praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 9714
ada.
Co dwie to nie jedna...Co nam teraz pozostało tylko czekac!!!
no ja tak samo czekam mam nadzieję że w końcu zadzownią
Sylwi23 podaj swoj numer gg albo napisz do mnie to pogadamy o tym wyjezdzie 1654839 to mój
Witam
Czy ktoś jedzie na truskawki z Mielca?
hej ja też się dowiedziałam z dromadera że w środę jedzie 1 autokar i będą dzwonić w środę do reszty kiedy następny wyjazd,prawdopodobnie w poniedziałek lub wtorek.
Monres a jedziesz 3-go czy następną turą?
Hej dziewczyny ja też jeszcze czekam i mam wyjeżdżać z Wrocka!
Pozdrawiam wszystkich zniecierpliwionych:)
jadę następną turą
Witam
Mam pytanie czy ktoś wyjeżdża lub wyjeżdżał z firmy Inter Europe ( Pośrednictwo pracy Empleo) na truskawki do Hiszpanii? Pracował ktoś w firmie Morondo właścicielem jest Pan Jose Antonio Marti Juan. Bardzo proszę o odpowiedź.Jaki to jest pracodawca i jakie są tam warunki pracy.
sama jedziesz? i czy pierwszy raz? pozdrawiam
pogoda jest pochmurna i teraz troszke pada i tak ma byc do polowy marca.dlatego nie ma duzo truskawki.zdazycie jeszcze na zbiory.nie na wszystkich campach pracuje sie codziennie.nie sztuka przyjechac i pracowac co drugi dzien ale wierzymy ze od polowy marca bedzie duzo lepiej czyli wiecej truskawek i dla was wiecej pracy.pozdrawiam wszystkie dziewczyny oczekujace na wyjazd a dziewczyny ktore wyjwzdzaja jutro lub pojutrze-nie zapomnijcie zabrac cieplego i wygodnego dresu
jadę 1 raz z mojej mamy koleżanką,która była wcześniej już na zbiorach w hiszpani i w niemczech.pozdrawiam
Hej.A czy jest ktoś na forum kto wyjeżdza ze Szczecina z ohp
W jaki sposób wysyłać pieniądze z Huelvy do polski,jaki tam bank wybrać?
Witam Wszystkich.Może ktoś wie jak wygląda sprawa z zkładaniem hiszpańskiego konta?Pani z ohapu tak stwierdziła że bedzie taka konieczność,troche to dziwne bo większość ma swoje konta,ja mam np.zwykłe i dewizowe,to poco jeszcze hiszpańskie opłacać?
????????pytam bo jade sama a wolałabym kogoś tam znać:):)do mnie jeszcze nie dzwonili kiedy wyjazd. pozdrawiam
[gg]
dzwoniłam dziś do dromadera,jeden autokar dziś jedzie,na miejscu będą hiszpańscy przedstawiciele i powiedzą co i jak,mam jutro zadzwonić to może będą coś wiedzieć kiedy następny wyjazd
Mam prośbę do osób jadących z Dromadera - napiszcie jak było po powrocie,bo spotkałam sie z różnymi opiniami na ich temat i dlatego nie brałam ich pod uwagę a może wcale nie jest tak źle,czego wam życzę.Powodzenia.
super od następnego tygodnia będziemy wszystkie po mału wyjeżdzać
speak a skąd wiesz że od następnego tygodnia wszystkie
carlsbergowa nie martw sie jak zalozyc konto bo nie wszyscy pracodawcy placa wyplate na konto bankowe.na wielu campach wyplata jest na reke.a jesli bedziesz musiala otworzyc konto w hiszpani to musisz miec dokument tozsamosci np.paszport,kontrakt i to zalezy od banku np. wplata 20 euro przy otwarciu konta.z tym czy musisz miec konto to zaczekaj co powie pracodawcajak bedzie placil
rozmawiałam z panią z ohp i powiedziała że od nowego tygodnia po koleji będą wyjeżdzały dziewczyny ktÓre podpisały umowe z Mariem
KTO JEDZIE ZE SZCZECINA?????
SPEAK jedziesz ze szczecina???? podaj swoj numer gg
tak jade za Szczecina-[gg]
chciałam zapytac czy z firmy dromader wyjazd jest tylko z wrocławia czy tez z innych miast??i jaki przedział wiekowy?? jest mniej wiecej:)
Słyszałem że jest potrzebnych kilkanaście kobiet na zbiór truskawek, wyjazd w następnym tygodniu.
Mały problem - w grę wchodzą jedynie osoby które były już w Hiszpanii i posiadają numer identyfikacji obcokrajowców NIE.
Jeżeli do końca tygodnia się ktoś taki znajdzie to można skontaktować się ze mną, a ja podam numer telefonu gdzie można się dowiedzieć wszystkiego (w języku polskim).
Mój mail marcin . osw (malpa) gmail . com
wymazać spacje i wstawić małpe :-)
Oczywiście bez pośredników, dziwnych wpłat itp. Pozdrawiam...
Witam, wyslalam mail'a, odebrales?
dzwoniłam do doromadera,jeszcze nic nie wiedzą w sprawie następnego wyjazdu,będą dzwonić pod koniec tygodnia albo w następnym,trzeba czekać....
Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego