praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 9714
Danielku nata92,to nie jest mój rocznik,więc mogę Ci dać numer gg jeżeli potrzebujesz opiekunki,pozdrawiam:)
Aha opiekunki mowisz:D
nie nie dziekuje:)
ale jedziesz tez teraz do Hiszpani???
Ja jestem zapisana z up,jak pisałam 9 mamy spotkanie,,nie mam 20 lat więc nie wiem czy się uda,a jak się uda to można spróbować,dużo czytałam o Hiszpanii i różnie piszą ,są obawy,ale wiesz jak jest w naszym woj.z pracą
czy ktos już słyszał od kiedy zaczynają sie wyjazdy?
Witam. Danielek już nie jesteś sam do wyjazdu :) Ciekawe co to będzie. Chyba nie jest tak zle. Dowiemy się na tym spotkaniu 8-go. o i właśnie jak nie masz jak do Białego dojechać to możesz ze mną się zabrać. Daj jakiś namiar na siebie. Olka.
Jak odczytasz to napisz [email] Olka.
Heja, pozdrawiam polskie Truskawkowe Ksiezniczki :) ja mieszkam juz prawie 2 miesiace w La Linea de la Concepcion (bo pracuje w Gibraltarze, czyli kawaleczku Wielkiej Brytanii na poludniowym krancu Europy).
Chetnie poznam fajne dziewczyny, ugoszcze u siebie, oprowadze po Gibraltarze (bezclowy port, blok fajek 13 euro, whisky 2,50, taki mikro Londyn...i jedyne dzikie malpy w Europie ))) nie spotkalem tu jeszcze ani jednej Polki i bardzo bolesnie to odczuwam...a przeciez dzis sie zaczyna Chinski Rok Krolika ;)
Zapraszam do la Linea i Gibraltaru :)
Witam. Czy wyjezdza moze ktos na zbior truskawek od Matia - primozg. Wybieram sie tam po raz pierwszy i troszke sie obawiam, czy on jest uczciwy jako posredni? Bardzo prosze o inf na moje [gg] z gory dziekuje.
wyjazd z dromadera moze byc dopiero ok polowy lutego bo temperatura w hiszpanii nie jest jeszcze zadowalajaca wiec cierpliwie czekamy :)
czesc, wg mnie nie ma co pisac jak jest w hiszpanii na truskawkach bo kazdy bedzie pisal na swoim przykladzie a nie ogolnie wiadomo u kazdego szefa jest troche inaczej gorzej lub lepiej zalezy gdzie sie trafi ja trfilam super i jestem zadowolona ale nasluchalam sie tez od innych jak bylo i .... chce kupic bilet tylko nie wiem jaka pora by byla najlepsza mysle o koncu lutego mam nadzieje ze bedzie praca:) a wyjazdy z up kiedy sa planowane?
zapomnialam mam pytanie czy ktos moglby mi polecic interenet mobily jaka najlepsza siec i gdzie kupic karty? w hiszpanii, dziekuje z gory :)
Ktoś jeszcze jedzie 20 stycznia do Hiszpanii okolice Sevilla, Huelva, Cordoba Placa? Ktoś może był w tamtych okolicach i może coś powiedzieć o warunkach tam panujących? Czytałam forum i mam nadzieję że nie będzie tak zle. Oczywiście cudów nie ma się co spodziewać... Mam nadzieję tylko że przynajmniej będzie elektryczność i bieżąca (ciepła) woda... Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Olu. napisalem juz na poczte. jak mozesz daj lepiej nr. gg:)
[gg] to nie moje osobiste ale właśnie siedzę. napisz to dam Ci nr tel i będzie łatwiej. bo ja zaraz idę do pracy. oki?
kiedy wyjazdy
kiedy wyjazdy
Niby 20 a co???
Cytat: danielek90
Niby 20 a co???
wy wszyscy na nowe zapisy
Wszyscy "na nowe zapisy" tzn. co?
Cytat: olekk91
Wszyscy "na nowe zapisy" tzn. co?
olekk91 boisz sie spoko zależy gdzie wtrafisz
Mam tylko nadzieję, że dobrze. Ktoś jeszcze w najbliższym czasie jedzie w okolice Huelva Sevilla ?
Hejka:) jadę na rozmowe do olsztyna 9 lutego
będzie ktoś na rozmowie?
hejka jedzie ktos z primo z.g ?
i jeszcze jedno czy ktos słyszał kiedy ma być wyjazd?
do primo to ja się w ogóle dodzwonić nie mogłam mają wyłączony telefon
Też jadę 9 do OLSZTYNA,adixa z kąd jesteś?
A jeśli można wiedzieć to w jakie miejsce jedziecie z tego Olsztyna?
z torunia
Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego