praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 9714
to sie ciesze bo roznych rzeczy sie nasluchalam na ten temat
ktos jedzie od maria ?
czesc! jasne ze ci powiem, nastaw sie na bol plecow i kregoslupa ktory ci nie minie. beda na ciebie krzyczec a twoje rodaczki ktore poznaly juz troche jezyk nie za bardzo ci pomoga... nie jest kolorowo i fajnie. nastaw sie na mieszkanie w barakach na polu albo w miasteczku z innymi 18 kobietami na 3 pokojowym mieszkaniu...nie odradzam ci wyjazdu-tylko powodzenia i zebys dobrze trafila.
no wlasnie mam tylko nadzieje ze w miare dobre warunki trafie a co do polek ktore sa tam juz dluzej to sie nasluchalam sporo
szkoda ze jak troche odpasą swoje dupska to zapominaja o innych a kiedys tez byly w podobnej sytuacji :(
nie przejmuj sie na zapas. tam wcale nie jest tak strasznie:) faktycznie plecy bolą i szef czasem pokrzyczy ale ogolnie jest pozytywnie. pracujesz tylko 6.5h, i nawet jak w pracy czasami bedzie cieżko to w czasie wolnym zapomina sie o tym:) pomysl tylko... słonce, plaża... czego chciec wiecej:) w mieszkaniu sa 3 pokoje w ktorych mieszkaja max 3 osoby. hiszpanski nie jest trudny i juz po miesiacu bedziesz potrafila sie dogadac. pomoc innych polek nie bedzie Ci do niczego potrzebna. glowa do gory i ruszaj w swiat:) nie taki diabel straszny jak go maluja:) powodzenia
Nie martwcie się na zapas, praca jest ciężka, ale tysiace kobiet co roku wyjeżdza i są zadowolone.Sporo plantacji zmienia ułożenie sadzonek i wtedy zbiera się na stojąco , tak więc na pewno będzie lżej :).Każdy musi wierzyc w swoje siły, ktoś kto nie lubi ciężko pracowac lepiej niech nie jedzie :(
na to czekalam :) pare slów otuchy i moge jechac na koniec swiata :)
37 euro na godz?
...na dzien...
Do tego ciekawe czy "brutto"...czy "netto"...???
-----
W ogole...: Super ogloszenie....
Gratulacje!
cześć:) czy koś wie kiedy w białej podlasce będzie spod kanie ?????
a co tu nic sie nie pisze :) nikt w tym roku nie jedzie czy jak :)
kto byl dzisiaj na spotkaniu we wroclawiu reka do gory :)
w dromaderze oczywiscie
witam. ma moze ktos z was namiary na maria albo rajmunda ?? tylko aktualne numery :) i jeszcze pytanko czy ci panowie nadal zajmuja sie posrednictwem pracy?? pozdrawiam p.s jak ktos by mial mozliwosc zalatwienia pracy w moguer byla bym wdzieczna :)
witam ja mam numer +34658643913 jutro jest spotkanie w zielonej górze organizowane przez firme primo i tam na pewno bedzie mario, ja byłam na ich pierwszym spotkaniu przed swietami i był...tu masz numer jeszcze do tej agencji...669810403
a ktoś wie czy w białej podl będzie spod kanie???????
dzieki wielkie za numer :)
nie ma za co :))))
ja mam jechać w tym roku, napiszcie czy to prawda że to są obozy pracy ( jestem z okolic konina)
hej jest tam ktoś pomóżcie :-))))
czy ktoś z okolic konina tez jedzie
Witam!czy z Ełku albo okolic Ełku ktoś wybiera się na zbór truskawek do Hiszpanii?Pozdrawiam Natalia:)
Cześć Natalia pierwszy raz jedziesz do hiszpani
tak jadę 1 raz
A Ty??sorry odrazu nie odpisałam ,bo dodałam wpis i wylogowałam się:)
ja pierwszy raz
jesli ma ktos namiary na marcina bardzo bym prosila o podanie ;-)
witajcie czy jest ktos na forum
czesc, wie ktos czy sa nowe nabory z OHP? czy tylko na zaproszenie w tym roku
ja jade z up
Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego