praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
A jedzie ktos z okolic Torunia, Włocławka, Rypina, brodnicy, Grudziądza na cytrusy? Pytam, bo ja z Rypina :)
do dziewczyn mielca- udało mi się załatwić ze jade z koleżanką i jestem u pracodawcy razem z nią;) mam nadzieję ze wam też się uda;)
truskawka to pozazdroscic. a skad masz takie potwierdzenie ze bedziecie razem jesli mozna wiedziec? i czy moglabys mi podac e-mail do maria? bo wczesniej przeczytalam ze pisalas do nieggo wlasnie na e-mail. tez tak chce :D
aha aha juz doczytalam ze wlasnie czekasz na wiadomosc zwrotna na e-mail :) bo ja pisalam do niego na gg ale jest niedostepny i nic nie odpisal
Ja kilka dni temu pisałam do Maria też e-meil ale nie odpisał do tej pory.
tak sobie teraz mysle ze sie nawet nie dziwie ze nie odpisuje kazdemu. pewnie ma takich pytan az nadto. chyba najlepiej bedzie zadzwonic i tak wlasnie mamy zamiar zrobic. zobaczymy czy sie uda ;)
mi wczesniej odpisywał, więc sądze, że i tym razem tak bedzie, z tym, że jutro ma spotkanie przecież a w sobotę wyjazd na truskawki, więc czasu nie ma, a nie pytałam o date wyjazdu tylko o cos zupełnie innego, wiec nie sądzę, by akurat takich pytań miał duzo :)
P. mario jest w szczecinie i nie ma dostepu do internetu dlatego nie odpisuje mi odpisał wczoraj rano. lepiej zadzwoncie a jak wam się nie uda to podam wam e-maila
tak myślałam, dlatego czekam cierpiwie, bo to nic tak pilnego że już muszę znac odpwiedź :)
aha. wlasnie mi kolezanka pisala ze w ohp nie dali jej ani numeru ani e-maila bo nie maja :D:D:D. jak kuzwa moga nie miec jak sama babka nam mowila ze wyslala mu wiadomosc zebysmy byly razem i wiecei co jeszcze powiedziala. ze i tak bedziemy razem bo moje nazwisko zaczyna sie na b a kolezanki na d. nie wydaje mi sie zeby przydzielali alabetycznie :D. truskawak jesli moglabys podac ten numer albo e-mail bylybysmy wdzieczne bo mimo wszystko wolimy sie skontaktowac z p.mario osobiscie
w sumie bardziej niz e-mail przydalby nam sie numer bo na e-mail pisala babka z ohp takze nie wiem czy to ma sens. jak ktos ma i poda to dzieki z gory. na facebooku nie znalazlysmy tego hehe
Numer telefonu

*
+34 6[tel] Komórkowy
*
+34 642734777 Domowy

"Mario PC" [email]
* 32915830(Gadu-Gadu)
* pracahuelva.cordialca.com(Skype)

mam nadzieję, że WAM się przyda. Kochane ja znikam, nie wiem czy jeszcze się pojawię. do zobaczenia w hiszpani
dzieki wielkie :) do zobaczenia
ciekawe czy to prawda z tym przydzielaniem alfabetycznie. jak tak to juz w autobusie wiedzialybysmy kto z kim bedzie
HAHAHA alfabetycznie...no cóż gdyby tak było pojechała byś już pierwszym kursem a może sprawdź jaki masz numer kontraktu to będzie pewniejsze...
a gdzie tego nr szukać?bo tu widzę dużo liczb :D
no to widze morena ze ladne kity wciskaja w tym ohp. a my juz mialysmy uwierzyc ze bedziemy razem skoro ja mam nazwisko na b a kolezanka na d. nie wiem po kiego tak gadaja
NUm.kontraktu powinnas mieć w górnym prawym rogu napisany ołówkiem lub długopisem
żebyś się odczepiła,PROSTE! takich mamy urzędników...
Ja wchodziłam z dziewczynami które miały nazwisko na D a ja mam na M i razem weszłyśmy i mamy kontrakty do tej samej firmy to sama widzisz jaka kolejność alfabetyczna
Jedziesz tak jak twój szef będzie potrzebował bo być może nie ma za wiele pracy i będzie zwlekał ze ściąganiem ludzi i chociaż będziesz pierwsza na liście możesz jechać ostatnim kursem...
nie mam nic napisane,a Ty Emilia?
ja tez nie mam nic
tak mi sie wydaje ze moze to bedzie to dig.contr. 86. ale nie wiem ;d
A jest ktoś ze Śląska,kto był na rozmowie w Katowicach? Wyjazd miał być w lutym na truskawki i cały czas czekam.. Ktoś dobrze napisał.że to czekanie jest najgorsze ;/ Ja mam jednak do Was kilka pytań moi drodzy :) proszę napiszcie mi co zabrać ze sobą,co jest niezbędne tam. Mam problem bo do walizki prócz ciuchów,gumiaków i drobnej chemii nic mi się niezmieściło ;/ a gdzie laptop,spiwór i jakieś konserwy itd. Ja też napisałam do Mario na gg i nic nieodpisał a minął już tydzień.. Te domki tam z tego co wiem to nie są ogrzewane a temperatura w andaluzji to około 17 stopni.
morena wczesniej dobrze poradzila zeby spiwor wziasc ze soba do autobusu. ja oprocz ciuchow kosmtykow i jedzenia biore jeszcze slownik cos na oparzenia ladowarke do telefonu kubek talerz noz widelec leki przeciwbolowe masc okulary i stopery do uszu :d
Człowiek jak tak czeka to różne myśli do głowy przychodzą.. czy wogóle będzie ten wyjazd.. Ale trafiłam na te forum i trochę się uspokoiłam dzięki Wam :) ja byłam tydzień temu w Katowicach w Urzędzie Pracy,by się właśnie dowiedzieć co i jak to babka powiedziałam mi że dziewczyny od A do G już pojechały i dostały tylko taką informacje że są rozlokowane na miejscu i już pracują.Podałam mi też numer gg do Mario,ale tak jak już pisałam nieodpisał nic..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego