praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1261-1290 z 9714
spokojnie wszystkie pojedziemy , :) zanim nawrócą te autobusy które już pojechały , i przypuszczam że pogoda też tam nie jest taka jak powinna dlatego takie opuznienia , przecież ja nawet nie widzę u nas w sklepach truskawek , co zawsze o tej porze to już było pełno , widzialam raz w polp markiecie i to wszystko , więc pewnie jeszcze się wstrzymują z wyjazdami , ja też zawsze koniec stycznia już jechałam , a teraz też połowa marca , trudno
Iwonka90 a Ty chyba też nie masz za blisko do Wrocławia??
jestem z okolic z rzeszowa tak jak ty takze mam kawal drogi ,dlatego wczesniej chcialabym wiedziec ale mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu juz wyjedziemy..
tak slyszalam moje znajome tez wyjezdzaly koncem stycznia lub w lutym w tym roku jakies to wszystko pochrzanione;p
Pytam bo myślałam żeby własnie zagadać kogoś z okolic żeby nawet jeden kierowca pojechał tylko nie wiem czy ktos by się pisał bo w końcu się nie znamy..
jeszcze nie ma tyle owocu , a jak mamy siedzieć bez pracy to tez bez sensu
tak rozumiem tylko ze jade jeszcze z kims i niewiem jak to bedzie czy pojedziemy samochodem z kims czy pociagiem w kazdym badz razie czekam na wyjazd i sie nie moge doczekac;p skoro tyle autokarow juz pojechalo to musza cos zbierac prawda
ok rozumiem,ja niestety będę na siebie skazana..może siedzą tam bezczynnie a my tu narzekamy..
no tak to jest kazdy sie nastawia na ta date co powiedza a pozniej sa pznienia i wogole i kazy sie zaczyna denerwowac tym calym czekaniem;p
No masz rację , wszystkie czekamy:( ja mam tylko o tyle dobrze że wiem kiedy jade
ja to z tych nerwów to zapaliłam chodz juz rzuciłam
spokojnie od 1 marca wszystko się rozkręci , tylko ta podróż dwa dni w autobusie ,,o mamo
no tyle że to autokarem myśmy do NL busami jechali to jest dopiero męka
no faktycznie , człowiek cały napuchnięty wychodzui z tego autobusu
a czy ktoś jadzie z zamojskiego
Ja jadę z Zamojskiego:-)
Dziewczyny wiadomo już co z tym Mario? Ponoć jeszcze Policja go przesłuchuje tam na miejscu.
..........i po truskawkach :-(
Cytat: Edyta_Eva
Ja jadę z Zamojskiego:-)
ty sobie pojedzisz jak będziesz kobietą
juz sie nie wyglupiajcie skoro jestescie malzenstwem to porozmawiajce sobie w domu^^
jagoda co ty piszesz skad wiesz takie rzeczy??
ja tez jade od maria, z tego co sie od niego dowiedzialam to dopiero druga polowa marca beda wyjazdy o ile sie odbeda, a co z ta policja? to prawda ze go zatrzymali?
..Spoko już jest jest oki! Ktoś widział jak Policja przyjechała do niego! Chyba kogoś przydzwonił autem . Dziewczyny poradźcie co do jedzenia na drogę brać . 2 dni w autobusie . Potem jeszcze do wypłaty trzeba jakoś żyć! Macie pomysły?
Hej Jagoda poczytaj nasze forum pisałam trochę o tym , przeczytaj na 40 stronie:)
listę wyjazdów ma Mario ,trzeba ciągle dzwonić aż do skutku ,nie tylko jedna osobę ma na głowie żeby od razu od każdego odbierać ,sytuacje są rożne nie zawsze można rozmawiać...a wyjazdy będą wcześniej ja jadę 6 .03 jeżdżę już długo i wiem że skoro są opóźnione to pogoda nie jest odpowiednia a poza tym wszystko zależy od pracodawców kiedy ściągają ludzi nie od Maria
ty jagoda kiedy wyjezdzasz??? ja nadal nic niewiem
sprubję się zaras do niego zadzwonić może się czegoś dowiem więcej
hej
witam a czy ktoś jedzie do moguer?
Buen día! Hola a todas las señoras. En cuanto a la salida, informar a las damas saber
Autobús de la empresa Polbus va a Czestochowa sobre 15 de marzo
hej wszystko zależy od plantatorów teraz nie ma dobrej pogody więc tak jak mi powiedział wy jazdy do piero zaczną się nie prędzej jak 15 marca
a z wroclawia??
Temat przeniesiony do archwium.
1261-1290 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego