Hejka wszystkim:) tak czytam i czytam codziennie te wasze wpisy i też czekam za tym wyjazdem jak szczór na otwarcie kanału he he he ....i każdego dnia myślę że jednak nie zadzwonią ....zobaczcie co się dzieje z pogodą....jest fatalna,huragan który zaatakował Paryż,Niemcy zrobił też dużo szkód w Hiszpanii... codziennie obserwuję też pogodę w slonecznej Andaluzji i powiem wam że dobrych warunków do rozwijania się owoców nie ma ...nie wiem może ktoś napisal by np. MARCIN.OSW. który tam mieszka (z tego co tu wyczytałam )jaka jest teraz tam pogoda.....bo dawno od niego żadnych wiadomości nie było o pogodzie..... Noi moi kochani Ci którzy wyjechali wcześnie napewno nie przywioza tyle kasy co w ubieglym roku,pogoda deszczowa,owocow i pracy bardzo mało...A Ci (wliczając moją skromną osobę)którzy wyjeżdżają w marcu albo nawet pod koniec -nie zbiorą tyle kasy ile by chcieli ,nawet przy nadgodzinach ...do końca czerwca są zbiory a przy takiej pogodzie .....no czarno to widzę ,choć w mojej głowie są myśli jak najbardziej pozytywne....No więc czekamy na jakieś wieści o pogodzie ....i pozdrawiam