praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
841-870 z 9714
Ja tez ale niewiem czy to konkretnie 14 bedzie.Dzis mają do mnie dzwonić.
do mnie tez mieli wczoraj dzwonić ale nie dzwonili jeszcze może dziś. A ty jedziesz pierwszy raz tam czy juz byłaś na czosnku? Jeśli tak to mogła byś coś o tym napisać jak tam jest. Bo sie takich opini naczytałam że normalnie boje sie jechać a jade pirwszy raz i to sama.
Na czosnek też jade pierwszy raz i też sama.Opinie o wyjazdach z dromadera tez czytałam ale niewarto wierzyć we wszystko co pisza ludzie bo o pracy na truskawkach też są niektóre straszne informacje a ja niedawno wróciłam i naprawde było super,pod każdym względem.
ok to sie poznamy we wrocławiu. wyjazd jest podobno 14.06 o 10.00 pa
No mi dzis powiedzieli że na 90% 14 o godz 20 ale ze jeszcze jutro potwierdzą .
ja dziś dzwoniłam i mi powiedzieli że wyjazd jest o 11.30 14.06 z dworca PKS peron 4
Tak, do mnie też dzwonili .To do poniedziałku.
więc napisze mi ktoś pare adresów tych campów ze zbiorami w huelvie lub valencji?
he.he czlowieku czy ty myslisz .Ktos siedzi i sie zastanawia jak zdobyc dla Ciebie jakis adres ? pozniej numer tel .. Pozniej napiszesz Kto mnie odbierze ze stacji bo gdzies tam jestem i nie wiem jak dojechac.Wiesz jak ciezko zdobyc prace samemu ? Sa strony poszukaj , wyslij CV poszperaj w necie a zobaczysz jak to wyglada . nie da sie ot tak napisac jakiegos adresu . ..... sadzisz ze pola maja adresy ? trzeba chodzic i pytac . Myssle ze nad tym Twoim wyjazdem powinnienes sie mocno zastanowic .Przyjedziesz tu i co myslisz dalej ? moje [gg] .
Witam.
Chcialm sie dowiedziec na temat paro .
jak to wyglada jakie powinnam papiery zlozyc zeby ubiegac sie o paro? po zlozeniu papierow ile czeka sie na odpowiedz? czy jest mozliwosc odhaczania sie przez internet czy to oni wyznaczaja mi termiu w ktorym musze sie wstawiac??
dziekuje z gory za informacje.
pozdrawiam.
http://www.hiszpanski.ang.pl/Tak_wykorzystuje_sie_Polki_za_granica_19774.html papiery papierami ale moze sobie najpierw jakis cholerny tradzik wyhoduj na dekolcie twarzy i plecach..bedzie bezpiecznie..nie mysl tylko o forsie ale i o wlasnym bezpieczenstwie i GODNOSCI!
wiesz ja o tym zeby szefowie wykorzystywali seksualnie kobiety nigdy nie slyszalam.tak zdarza sie i to czesto ze jakas mloda polka czy rumunka zostaje kochanica szefa ale z wlasnej woli ,zeby nie pracowac tak ciezko w polu wiadomo taki stary oblesny dziad kupi takiej mlodej jakis prezencik ,weznie do knajpy od czasu do czasu naopowiada bajek i tak to sie kreci.u mnie na kampie to sie nie zdarzylo ale obok na drugim niestety tak bylo ale za przyzwoleniem dziewczyny polki ,,jeszcze taka idiotka sie cieszyla z tego i chwalila jaki lancuszek zloty jej kupil,,ja bym takiego dziada nawet kijem nie chciala dotknac fe.a ile tego dziadostwa tych byle jakich hiszpanow ze byle jakich okolicznych wioch ,wiosek ciagnie do tego palos na te dyskoteki w poszukiwani narzeczonej niektorzy na serio niektorzy zeby tylko sie zabawic .zaznaczam za w wiekszosci nasze polki nie sa glupie i wykorzystac sie nie daja niemniej zawsze jakies czarne owce tepe musza sie znalazc.bye
Ja też o takich rzeczcah nie słyszałam i tak jak wczesniej koleżanka napisała znam przypadki ze polki sa z szefami. BO CHCĄ TEGO :))).
Ja znam starego hiszpana, który jest znany z tego że płaci polkom i rumunkom 20 euro za "szybką randkę". Kiedyś miał skuter i woził kobiety mieszkające na polu do miasta na zakupy. Urodą nie grzeszy, ale umie pożartować, porozmawiać, pośmiać się i czasami tyle wystarcza.
Inna ciekawa historia to że jest znany policjant który "lubi" polki. Polki dobrze wiedzą o tym. Jednym to nie przeszkadza, a inne wręcz zachęca do spotykania się z nim. Później krążą opowiadania że jednego dnia często spotykał się z dwoma.
Pewnie nie jedna z tych pań dorobiła by odpowiednią historię gdyby nieodpowiednie osoby miały się dowiedzieć o ich wyczynach.

Co do gwałtów, wykorzystywania to nie możemy przyjmować że takie sytuacje nie mają miejsca bo to jest najgorsze dla ofiar. Jednak nie jest to normą i jeżeli się zdarza to są to pojedyncze incydenty. Ja pierwszy raz usłyszałem temat w polskim radiu jakieś 3 tygodnie temu. Wcześniej nigdy nie było takiego tematu.
wybiera sie ktoś może na wyspy kanaryjskie w tym roku(w okolicach sierpnia,koniec lipca)?a moze juz ktos byl/jest i orientuje sie jak tam sytuacja z praca i pokojami do wynajęcia wyglada??bede wdzieczna za wszystkie informacje! pozdrawiam:)
latami nie mowilo sie tez o gwaltach ksiezy,pedofili ksiezy..nie bylo tematu..w mediach, ale problem byl..ofiary cierpialy
hej,
nie orientuje sie ktos jakie sa mniej wecej ceny wynajmu mieszkania w hiszpanii
500e,chyba ze jakies luksusy na to powyżej....
ale jak rozmawialem z hiszpanami to jeden dzien wychodzi ok 20e,,,bo ja mieszkalem w sali tygodnia ....pozdro
astaris jak tam już jestes albo będziesz daj namiary jak tam znaleźć prace...będe wdzięczna
w sali tygodnia??? co to
Hej interesuje mnie praca w Hiszpanii najlepiej jak najszybciej. Myślę, że łatwiej byłoby jeżeli miałabym możliwość pojechania z kimś z Polski, wybiera się ktoś z Was? A może wiecie jak szukać takiej pracy?
witaj ja chcę wyjechac z siostrą do hiszpani w sierpniu i troche boimy sie ze nie znajdziemy pracy interesuje nas praca w Lerydzie i w Walencji!moze znajdzie sie ktos kto by nam podpowiedział czy warto tam wyjeżdzac i jak jest z pracą.pozdrawiam
Jakbyś wiedziała coś więcej to ja bym bardzo chętnie pojechała. Mój e-mail: [email] [gg]
jesli chodzi o poprzedni post..w skali tygodnia./
aktualnie jestem w Granada,balem sie wyjechac ale z kumplem jestem i praca sie znalazla//z tego co slyszalem valencja jest zawalona na maxa wiec z praca cieko.
latwo mozna znalezc prace jako pomoc przy kuchni w murci lub andalucja czyli [tam gdzie ja] w malaga/
saludos
Witam,

Czy ma ktoś aktualne numery telefonu do pana Mario?
Jeśli tak to bardzo proszę.
tu mam jakies numery nie wiem czy sa jeszcze aktualne ale zawsze mozesz sprawdzic w sumie w lutym dzownilam ostatnio to jeszcze byly ok
+346[tel], +346[tel], +48511899277
Ktoś z was pracował lub pracuje u José Pérez Pérez [Huelva]??
witaj Grzegorz , ja pracowałam u perez perez, info [gg] , pozdrawiam.
witam eve30...
czy to jest według ciebie zaufany pracodawca??
Witaj,

Jeżeli tam zadzwonię ktoś się odezwie po polsku? czy mogę powołać się na Panią?

W oczekiwaniu na odpowiedź,
Natalia
Temat przeniesiony do archwium.
841-870 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego