praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 9714
zuziiia
Jak pisałam wczesniej po to jes te forum!! zeby sie wypowiadac,i jade tam bo musze!! pieniądze z nieba mi nie spadną a pozatym w tym okresie nie ma nigdzie pracy nawet zagranicą!!i zostaje mi własnie hiszpania niestety a spodziewam sie wszystkiego bo jade tam pierwszy raz a na zbiorach juz byłam i mniej wiecej spodziewam sie co moze mnie czekac a co do laptopa hehe nie lepiej sie przespac no tam gdzie ja byłam był taki koles co rwał laski na laptopa buhahah zal

zuziiia posłuchaj.
Pieniadze nikomu z nieba nie spadną to po pierwsze. Każdy z nas jedzie tam w swoim celu i z jakiejś przyczyny, czasem zmusza nas sytuacja, a czasem ciekawość do tego typu pracy. Co do braku pracy, jesteś w błędzie. Mogę przesłać Ci wiele ofert jeżeli chcesz, praca jest, tylko trzeba umieć jej szukać.
http://www.we.org.pl/
Po drugie.
Jeżeli byłaś juz na zbiorach, i wiesz czego możesz się spodziewać, to powiedz, dlaczego ciagle narzekasz, zniechecasz ludzi tylko...
Po trzecie
Laptop to rzecz przydatna, i lepszy komunikator niż czasem telefon w takiej sytuacji ... sama możliwie będziesz w potrzebie, i będziesz zmuszona skorzystać od współmieszkańców z tego "zbednego" dla Ciebie sprzetu ... Forum, oczywiście jest po to by się wypowiadać, ale jak sama zauważyłaś, są ludzie którzy byli juz kilka razy i potrafią wspierać psychicznie. Te osoby mają wieksze doswiadczenie i mimo wszystko podnoszą na duchu ...
Marcin na sto proc Masiaciscar.)))
Witam Tak czytam te Wasze Wypowiedzi i powiem jedno do wszystkiego i ludzi trzeba sie przystosowac bo ile ludzi tyle charakterów.Jezdzilam do Niemiec teraz jezdrze do Hiszpani i za kazdym wyjazdem ucze sie czegos nowego jak to mowia czlowiek uczy sie na bledach ale za kazdym razem popelnia sie te same bledy.Najlepiej byc neutralnym wysluchac wszystkich a swoje myslec.Nie klóćcie sie dziewczyny bierzcie przyklad z Marokanek jak one sie szanuja i na wzajem wspieraja trzeba sobie pomagac bo kazda z nas jest daleko od domu i napewno teskni za swoimi bliskimi.Marcin-i tu uklon w Twoja strone-oraz Fresowka ktora tez jest bardzo madra dziewczyna -daja naprawde madre rady-skorzystajcie z nich!!!Pozdrawiam goraco wszystkich oczekujacych-ja tez czekam na wyjazd i mam nadzieje ze sie doczekam.
jenyyy czemu kazdy sie zuca!!widze ze nie ma nawet co tu sie wypowiadac ja pisze jakie są realia i myslałam ze w ten sposób uprzedze kogos jak jest na zbiorach zeby sie nie rozczarował jak tam dojedzie i tak powinno byc a nie wy nawijacie im takie bajki a portem bedzie płacz ale widze tu sie nie da na zbiorach nie jest tak zle ale tez nie jest za dobrze wiadomo za darmo Ci kasy nie dadzą są lepsze dni i gorsze wiadomo nie radze jechac komus o słabej psychice ale wiadomo chodzi o zarobek i to jest najwazniejsze i na tym chce zakonczyc ten temat!!!!!!
A jesli chodzi o prace moja droga nie wcisniesz mi!!! od wrzesnia szukam pracy na internecie albo stawka jest za niska albo firma ma złą opinie mozna wymieniac w niesonczonosc!!!!!
No tam niby gdzie ja jade do tego palos to sa pokoje dla dziewczyn 3-6 osobowe ale dla par sa oddzielne. Niby zapewniali ze nie rozdziela. ale obawiam sie co na miejscu moglo by byc. I jedzie ktos 2 marca do palos?????
Hej ja tez jadę z dromadera,ale jeszcze do mnie nie dzwonili,będę dzwonić do nich jutro.Podaj swój nr gg
Hej ja tez jadę z dromadera,ale jeszcze do mnie nie dzwonili,będę dzwonić do nich jutro.Podaj swój nr gg
witam czy sa tutaj osoby które jadą 3-marca z zielonej góry?....
witaj kicik!ja z siostra tez jedziemy w srode
jedziecie pierwszy raz? czy już kolejny?
jedziemy pierwszy raz a ty?
nie już bylam 3 razy, ostatnio w 2006 roku i trafiłam wtedy bardzo dobrze :)))) miałam dobrego pracodawce i bardzo sympatyczne dziewczyny w domku.Mam nadzieje że teraz też mi uda dobrze trafić bo jade wnowe miejsce, a wy skąd jestescie?bo ja z nowej soli..
Witaj ja jadę 2 marca z Wrocławia ale z firmy EUROGLOBAL,
ooo widze ze wyjazdy sie zaczynają...ale telefonu do mnie jeszcze nie było mysle ze w czwartek nastapi ten dzien:D jak ktos jedzie z firmy dromader z wrocławia niech daje cynka bede wdzieczna:D
my jestesmy z konina zaganskiego,tez mam nadzieje ze dobrze trafimy
do zuzzia:jade tez z firmy dromader,widze ze jedna dziewczyna na formu napisala ze juz do niej dzwonili i ze wyjazd jest 3 marca,moze beda dzwonic jutro,ja jutro do nich zadzwonie i sie zapytam co i jak :)
Eluska-84

Ja tez wyjeżdzam z tej firmy EUROGLOBAL 2 marca:) do Palos.
Może ty wiesz coś więcej o warunkach tam?? Byłaś już na zbiorach??
Eluska-84 A ile placilas za bilet??
aguska, ja płaciłam 250 zł na konto i drugie tyle mam zapłacić w autobusie, koszt cały kosztuje 500 zł. Z Katowic ruszaja o 2:00, z Wrocławia o 5:00. Ja bedę jechała z trojką znajomych z Wrocławia. Szczerze to nie znam tej firmy- ale próbuję. Raz w ubiegłym roku byłam na zbiorach w niemczech i bardzo sobię chwalę, zobaczymy jak będzie teraz. A Ty skąd będziesz jechała? To jest mój nr gg 1[tel]jak chcesz to napisz, pozdrawiam
ELA. JAK BEDE NA GG TO SIE ODEZWE. A TY JEDZIESZ Z KOLEZANKAMI CZY KOLEGAMI? BO Z TEGO CO WIDZE TO SAME KOBIETY JEZDZA. I COS CI MOWILI NA TEMAT ZAKWATEROWANIA?? JA PLACILAM ODRAZU 500ZL NA KONTO.
Ja jadę z kobietami, ale wiem ze mężczyźni też jadą. Skąd Ty wyjeżdżasz? Też z Wrocławia?
Ja z Katowic . I tak tam musze dojechac bo z Warszawy jade. A jade z kolegą :)
a o zakwaterowaniu co Ci mówili?
Jedziesz z Katowic o 2:00 ?? Ja tez muszę dojechać bo wyjeżdżam z Piły. Ja mam o wiele bliżej do Wrocławia. Tak wiem o zakwaterowaniu będziemy w campignach.
hej, ja też jadę z DROMADERA, odezwijcie się 43[tel]:):):
Witam! też czekam na telefon i jestem już zdrowo zaniepokojona, bo wiedzę,że prawie całe forum już wyjechało, albo wie kiedy pojedzie a ja nie wiem jeszcze nic, nikt do mnie nie zadzwonił. :( Jadę pierwszy raz :( Czy jest ktoś w takiej sytuacji?
ja tak samo pierwszy raz i telefon nadal milczy mam nadzieje że niedługo ktoś się w końcu odezwie
silvi23....tez jestem w takiej sytuacji..Nie martw sie...wyjazdy są do końca marca...na któryś sie w końcu załapiemy:) bądź dobrej myśli...ja też sie staram...wiadomo najgorsza jest ta niepewność i oczekiwanie...ale jakoś to będzie:) pozdrawiam
A skąd macie wyjeżdżać ????
OHP Kraków.....a ty?
Heloo
Własnie sie dowiedziałam ze z firmy Dromader wyjazd jest 3 marca a druga tura jedzie prawdopodobnie 7 ale to jeszcze nie wiadomo...
Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego