praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
czopie sprawdzilas ten autobus z Mielca do wrocka ? nie zadzw teraz bo kasa sie skonczyla ;p
Dzięki Emilia za iformacje :) dużo mi zasugerowałaś.Między innymi coś na owady,napoje izotoniczne i coś na poparzenia :) Tylko jedna rzecz mnie zastanawia.. Gdzie Ty to pomieścisz :P ja biorę tobę na kółkach dość dużą ale to waży około 15kg. Czy mogę zabrać drugą? I jaki Twój podręczny bagaż wygląda? Ile waży i co tam włożysz? Normalne że jedzenie i jakieś kosmetyki żeby się ogarnąć na na postoju. To będzie torba,czy plecak?
anusiak ja biore jedna torbe taka sportowa ona ma wazyc nie wiecej niz 30 kilo. powoli ja zapelniam i mysle ze spokojnie zapakuje to co zaplanowalam w koncu ciuchy sa glownie takie letnie malo zajmuja i malo waza i nie biore ich duzo. moja torba do autobusu jest dosc spora taka cos jak 3 duze torebki. spakuje tam jedzenie picie na droge jakies przybory higieniczne wiadomo pieniadze dokumenty i upcham tez to jedzenie ktore nie zmiesci mi sie w duzje torbie :). spiwor i poduche biore do autobusu. nie wiem jak to jest czy mozesz wziasc 2 torby po 15 kilo. mi sie wydaje ze mozna tak ale nie jestem pewna. jade 1 raz. ja np mam taki plan z kolezanka ze wpakuje moja torbe do jej bo ona posiada taka wieeelka a robimy to po to zeby na miejscu nas nie rozdzielili hehe;D takze my bedziemy miec jedna torbe Ty 2 i rachunek sie zgodzi :d
plum wow mala prowokacja i kolezanka sie do mnie przyznaje :P bo juz myslalam ze sobie wymyslilam wyimaginowana przyjaciolke. downie :P
a z ta poradnia kolo ohp to dobrze trafilas. podobno wino w kartonikach za niecale euro mozna kupic hehe.
do anusiak84 tak na spotkaniu byłam 13 w katowicach mam nazwisko na W a moja kuzynka co też jedzie na U to nie zalezy od tego:) na forum wczesniej masz informacje ze zabierają kierowcy tylko jedna duza torbe 30kg z kolejna jest przoblem nawet jakby dwie wazyły łacznie 30kg;)
No to ja mam problem ;/ bo w lato kupowałam torbę na wczasy i nieopłaca mi się kupować nowej ;/ myślałam że plecak ze stelarzem zabrać prócz tej torby..No nieważne,jakoś będę musiała sobie poradzić. Sorry,że tak "suszę" Wam głowę tymi pytaniami ale wolę wiedzieć co kto bierze itd. A w co się ubieracie do autobusu? Bo odrazu w Hiszpanii nie wysiądziemy,w autobusie ciepło.. Coś wygodnego,dresy,leginsy a co na góre? Powiem Wam że masakra z tym wyjazdem trochę hehe
Fajnie dziewczyny że jedziecie z kimś..Ja też chciałam ale koleżanka zrezygnowała bo kasy nie ma. Ale za to mój facet przyjeżdza do mnie i razem na cytrusy zostajemu :D także jakoś wytrzymam bez bratniej duszy,choć myśle że towarzystwo będzie GIT ;-) integracja już w autobusie będzie hehe.Nikita- zgadza się,to był 13 stycznia piątek ;-) przypomniałam sobie hihi. To jak się okaże że alfabetycznie to się spotkamy w autobusie ;-)
aha,powiedzcie mi jakie te torby macie że mieścicie tyle w jedną.Bo ja mam na kółkach torbę dużą (większych w sklepie nie było) i waży wszystko 15 kg ;/ a może ktoś napisze co już był i wie ile trzeba te torby taszczyć jak się wysiądzie?
ja sie ubieram wlasnie na sportowo dresy bluza zeby wygodnie bylo :) to jak chlopak do Ciebie dojedzie to fajnie, bedziesz miala prawie wakacje :). a w autobusie mysle wlasnie ze przez 2 doby idzie sie dobrze zintegrowac. a apropo integracji mysle ze w autobusie idzie sie cos napic chyba...
i biore klapki do autobusu
No baa ;-P ja biorę przynajmniej 0,7 do autokaru ;-) jak każda weźmie to będzie ostro hehe.No dojeżdza chłopak tylko jak tak wszystko opóźnione to kiepsko trochę bo niby cytrusy są marzec kwiecień a mnie się truskawki nie skończą jeszcze ;/ ale Mario mówił że ja dojadę do niego po mojej kampani :)
no to super :) ja tez mam taki plan plus kieliszek na szyje na sznurku hehe
hehe,ja mam taki na smyczy ;-D z wyborowej :-P a jaki kontakt z Polską? Bierzecie laptopa? Ja bym zabrała ale boję się że ukradną ;/ a co do picia w autobusie to mam nadzieję że ekipa będzie spoko.. Jak nie,to będę piła sama haha
hej dziewczyny ja jade w sobotę z wrocka zapisałam się na paćzatku stycznia, to jest kwestia kontraktu z kim jedziesz i morena pisze wszystko zgodne z prawdą. dziewczyny nie radze brać alkoholu, rok lub dwa lata temu jechały dziewczyny z olsztyna które na podróż postanowiły się zaopatrzeć ..... i co się stało- nie dojechały i musiały wrócić do domu na wlasny koszt. pisze po to aby was ostrzec
anusiak 84 ja na 59% jade sama bo kuzynka nie zdecydowana... ale pewnie na 99% bedzie juz w niedziele:D he he a z tym piciem to chyba nie do końca taki super pomysł bo autokar ma wyznaczone postoje nie co pietnascie minut na siku:D heheeh z toalet w autokarze o ile są nie zawsze pozwalaja korzystac:D bo jest to duzy wydatek pózniej na czyszczeniu:) choć wątpie ze w ogóle beda w autokarze :) niestety facetem nie jestem do butelki nie nasikam:D hehehe a z autopsji wycieczek jako pilot wycieczek wiem jak to wyglada:D pozdrawiam
ps. poza tym teraz w autokarach obowiazuja pewne przepisy i zwlaszca autokary wycieczkowe i przewozowe na dalekich trasach musza je przestrzegac:) ale wszystko wyjdzie w praktyce:D hehhe
Mnie nie chodzi o to żeby się "urżnąć" jak świnia i nie pamiętać drogi :) śpiewać i prosić kierowcę żeby się zatrzymał,zionąć ogniem hihi,kulturalnie dla rozluźnienia "chlapnąć" co nie co :-) dlatego piszę o wódce-że tak to nazwę a ni o piwie co się sikać chce ;-) jak ktoś przesadzi to rozumiem.. ja taka nie jestem i 0,7 biorę ;-) sikać za często nie chodzę więc wytrzymam,gorzej po piwie ;/ ale to chyba jak każdy
truskawka-super masz bo wiesz na czym stoisz,jedziesz i to najważniejsze.. Nikita nie wiem dlaczego ale czuję,że bedziemy razem jechały :) tzn. w tym samym autokarze :-) pytaj już w środku o ksywę anusiak :) może podaj swoją,tak dla rozpoznania hihi.Idę spać bo późno już trochę.. Przeglądałam strony co piszecie ale tak wybiórczo :) poświęcę trochę czasu na to przez najbliższe dni to nie będę Wam zawracała tak głowę bo o wszystkim tak naprawdę jest temat w Waszych postach,kolorowych snów o truskawkach ;-D
Cytat: pluum
ja licze ze za 3 miechy przywioze minimum 6 tysiakow ponizej bylby opciach bez kitu hehe mam nadzieje ze sie nie rozczaruje heh

na luziku przywieziesz 6 tys zl, przy duzej oszczednosci mozna przywiezc nawet 2,5 tys euro
anusiak ja się smieje z tym piciem domyslam sie ze z kulturą:D dla mnie nie ma rżónicy czy piwo czy wódka z siusianime tak samo:D do Wrocławia pojade pociagiem więc mozliwe że juz wczesniej sie spotkamy, bo od Żywca jechac autobusem to porażka:D heheh
ps. Polacy zawsze piją z kultura gorzej jak przegapią czerwone światło:P ehheh
Nikita to skąd Ty jesteś? Ja myślałam że tu gdzieś na Śląsku mieszkasz ;/
nie przez OHP Bielsko było ogłoszenie z czego na miejscu okazało sie ze musimy do Katowic sie stawic na spotkanie:D mieszkam nad jeziorem Żywieckim ps jak cos to moje [gg] mam je zawsze pod ststusem "zaraz wracam", jak mnie nie ma to odpisuje jak wróce:D
Dzięki za numer ;-) odezwę się ale narazie jestem nie na swoim kompie i nie mam tu swojego Gadulca ;-D
czesc dziewczyny czy jedzie któraś z was do moguer do francisco marqueza z firmy grufesa bo ja niby mam takie cos na umowie a z tego co czytam to kazdy jedzie do palos dzieki za jakakolwiek odpowiedz
no ja tez tak mam wkontrakcie ten sam kolo i to samo miejsce ale to podobno i niczym nie swiadczy cos tam wpisac musieli :d na miejscu dowiesz sie gdzie bedziesz faktycznie ale nie wykluczone ze wlasnie tam .pozdrawiam
ja tez to mam napisane
Hej dziewczyny wyjazd wyjazdem przygotowania pakowanie torby walizki na topie a jak tam u was TŁUSTY CZWARTEK pączek ,oponka,faworki zaliczone bo ja się wczoraj napiekłam jak szalona jak kto ma ochotę to zapraszam mały relaks przed wyjazdem gorąco pozdrawiam.
zdradz pod jaki adres zglosic sie na poczki to wpadne z kulezanka Emilia i na pewno nie bedzie obawy ze cos sie zmarnuje bo nic nie zostanie hihi tak powaznie to min jeden poczak zjedzony byc musi w tym szczegolnym dniu ;) kurde boje sie ze nie wyrobie na zaracie tam bo mam duuuuzyyy spust a jak sie przyglodze to moge wpasc nawet w depreche haha lepiej teraz nabrac troche cialka i dzis faktycznie jesc te paczki bez zadnych wyrzutow sumienia hehe ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego