Ja wiem ze nie kazdej z Was sie podoba ta praca bo sam wiem i mówie zawsze ze jest to praca ciezka, bo tak jest, ale nie obzydzajcie tej pracy innym ludziom, bo teraz moze oni jej potrzebuja a Wy zapominacie ze same ja podjelyscie.
Sa mieszkania lepsze, inne gorsze, tak, to prawda, sa pracodawcy lepsi i sa tez gorsi, ale w sumie to jedziecie na kilka miesiecy, 3, 4, na okres Campanii, wiec czasem zacisnijcie zeby i zajmijcie sie soba, popatrzcie jak sie same zachowójecie w domkach, w pracy oraz poza praca, co robicie, gdzie chodzicie i z kim, a pozniej zróbcie dobry racunek sumienia i napiszcie to na forum podpisujac sie prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Nikt z Was ani ja nie jestesmy swieci i wiel ludzi na brud za pazniokciami ale nie podkladajcie swiñl nikomu bo same mozecie kiedys zle na tym skoñczyc jak na Was ktos napisze.
Piszecie do mnie na gg : a kiedy ja jade ?? i nic wiecej nie pisze , a ja sie pytam czy ja jestem swietym mIkolajem zeby wiedziec z gg z kim rozmawiam ?? moze nalezaloby podac imie i nazwisko i sie spytac ? ja wiem ze Wy myslicie ze jestescie jedyne, haha i tak jest, kazda z Was jest jedyna, ale ja na listach mam prawie 1000 kobiet i nie wiem z kim rozmawiam a telefonów dziennie jest kolo 200 wiec tak jak mówielm na poczoatku, spokojnie i cierpliwie czekajcie na wyjazdy, podoga juz sie polepszyla wiec wyjazdy beda juz czestrze a wiec niebawem pojada autokary co kilka dni i pojedziecie Wszysciuteñkie do pracy. Chcialem przeprosic na zla ortografie jesli popelnilem jakiek bledy, 22 lata w hiszpanii daja sie odczuc. Pozdrawiam Wszytkie osoby , te które jada i te które tylko pisza. Mario