Wyobrazie cosbie taka sytuacje:
pracodawca zwalnia 3 kobiety po 3 dniach bo sie nie nadaja do pracy, zbieraja zle i malo i je boli. One przychaodza pod autokar i mnie prosza o zmiane pracodawcy bo chca pracowac itd a ja wiem ze nie przcuja za dobrze. Nagle mam jednego pracodawce co mio mówi: mario, masz jakies 2, 3 kobiety bo potrzebuje do pracy, ale takie dobre do pracy a nie do marudzenia i nazekania, wiec ja moge powiedziec mu ta: mam takie soby co sa w miare ok itd lub powiedziec ze nie, ze nie mam tutaj i z polski mu przywiesc nowe. I teraz pomyslcie sobie co sie stanie jak mu powiem ze tak, ze mam tutaj te z autokaru co maja dzie wracac i nie mówie calej prawdy na temat ich pracy tylko ze np.mialy problem na domku i ze sie poklucily lub cos tam i mu je daje, One sa super zadowolone bo ja im dalem prace itd. Po 2 dniach dzwoni do mnie ten pracodawca co je zabral i mi mówi: ale mi dales kobiety do pracy, slabe, zle zbieraja i sa najgorsze z tych co mam, i mi mówi ze mam sobie je zabrac z powrotem do polski. Wiec ja sie go pytam, no ok, ja je wezme wiec Ci przywioze nowe nowym autokarem a on mi odpowie, nie nie, juz od ciebie nie chce ludzi bo mi dajesz kobiety nie do pracy i nie zetelne wiec juz od ciebie ludzi nie wezme wiecej. No i co Wy na to ?? wiec kto ma teraz tutaj dobrze i super ze pomógl biednym polkom co nie wyrabiaja sie w pracy , one ze mi sa wdzieczne ze dalem im szanse czy pracodawca ze mu wcisnalem 3 gwiazdy z odstrzalu do polski czy ja ze mi juz wiecej nie zamówi kobiet i nie wezmie juz zadnej ?? wiec teraz sobie popatrzciue sami an to wszysko z drugiej strony, z tej od pracodawcy i mojej. Pomoglem kobietom dla tego ze mnie prosily a zaszkodzilem pracodawcy i sam sobie, wiec teraz sami powiedzcie i stañcie w moim miejscu i powiedzcie, co zrobic w takim przypadku ?? pomagac dalej ludziom gdzie cich wyzucono za zla prace i zaszkodzic pracodawcuy i sobie czy poprostu je odwesc do Polski i przywiesc nowe 3 na ich miejsce, bo tymi trzema moze byc kazda z Was , ta która zceka na wyjazd do pracay, wiec biorac i zmieniajac prace z pola na pole itd to za kazdym razem ograniczam mozliwosc przywozu osoby z polski na jej miejsce, wiec teraz sami powiedzcie.