczki są najbiedniejsze , no ale w sumie czlowiek jedzie po to aby i im było lepiej , ciężko jest takiemu szkrabowi co kolwiek wytłomaczyć , i w sumie ja się do tego tematu nie wtrącam bo mój szkrab już chodzi na randki i woła mama daj kase
P. Mario prawdę napisał.
jedzie ktos do moger z dromadera?
dzieki kara111 muj ma 5lat a curka 2,3m tesz mu mówię że jadę do pracy i że pojedziemy na wakacje nad morze
pomału prubuję ich nastawiać nato że mnie nie będzie ale będę dzwonić do niego i pati i nie długo wruce
Temat przeniesiony do archwium.
1381-1410 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego