praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
w zależności od użytkowania- ja się myję szybko, inne dziewczyny lubią sobie postac pod ciepłym strumieniem. Ile się gotuje... itp. Ale to nie są astronomiczne sumy ;-) Ja płaciłam za "bombone" :) na 2 m-ce ok. 7-8 e.
dziekuje Lacinta ;)
z ta wędką uważajcie - raz byłam na takim połowie rybek. Po 100 e guardia civil skasowała :/
normalka. u nas nielegalnie nie wolno łowic ryb , trzeba miec zezwolenie, w hiszpanii tez nie wolno, groza za to kary/ ale jak ktos lubi adrenaline to ok.niech sobie łowi robi co chce.
Korzystajcie z pobytu w Andaluzji. Bez pytań "Gdzie ta FATIMA mieszka"? I czy "w SEVILLI jest ocean"? :D
ej moja kolezanka ma na imie fatima moze to ona tam mieszka :P. a w sevilii napewno jest ocean bo jak gralam w eurobisness to karta z sevilla byla niebieska wiec to napewno oznacza wode :p ;d;d;d;d;
a tak serio to czasem pytamy o glupoty ale juz nie bedziemy :P. i tak rzeczywistosc zweryfikuje wyobrazenie jak juz ktos wspomnial :)
tak tak o karach slyszalam. wiadomo bez karty rybackiej trzeba sie czaic dlatego raczej chodze na te rybki w nocy i wiadomo nie sama mandatu jeszcze nigdy nie dostalam wiadomo glupi ma szczescie. nigdy w Hiszpanii nie bylam a tym bardziej nie lowilam hehe spoko zorientuje sie na miejscu, nie wiemrzeciezgdzie wyladuje.jesli blisko miasta nawet jej nie wyjme bo zaraz beda klopoty no ale jesli bedzie to jakies zadupie..... hhhmmmmmm ;) jbc to ja poniose odpowiedzialnosc ale dzieki za ostrzezenie ;)
proponuje zamknac definitywnie juz ten temat wetki bez kitu ;p :D
to tylko zarty wyluzuj pluum:)
w konsu najwazniejsze w wyjezdzie na zbiory to wedka i barszcz ;d. nic innego sie nie liczy. swoja droge ciekawe jakie najlepsze polaczenia mamy do wroclawia...
co sie czepiiasz Emilia ?:D przeciez nikogo nie obrazilam;p mysle ze autobusem bedzie dorze jechac obczaimy kursy i potem bedziemy sie martwic ;)
a moze trzepiasz?;d;d
przepraszam Emilio ;D to TY blyszczalas zawsze z polaka mnie pewnie nie bylo na lekcji "poprawego pisania" ;)
he he he.a barszcz jakl znalazl na wielkanoc ale bialy musi byc.pozdrawiam
to byla ironia:P bo zarzucilas mi ze sie czepiam. nigdy nie czulam potrzeby zeby kogos pouczac :)
bedzie bialy :) jak tylko sie ukisi ladnie a nie skisnie ;d;d
oj dziewczyny .człowiek juz w głowę dostaje od tego czekania(piszę o sobie).Niby spakowany wie ze jedzie a sie denerwuje
czuje napiecie na forum hehe. iskrzy :). potem nikt nie bedzie chcial z Emilia mieszkac hahahah;d;d;d. albo pms albo to przez te wiatry. ide na obiad. pozdrowienia
a Ty E milia z jakiego wojewodztwa musisz dojechac do wrocławia?moze pisalas wczesniej ale nie chce mi sie przewijac forum
ja jestem z Mielca to jest podkarpacie :). powiem Ci ze ja przez to czekanie chyba taka rozdrazniona jestem ;d
to faktycznie kupe kilometrow jakies 400 do Wrocka masz ja tez mam niezly kawal.Zeby polaczenie bylo dobre i nie bylo trzeba czekac za dlugo na autobus we wroclawiu.tez spadam na obiad pa
gosc 1 .witam .forum dla kazdego ............ tez przegladam te forum od kilku miesiecy, w es. jest jak jest ,coraz wiekszy rasizm (tak mysle )zgadzam sie z morena np. i tez ze warunki jakie sa takie sa nie ma wybrzydzac,i jak kto oszczedny to wyzyje za te 100 eu. bo dla mnie jest tu taniej niz w pl.ale jak jest ktos "a" "e" z miasta to nie wytrzyma(wiadomo co chce napisac)do odwaznych swiat nalezy :) i tez mysle ze to jakas sciema z tym nick "maruiako" w moim chociaz imie jest :p , zeby nie obczaic jakie to campo ,to co one na lañcucach siedza sciema,.istnieje jeszcze cos jak caritas :p bo mi np. pomogl i nie mam zle :p ... pozdrawiam :)
w 2010 jechał autokar z Przemyśla i ja wsiadałam koło chałupy :D
tez tak chce ;d
To była firma "Połoniny". Zapytajcie czy Wasz autobus nie jedzie trasa A4.
ja jestem z pomorza czy cos wiecie na temat wyjazdu truskawek
wczoraj dziewczyny miały wyjeżdżać, wyjazd był przesunięty o dwa dni, bo mialy wyjeżdżać w czwartek a kolejny wyjazd miał być prawdopodobnie około tydzień później, więc pewnie pod koniec tygodnia będzie, ale czy tak rzeczywiście będzie to sie okaże.
a czy pojechal ten autokar ,a ty kamila wiesz kiedy masz jechac ,i skat jestes,
nie wiem czy dziewczyny wyjechały, ja nie jade na truskawki tylko na cytrusy, jestem z kuj-pom
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego