praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1141-1170 z 9714
Leci ktoś może w piątek z Krakowa do Madrytu???
hej manka1 wiesz juz co i jak?ja tez dzwonilam dzisiaj i juz wszystko wiem.
hej moni1.. ja dzwonilam powiedzial ze bedzie sie ze mna kontaktowal smsami ale jak narazie nic nie napisal,,,,ja raczej rezygnuje dlatego ze nie moge sie z nim dogadac,, ale gdyby byl okej to moglby powiedziec ze nie potrzebuja wiecej osob czy cos w tym stylu,,,ale on chyba sam nic nie wie...no nic ale Tobie zycze powodzenia:) pozdrawiam
Hola jedzie ktoś z was do bonares, byłam w tamtym roku bardzo mi się podobało, może ktoś ma jakiś kontakt z dżapanem bądź z Ewą bardzo pilne pracowali razem na plancie
do manka1 Hej do mnie dzis dzwonił i wyjazd jest w czwartek ja jade z katowic o godzine 15.30 i co jak z toba jedziesz czy rezygnujesz?Pozdrawiam Monia:)
czy ktos orientuje sie kiedy jest wyjazd z dromadera,bo kazali czekac na telefon a tu cisza, tylko sms czy pieniążki pani wpłaciła...?
do mnie zadzwonili z dromadera dzisiaj, że wyjazd mam 6 marca o 15.00. może nie odnotowali twojej wpłaty dlatego pytają czy wpłaciłaś pieniądze...
pytałam już ale nikt nie odpowiedział , czy jedzie ktoś z primo zielona góra?
dzieki za odpowiedz,najwidoczniej trzeba do nich zadzwonic.A ty masz ten numer NIE?
tak mam nr N.I.E. oni maja bałagan w papierach wiec mogli cos namieszać. najlepiej bedzie jak zadzwonisz do nich
Dzwoniłam do nich dzisiaj i...i nie wiadomo kiedy wyjazd,na razie jedzie grupa z pieszej listy i to jeszcze nie całej.Także trzeba czekać.!
czy ktos ma jakies pojecie jak znalezc prace dla malzenstwa przy zbiorach w Hiszpani bylbym wdzieczny
Spokojnie-pojedziemy w tym roku sa opoznione wyjazdy zawsze bylam tam juz w polowie lutego a teraz tez czekam cierpliwie na telefon.nawet sie z tego ciesze ze pozniej bo teraz i tak nie ma co dzien pracy.Jeszcze sie napracujemy az nam bokiem wyjdzie ta fresa.Pozdrawiam wszystkich oczekujacych.
hej ktoś jedzie w niedziele
Hej masz rację mysza ja tez czekam na telefon :):)
Jeżeli chodzi o zbiory dla małżeństw to powiem ci że jest ciężko , ja tez chciala bym zabrać męża , ale hiszpanie wolą kobiety , jeżeli chodzi o facetów to stawiają na rumunów . Owszem zdarzają się wyjątki że jadą małżeństwa , ale to jak kobieta była już kilka razy w tym samym miejscu może się starac o to aby dostać zaproszenie dla męża . Każdy pracodawca patrzy na takie sprawy inaczej , tak że najlepiej musisz dowiedzieć się sam , .Wiem że dromader robi nabór na winogrona dla kobiet i mężczyzn , na wrzesień /pazdziernik być może tam ci się uda. I jest wyjazd do Danii rozmowa jest 8go marca w moim mieście w toruniu . ale mi sie nie zbyt podoba oferta , ale może ktoś jest zainteresowany ogloszenie jest już w woj urz pracy
http://www.wup.torun.pl/praca/zagraniczne_oferty_pracy.php?do=showone&teid=3860
http://www.wup.torun.pl/praca/zagraniczne_oferty_pracy.php?do=showone&teid=3844
do Truskawka777 rozmawiałam dzisaj z mariem ,z tego co mówił to wyjazdy sa opóznione ...ja jade w marcu 6 albo 8 jutro bede wiedziec na pewno pozdrawiam
Ja wyjeżdżam 12 marca :) jest nowa już nowa lista osób:)
hej ewka:) super że piszesz. a jak już bedziesz wiedziec to mi napiszesz dokłanie?? a dokładniej jutro?? bo już chodze z telefonem wszędzie a tu nic hehe,
tak na pewno jutro...jak juz bede wiedziała napisze,nie martw sie nikt o tobie nie zapomni niedługo wyjedziesz..pozdrawiam :))))
witam wyjezdzam do Hiszpanii na truskawki z ohp rzeszow od niejakiego Maria,wyjazd ma byc zwroclawia czy ktoras z was drogie panie wyjezdza w miedzy czasie od niego z ohp byc moze z innych miast /? rowniez czekam na telefon gdyz wyjazd mial byc wpolowie lutego ale slyszalam ze sa opoznienia pozdr
witajcie dziewczyny .ja tez czekam na info. od Mario też jadę z Primo. Fajnie was się czyta . Jestem z Łodzi . jadę pierwszy raz. czytając wpisy ,dowiedziałam wielu ważnych rzeczy. jedynie mam kłopot z ciuchami jakie wziasć i ile. pozdrawiam Hala Łodz
Dzieki za poswiecenie mi swojego cennego czasu adixa . CHcielibysmy wyrwac sie z malzonka do pracy w Hiszpani Podobno mozna zarobic tam jakies przyzwoite pieniadze .Tutaj u nas bieda az piszczy Dziekuje jeszcze raz i Pozdrawiam.
Do hala1:na 2 stronie jest porada jakie ciuchy wziąć i jakie niezbędne rzeczy,pozdrawiam:)
Witam ! Jestem nowa na forum jadę z Wrocławia ! Też mam problem co wziąść !23524503 gg !
tak wogole kiedy wyjezdzacie /?? bo ja czekam i czekam i nie moge sie doczekac telefonu:)
do Truskawka777 jade dokładnie 6 z wrocławia POZDRAWIAM
witam, mieszkam w kordobie, w jaki sposób szukać pracy, teraz na południu hiszpanii?
Temat przeniesiony do archwium.
1141-1170 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego