praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2551-2580 z 9714
i ha ha ha będzie ostra jazda
a na dole ogłoszenie....hehe poszukują masażystek ...i tel ! Londyn! ciekawe czego masażystek ...chyba fleta:-))))
Ja mogę pięścią wymasować ,delikatnie za 35 € hahaha
ja tez zawdzieczam mario jedna prace.pomogl mi w jakis sposob gdy 3 lata temu dryndlam do niego w pazdzierniku skierowal mnie na huelve gdzie mial przyjecac autobus z polski bylam wtedy w hiszpani.pojechalam przyjechal autobus z 9 polkami na plante ja i kol dobilysmy do nich.to byl autokar z algi .mario sie nie zjawil ale dzieki jego informacji zalapalam sie na plante .tylkoze ta planta byla 2 tygodnie .dziewczyny ktore przyjechaly byly zalamane bo co zarobisz przez 2 tygodnie.pomogl nam eduardo z coaga przeworzac nas do bonares na maliny .ale i tak dzieki mario zalapalam sie nta plante za co dziekuje.tylko dlaczego w tym roku jest tyle problemow
pogoda coraz lepsza, truskawusie dojrzewają-- my za kilka dni - laski z dużymi torbami hahaha czekać będziemy na dworcu we Wrocku-- podjedzie super bus-autobus klima , tv. itp, -- wsiądziemy z gracją , zajmiemy miejsca -- ja blisko kierowcy bo chem widzieć gdzie jadę i jakie widoki są przedemną no ,,jadę pierwszy raz to musze znać droge w razie czego , reszta laseczek -truskaweczek w kolejnych miejscach usadzi swe ponętne tyłeczki i zaczniemy sabat .. Kierowca niech sie ubierze w biała koszulę . ma ładnie pachnieć i być dla nas miły , przede wszystkim ma być kulturalny , i elegancki , i ładnie się do nas uśmiechać - tylko!!!!!!!!
marzenia hala a ty kiedy milas jechac?? tyle cie nie byloze myslalam ze ty juz na miejscu
hala1. Buhahahahaha dobre!!!! Dodaj coś jeszcze :-)
To ja za bufetowa będę robiła!!!
Masz na myśli saba czarownic ? oj miły to on musi byc bo jnaczej zobaczy co znaczy 80 kobiet w jednym autobusieehhehehehe
Edyta Eva-- podziel sie ja tez chcę , wiesz ,,no ty z jednej ja z drugiej ha ha ha ha ha wymasujemy goscia ostrooo - jołl aż wióry beda lecieć
Potem zmienię kierowce jak się zmęczy :-)
Szklanki w dłoń ...bo podróż długa! Aha NIE MA ŻE SRACZ ZAMKNIĘTY W AUTOBUSIE!!!.
dziewczyny zbyt mało czasu mam , jakbym miała jechać to odrazu wam dałabym info , no co wy , bez was ??? jedziemmmmyy wszystkie , nie ma żadnego wyłomu ,
kierowca sie zmęczy ? a czym pokazywaniem ziąbków , zastrzegam ma miec piękne białe ,a wiecie ,ze widziałam u faceta czarne zęby hahahah a naprawde
Wiecie coś wam powiem...zawsze chciałam poprowadzić autobus i coś czuje że ten czas się zbliża:-)))) Juz chce jechać!!!!
jak zarzucił uśmiechem to ja spadłam z wrazenia że mozna miec taakie zęby Boże masakra
Edyta jak bedzie w busie-autobusie nawigacja to ,czemu nie wklepiemy Huelva com i zajedzie . nie
Dla mnie to on może śpiewać pieśni patriotyczne i to te ZSRR....warunek jeden ! SRACZ MA BYĆ DLA WSZYSTKICH OTWARTY
no to dziewczyny mamy zastępstwo w razie zmęczenia sie kierowcy - byuetową chyba przewodnik mam pamiec fotograficzna oo pasuje , Malgorzata a TY jako kto chcesz być i następne niech sie zgłaszają
Edyta hahahahahahhhhhhhhhhahahahahahahhahaha jesteś swietna
piszeta tak smiesznie ,że mnie się pokićkało jw.
czyli pojedziemy??? wow....ciekawe kiedy usłyszymy kiedy dokladnie mamy wyjazdy...
hala1 Znam ten autobus bo już widziałam go . On ma toaletę ale klucz będzie u kierowcy ,a kierowca nie chętnie daje klucze ,albo nie daje. Więc zmiany ,będą zmiany eh
Edyta jak nie daje , musi dać i koniec , my chcemy -- płacimy -rządzimy-
Walizkę muszę przewietrzyć lub za okno wyjąć chyba :-( Za wcześnie ją spakowałam
p.Mario by coś skrobnął do nas niewinnych dziewuszek!
kurde fajnie się z wami pisze , uuu --muszę wyjść z domu , z Maksem ajć tam narazie
i to mi się podoba nareszcie humorki dopisują aby tak dalej babki nie dajmy się zwariować a co z nie którymi to bym się w ciemno wybrała selekcja była po wpisach i wypowiedziach pozdro dla wszystkich
RubiaPl a ty się zabierasz z nami?
truskaweczk laseczki żądza
Temat przeniesiony do archwium.
2551-2580 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego