praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
anusiak to teraz masz jeszcze 2 dni na zalatwianie :) zdazysz :). przyjemniej podrozy i do zobaczenia na miejscu mam nadzieje :D
dziewczyny a wiecie do jakiej firmy jedziecie?? do cory może??
ja mam na umowie moguer i gusfresa czy cos takiego
CZEŚĆ JA JESTEM Z KATOWIC TEŻ JADĘ W SOBOTĘ 25.02. Z WROCŁAWIA MOŻE JEDZIE KTOŚ Z OKOLIC RAZEM RAŹNIEJ JECHAĆ?
do anusiak:) hej:D nie jedziemy razem choć byłyśmy na tym samym spotkaniu. pozdrawiam
Dwie dziewczyny z ktorymi mialam sie wybrac juz dostaly smsa. Ja jeszcze czekam na wiadomosc
A czy ktoś z Torunia teraz 25 lutego na truskawki jedzie?
zaraz sobie strzele w leb;d. gdzie ten sms??
boreczek jak u Ciebie? :)
no właśnie gdzie ten sms ;)
gdzie on jest... tu go nie ma... pod lozkiem nie maaa. za firanka nie maa...
no bez jaj :D ja tez chce
hehe szukajcie aż znajdziecie :D
ale mysle ze trzeba bardziej podejsc "miej wyjebane a bedzie Ci dane" bo inaczej dostane wrzodow ;d
dobrze powiedziane :P
jakby mi sie tak objawil na wyswietlaczu to dam znac. Wy tez dawajcie znac dziewczyny zebym wiedziala ze nie zostalam tu sama... :) a tymczasem "ugotowani" ;d
nie bój żaby nie zostaniesz sama, sporo dziewczyn jeszcze czeka :P

Cześć Emilka. Też czekam, bo cóż zrobić.. jeszcze się z chłopem do tego kłócę tak mam dość już tego czekania, pocieszam się tylko tym, że jak przyjedziemy to już na konkretną robotę a nie na siedzenie w baraku... Dobrze to ktoś napisał o tej desperacji, bardzo dobrze...

A swoją drogą niech mnie ktoś uświadomi o co ten cały cyrk ze schylaniem, że nie wolno sobie kucnąć? W imię czego takie zasady? Chyba lepiej jak przyjmę taka postawę jaka mi pasuje...
a właśnie że nie,kucajac mozesz miec gorsze problemy z plecami niz jak nie kucasz.Lepiej stan na ta chwilke i sie rozprostuj
boreczek idz sie z chlopem przeprosic :) i tak sie nie bedziecie troche widziec. nie badz taka glupia jak ja... ale to Ci opowiem moze jesli sie spotkamy na miejscu :). a z tym kucaniem to wiesz forumka ma chyba racje. ja pamietam jak chodzilam jeszcze do szkoly masazu. szczerze to po godzinie masowania w kucki to kregoslup siadal. to chyba taka najbardziej niefizjologiczna postawa. w pozycji schylonej nie byl az tak przeciazony przynajmniem tak to odczuwalam. takze cos w tym jest
nie napisałam tego ze zła mysla .juz pare lat zbieram te truskawy to nawet z doswiadczenia moge sie podzielic informacja.
forumka wiemy ze z dobra mysla napisalas :)
zwiąż się w biodrach bluzka mocno jak Cie bedzie bol łapał
hej jestesmy z gm. ciechocin i tez jedziemy z torunia ale zadnej wiadomosci nie dostałysmy
dzieki forumka za rady :) az sobie je zapisalam :d
dobrze ze jest takie forum i jest od kogo czerpac rady :) napewno sie przydadza. pozdr. forumka :)dobranoc
nie ma za co,pozdrawiam rowniez milej nocy
ja też jadę 25 z Wrocławia [pozdrawiam]
annaf7- ja jadę z Sosnowca 25 do Wrocławia.. czym jedziesz?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego