praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
1081-1110 z 9714
do olekk; znalazlam ogloszenie w necie ze ta osoba jest w moguer i robi nabor na truskawki a Ty jak wplacalas te pieniadze?
czy ktoś jedzie tam gdzie ja? czyli okolice lepe? moje [gg] ,
pieniądze na konto. ale ja nie wiem czy my o tym samym ogłoszeniu mówimy. Ty piszesz coś o "mouger", a ta kobieta z suwałk
Na stronie Masia Ciscar S.A. jest lista osób ,którze będą jechali autobusami zWrocławia,Konina i Poznania,wyjazdy 19,20 lutego:)
mam pytanie a to lista tylko osób które jada z tej firmy?
czy jest tez taka lista od mario?
Nie wiem,tam 2 listy jedna ,lista osób którzy jadą na koszt własny i druga lista osób którzy jadą autokarami firmowymi,pierwsza lista jest od tygodnia ,a druga od dziś,ta druga to chyba z UP,możesz wejść na tą stronkę,sprawdzić
dziękuje a ty jesteś na liście?
Mnie nie ma, ja jestem z woj.Warm.-Mazur..,podejrzewam że u nas wyjazd będzie w marcu,osoba z firmy M C ma nas powiadomić.
do nata 929 mozesz podac dokładnie ta stronkę
www.masiaciscar .es
do nata 929 dzieki
do savor ; a skad ty jestes?
z mojego wyjazdu tez nici :(
savor-obawiam się że to moze byc to sama kobieta.A kiedy i skąd miał być wyjazd u Ciebie?
Hej nata 929 a ty w jaki dzień byłaś na rozmowie? w olsztynie ? może byłyśmy razem ?
Jeżeli chodzi o tę stronę Masia Ciscar to nie wiem czy do listy będą miały dostęp wszystkie osoby czy tylko osoby które mają loginy?
Wsklepach pokazały się truskawki , więc pewnie na dniach nas wygnają
Ja w ogóle jestem ciekawa kto wpadł na taki pomysł żeby tak ludzi wykręcac na kasę , to trzeba mieć tupet , ciekawe skąd ta gnida jest , skopała bym jej dupsko za takie coś , ludzie jada za pracą ostatnie grosze wpłacaja , a taka łajza cię wykręci , dlatego ja nie jestem zwolennikiem placenia z góry i dążyłam uparcie aby jechac z normalnej firmy.
Na tą stronkę może wejść każdy ja znalazłam ją tydzień przed spotkaniem,login jest potrzebny po to żeby wejść na swoje konto.A na spotkaniu byłaś w hotelu "Kur"?Ja podpisywałam jako ostatnia
'
Tak byłam w hotelu kur 09.lutego:) na 11 była rozmowa , nie wiem kto pidpisywal ostatni bo wyszłam troche szybciej , bo leciałam na pociąg:)
Napisałam że podpisywałam ostatnia,bo myślałam że Ty podpisywałaś przede mną:)
a cha a Tz tey bzađ 9 lutego
klawiatura mi szwankuje
Chyba razem pojedziemy,Ty będziesz jechała z Olztyna?
raczej tak mam najblizej
ktoś wie może kiedy następne autokary wyjada ?
22 lutego z wrocławia
dziękuje :)))
nie ma za co;)
Temat przeniesiony do archwium.
1081-1110 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego