praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1231-1260 z 9714
Hej robertto udało Wam się zapisać na wyjazd?:)
Uważajcie na Mario bo ja i jeszcze kilka osób zapisaliśmy się rok temu na winogrona.Płaciliśmy po 220zł Mario na konto które nam podał a drugą połowę przy autobusie .Wyjazd miał byc w połowie wrzesnia i mamy czekać ana telefon i do tej pory ani wyjazdu ani zwrot pieniędzy,a jak dzwonimy to nie odbiera telefonu albo mowi że już dzisiaj na pewno wpłaci pieniadze na nasze konto które sie jemu podaje i to juz trwa od listopada. Uważajcie bo częśc na pewno wyjedzie, a reszta bedzie czekac tylko nie wiadomo do którego roku bo on wtem sposób sie wzbogaca naszym kosztem. Tą sprawe zglosilam na policje w łodzi
Nie nieudalo nam sie ,zreszta jak zwykle pod gore .No nic ,Bedziemy probowac 'przeciez do odwaznych swiat nalezy.
No szkoda , ale wyjazdy dopiero się zaczynają , ponieważ kampania jest opuzniona , wiec może coś wam się jeszcze trafi tylko musicie na bieżąco śledzic ogloszenia nabór na zbiory w hiszpani
Kurcze świetnie Was rozumię tez nie mamy lekko
Zycie jest brutalne ale nie poddawajmy sie przeciez wszystko w naszych rekach My bedziemy szukac uparcie do skutku dla nas tez zaswieci slonce .Jesli cos znajdziemy napewno podzielimy sie z wami informacjami.Aha ,a tak ogolnie wszyscy jestescie fajni .
robaczki swietojanskie.
mama23-to mnie zaskoczylas ta wiadomoscia!znam Mario od 8 lat i zawsze byl w porzadku,zalatwial prace,nigdy nie mnie nie oszukal no ale ludzie sie zmieniaja.Nawet moim kolezanka zalatwilam prace od niego na maliny i winogrona.
z ohp tez jest wyjazd przez niego myslicie ze to oszustwo?? wyjezdza ktos miedzy 5 lub 6 marca??
do nata929 .Potwierdziłam wyjazd tez z poznania , najprawdopodobniej wszyscy bedą wyjeżdżać z tego miasta . bo wątpię aby wysyłali autokar 400 km dalej czyli do olsztyna po garstkę ludzi? odezwij się do mnie nagg czekam :)
myszka47 ja tez dawniej jezdziłam od Mario ale widocznie ludzie sie zmieniaja ,a podobno jest wiecej ludzi w ten sposób oszukanych.To podobno sie zaczeło od winogron jeszcze w 2009r.
ja jade 6-tego z wrocławia , z tego co pamietam to mario zawsze zajmował sie wyjazdami..
ewa ty jedziesz z dromadera ???jedzie ktos z ohp rzeszow/?
hej, może ktoś jedzie sindbadem w środę?
hej, może ktoś jedzie sindbadem w środę?
nie ja jade z primo zielona góra
w srode ale skad?? jedziesz i z jakiej firmy
nie jadę z żadnej firmy, tylko indywidualnie, jadę już kolejny raz do tego samego szefa, bedę się przesiadać w madrycie do huelvy i myślałam, że może któraś z dziewczyn też jedzie, wcześniej też jeździłam z mariem, ale na jego autobusy nie ma co liczyć, zawsze jakieś opóźnienia są albo inne jaja
ja wlasnie jade jego autokarem;p i czekam na wyjazd bo jak narazie nie wiadomo kiedy bedzie i zaczynam sie troche wkurzac juz
Ja już też się zaczynam wkurzać bo w ohp tylko wiedzą, że pierwsze autokary wyjechały a do Maria się nie dodzwoniłam...
truskawka ty z rzeszowa jestes??
no właśnie mój szef już ludzi potrzebuje, a mario dalej nie wie co i jak z autokarami, dlatego jadę sama sindbadem, mario pewno autobusy wyśle, ale kiedy to jest wielka zagadka, może nawet w połowie marca
nawet tak nie zartuj najlepiej zeby wyjazd byl w przyszlym tygodniu..
Nie konkretnie z Rzeszowa ale z okolic. Gdyby nie te pieniążki, które juz wpłaciłam na autokar odpuściałabym sobie, a ze wzg na te 300zł czekam dalej ale ile można,,
z tego co wiem od mario do wyjazd ma być nie prędzej jak 15/3
15?? to niezle ja juz sie nastawilam na polowe luteo ale widze ze jeszcze lepiej;p truskawka tez jestem z okolic Rezszowa i jade z ohp kasa tez wplacaona']
Hej laseczki , widzę że wszystkie mamy nerwy , ja chociaż już znam termin , to i tak się denerwuję jaką godzine wymyslą czy będzie czym przyjechać ,
Czesc wszystkim ja tez sie wkurzam za kazdym razem w dromaderze co innego gadają a wyjazdu nie widac a truskawki juz zbierają,mam nadzieje ze koło 6 go pojedziemy...pozdrawiam
No bo właściwie to o ten termin chodzi,gdybym wiedziała kiedy konkretnie jadę to bym uśmiechnięta chodziła:P
adixa ty chociaz wiesz kiedy pojedziesz a ja nawet niewiem czy pojade ajak tak to kiedy mario mowil ze wyjazd bedzie 27 a jakos nie ma
Temat przeniesiony do archwium.
1231-1260 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego