praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 9714
Heloo
Własnie sie dowiedziałam ze z firmy Dromader wyjazd jest 3 marca a druga tura jedzie prawdopodobnie 7 ale to jeszcze nie wiadomo...
Ja mam wyjechać z Wrocławia
ja z Wrocławia firma Cora
Blondi i Aga a płaciłyście coś za wyjzd ???
nie...
a ja z dwoma koleżkami z koszalina. Ciekaw jestem czy w ogóle zadzwonią, jak tam w hiszpanii kataklizm jest, ale bardzo bym chcial, zeby zadzwonili. Pozdrawiam wszystkich truskawkowiczów.
no ja właśnie też nie, i czytam to forum i wychodzi z niego, że jadą te dziewczyny od których ktoś wziął pieniądze
ja tez nic nie płaciam
to nie prawda...kilka moich znajomych już wyjechało a również nic nie płaciły:)
Blondi: a czy masz może jakieś namiary na tą firmę Cora szukam jej w internecie, ale coś mi nie idzie ....
no własnie ja tez szukałam i nic ;/ tak sie zastanawiam czy do tego mario nie przedzwonić
to ok, no właśnie moje znajome, które załatwiały ten wyjazd też nic nie płaciły, ale mnie już nadchodzą najczarniejsze myśli, czekam praktycznie od miesiąća, n forum pojawiają się kolejne wpisy dziewczyn które wyjeżdżają a u mnie cicho i głucho :)
Blondi a czy Ty masz jechać tym autokarem, który pracodawca ma po nas do Wrocławia wysłać????
ja do niego dzwoniłam w piątek ale odebrała jakiaś pani i powiedziała że listy na wyjazd 3 marca są już zamknięte i skoro do mnie nie dzwoniła to nie jade w tym terminie...także nie wiele sie dowiecie dzwoniąc tam;/
Wiesz Ada ja też dzwoniłam, w zeszłym tygodniu, rozmawiałam z jakimś gościem ale to nie był Mario i powiedział, że na pewno w marcu, także ile wiedziałam przed telefon tyle wiem i po telefonie
Niestety tak to wszystko wygląda....jednym słowem szkoda nerwów..
Hej.
Dziewczyny ja dzwoniłam do ohp i widzę że się tego samego dowiedziałam co wy dzwoniąc do Mario. Z tego wynika że jeszcze pojedziemy.
szkoda , że nerwów nie można kupić w supermarkecie, najlepiej na kila, bo własne to już spaliłam na tym czekaniu :)
I tu się z tobą zgadzam!!! Szkoda ze nie można:)
a ty czasem nie jedziesz z Krakowa??
Ja????
nie to do milki było...ups:)
ok:)
Hejka wszystkim:) tak czytam i czytam codziennie te wasze wpisy i też czekam za tym wyjazdem jak szczór na otwarcie kanału he he he ....i każdego dnia myślę że jednak nie zadzwonią ....zobaczcie co się dzieje z pogodą....jest fatalna,huragan który zaatakował Paryż,Niemcy zrobił też dużo szkód w Hiszpanii... codziennie obserwuję też pogodę w slonecznej Andaluzji i powiem wam że dobrych warunków do rozwijania się owoców nie ma ...nie wiem może ktoś napisal by np. MARCIN.OSW. który tam mieszka (z tego co tu wyczytałam )jaka jest teraz tam pogoda.....bo dawno od niego żadnych wiadomości nie było o pogodzie..... Noi moi kochani Ci którzy wyjechali wcześnie napewno nie przywioza tyle kasy co w ubieglym roku,pogoda deszczowa,owocow i pracy bardzo mało...A Ci (wliczając moją skromną osobę)którzy wyjeżdżają w marcu albo nawet pod koniec -nie zbiorą tyle kasy ile by chcieli ,nawet przy nadgodzinach ...do końca czerwca są zbiory a przy takiej pogodzie .....no czarno to widzę ,choć w mojej głowie są myśli jak najbardziej pozytywne....No więc czekamy na jakieś wieści o pogodzie ....i pozdrawiam
W tym roku to chyba fatum jakieś zawisło, w Hiszpanii powodzie w Polsce euro coraz tańsze masakra......
Tak jadę z Krakowa!!!
Jedzie ktoś jutro o 2 w nocy z Katowic bądż o 5 z Wrocławia????
Jedzie ktoś może z firmy Dromader z Wrocławia 03.III.? Ja wsiadam w Krakowie...jeśli ktoś wsiada w Krakowie to zgłoście się proszę.Ja jadę do Hiszpanii na zbiory pierwszy raz. Pozdrawiam :-)
Hej dzwoniłam dzisiaj do OHP Gorzów i pani mi powiedziała, ze Mario juz wziol listy i trzeba czekac na tel/ to tak dla zainteresowanych z gorzowa i okolic. pozdrawiam
milka...dobrze wiedzieć że nie jestem sama:)wielka ulga:):)
Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego