praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
a kiedy macie jechac wiesz ,w ten sam rejon co truskaeki czy inny , najgorsza jest ta nie wiadoma kiedy ,
nie wiem kiedy, wszystko jest na zasadzie prawdopodobnie, mówi sie o początku marca, a gdzie jedziemy to się okaże na miejscu ;)
nie wiecie czy mozna jeszcze sie zapisac?? prosze o odpowiedz... dokladnie w rzeszowie..
nie mam pojęcia czy jeszcze można, z tego co wiem to niedawno było spotkanie i można było się zapisywac ale najlepiej spytać w OHP lub UP
nie wiem trzeba sprawdzic w posrednictwie pracy inaczej ohp
ale kaccc!! Wręcz Gigant hihi,Emilka,gdzie barszcz? :-D potrzebuje!! Ide do pracy jednak na ten czas.. B
Bo widzę że to potrwa trochę a każdy grosz się przyda..
anusiak Ty diable :p ja sie nie moglam napic bo mnie cos rozlozylo.. barszcz sie kisi;d;d;d
lacinta dzieki za rade jutro sie zapytam o ten autokar. a nuz sie uda :)
czy ktos ma kontakt z mariem ,czy ktos dzwonil w sprawie wyjazdu na truskawki ,
Matko! To ile mam czekać,aż się ukisi?? ;/ hihi dobra,dobra,zadowolę się rosołkiem a mimo wszystko i tak Cię tam znajdę hehe,barszcz musi być ;-)
hej,zarejstrowałam sie przed kilkoma minutami poniewaz szukam pracy jak ktos moze podac mi kontakt jakis nr.tel.moze jeszcze sie załapie do pracy ,bede wdzieczna
www.dromader-praca.pl.tam zobacz moze jeszcze robia nabor
sie kisi na biezaco ;D w hiszpanii cieplo to mysle ze noc mu wystarczy. szukaj mnie szukaj :)
Ewentualnie na FEJSIE Mario ma swoje konto praca hiszpania truskawki tam są wszystkie jego dane kontaktowe...
http://www.dromader-praca.pl/ nie wiem czy dobrze link podalam.
boreczek a Ty gdzie jestes?:( wyzdrowialas?
Informacje kontaktowe
Numer telefonu
+34 6[tel] Komórkowy
+34 642734777 Domowy
32915830(Gadu-Gadu)
pracahuelva.cordialca.com(Skype)
Adres e-mail
[email]
wow co za glupoty tutaj wypisujecie o barszczu,czemu takich bredni nie piszecie sobie na priv albo przez telefon sobie pogadajcie jak takie wielkie kolezanki jestescie a nie zasmiecacie forum o pracy jakimis bzdetami .forum o pracy a one pierdoly miedzy soba pisza o barszczu .
morena morze cos wiesz kiedy morze byc wyjazd na truskawki ,
Może wiedzieć
Cytat: dorota55ba
morena morze cos wiesz kiedy morze byc wyjazd na truskawki ,

ja do morza mam ok. 800 km. zależy od punktu docelowego. Czy uderzam na Szczecin czy Gdańsk...
a moze to chodziło o ....morze truskawek ;D
popływałabym w tym morzu naszych fresuni :D
oj jeszcze ci one zbrzydną te fresy , ale lepsze morze truskawek jak nic ;)
fakt- ból pleców wymiata... ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :D

Popatrz Emilka, znów nam się barszczu czepiają...

dobra, co powiesz na pomidorową, powinna być mniej kontrowersyjna....
no boreczek mysle ze pomidorowa bedzie bezpieczniejsza. barszcz bialy koscia niezgody pomiedzy zbieraczami truskawek...
a moze zupa owocowa? :D:D:D truskawek na pewno nie braknie buhahaha
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego