zuziiia
Jak pisałam wczesniej po to jes te forum!! zeby sie wypowiadac,i jade tam bo musze!! pieniądze z nieba mi nie spadną a pozatym w tym okresie nie ma nigdzie pracy nawet zagranicą!!i zostaje mi własnie hiszpania niestety a spodziewam sie wszystkiego bo jade tam pierwszy raz a na zbiorach juz byłam i mniej wiecej spodziewam sie co moze mnie czekac a co do laptopa hehe nie lepiej sie przespac no tam gdzie ja byłam był taki koles co rwał laski na laptopa buhahah zal
zuziiia posłuchaj.
Pieniadze nikomu z nieba nie spadną to po pierwsze. Każdy z nas jedzie tam w swoim celu i z jakiejś przyczyny, czasem zmusza nas sytuacja, a czasem ciekawość do tego typu pracy. Co do braku pracy, jesteś w błędzie. Mogę przesłać Ci wiele ofert jeżeli chcesz, praca jest, tylko trzeba umieć jej szukać.
http://www.we.org.pl/
Po drugie.
Jeżeli byłaś juz na zbiorach, i wiesz czego możesz się spodziewać, to powiedz, dlaczego ciagle narzekasz, zniechecasz ludzi tylko...
Po trzecie
Laptop to rzecz przydatna, i lepszy komunikator niż czasem telefon w takiej sytuacji ... sama możliwie będziesz w potrzebie, i będziesz zmuszona skorzystać od współmieszkańców z tego "zbednego" dla Ciebie sprzetu ... Forum, oczywiście jest po to by się wypowiadać, ale jak sama zauważyłaś, są ludzie którzy byli juz kilka razy i potrafią wspierać psychicznie. Te osoby mają wieksze doswiadczenie i mimo wszystko podnoszą na duchu ...