praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
aha aha. ciekawe. czyli pewnie jeszcze z 3 tury. wynika z tego ze bedzie tak jak mowili wyjazd w ten czwartek, za tydzien i pewnie za 2 tygodnie. wyjdzie w praniu :) pozyjemy zobaczymy
proponuje dolaczyc do ekwipunku sznurek na pranie noi prare gwizdzi tez nie zaszkodzi ;p leki wiadomo cos na przeziebienie itd i czajnik elektryczny bo nie wiadomo co tam zastaniemy hehe i koszule bawelniana konieczne <mala podpowiedz dla tych ktorzy pierwszy raz jada za gr na zbiory> ehhhh juz nie moge sie doczekac ;)
Cytat: pluum
hejka wyjezdzam z kolezanka chcecmy byc razem tam mam jedna duza torbe moje pytanko- czy mozemy miec razem ta jedna duza torbe ? waga 60kg rzecz jasna ;p czy jednak kazda powinna miec swoja po 30kg ? pozdro ;)
Jeśli chcecie być razem to najwyższa pora żeby sie z Mario skontaktować i go o tym poinformować (wnioskuje z wpisu ze jeszcze nic o tym nie wie...)bo później nie da rady...rok temu dziewczyny w Palos przepakowywały się i był płacz ale niestety listy sa już zrobione przed wyjazdem i szefowie maja nasze dane i nie ma zmiłuj się...
morena tylko wlasnie my mamy ten problem ze babka z ohp kazala nam czekac az zadzwoni i wtedy mu o tym przypomniec. aha i powiedziala ze wyslala mu wiadomosc ze chcemy byc razem ale jeszcze jak bedzie dzwonil zeby mu przypominac
myslisz ze jak mario bedzie do nas dzwonil z informacja o wyjezdzie to juz bedzie za pozno zeby mu powiedziec? zmula :(
morena czy moglabys przypomniec ten numer do p.mario? bo nam go nie podali niestety
Czy ty myslisz ze babki z OHP wiedza co kolwiek na ten temat???Są zielone w tym temacie jak pokrzywa i posłuchaj lepiej mojej rady,,,a mario nie dzwoni tylko wysyła info przez sms...
myslicie ze jest szansa ze wyjazd bedzie z rzeszowa bo z tego co czytam to wszystko jak do tej pory jedzie z Wrocka
ok wlasnie chce tak zrobic bo sie przekonuje ze faktycznie malo wiedza.
32915830 gg.Mario
shankal nam powiedzieli ze jest taka szansa ale z forum dowiaduje sie ze nie ma :D. tez byloby mi na reke gdyby wyjazd byl z rzeszowa ale coz...
dziekuje :)
Cytat: adixa
Hej:)))))ale się naczytałam super::))) ktoś się pytał o normę do wyrobienia , no to u nas jest norma jak nie ma jeszcze pełnego sezonu to do 20skrzynek , no a od marca od 25 skrzynek w górę ,,,,,,,,,,,no i 25 to jest minimum , jak tego nie wyrobisz to do polski , chyba ze widzą ze naprawdę zbierasz mniej ale bardzo się starasz zapieprzasz jak muł aż ci pot po dupie leci i po prostu więcej z ciebie nie wyciągną ,to cię zostawiają ...o ile cię lubią nie stety:\

adixa,to u Was super lajcikowo sie pracuje,a jakie te skrzynki sa ? ile kg maja? my 4 kg skrzynki ,to 25 skrzynek ,przy dobrej truskawce w 2 i pol godz zrobisz... w jedna godz 8-10 skrzynek..
ehhh jak dobrze ze Morena 3ma reke na pulsie ;) te facetki z ohpa.... kto wogole przyjal je dopracy? ja w sumie nie winie ich tylko tego tempego huja ich przelozonego po huju poinformowanego ! na wszelki "w" zapowiedzialam wizyte po powrocie w celu zdaniarelacji;) swoja droga dziwne ze wszedzie w tym ohp est tak samo "totalna nie wiedza" jeden tempy huj rozumiem ale cala gromada i to w tak waznej spr? kurwa wole rumunow bez kitu jest ich malo i poagj sobie nawzajem a u nas jeden drugiego za 5 euraka by sprzedal ja pierdole zmieniam obywatelstwo ! :D morena dzieki za info jesli bedzie sposobnosc tam spotkania i zalatwimy z kolez bycie razem to masz masaz na zmeczone plecy gratis od firmy ;) pozdro
jesli ktos ma numer do p Mario to to prosze o udostepnienie tych cyferek bo pilnie musze sie z nim skontaktowac .... sprawa wagi panstwowej! ;) z gory dziekuwa
o numerze tel mowa jbc ;p
Na Fejsie ma swoje konto PRACA HUELVA TRUSKAWKI tam ma wszystkie dane kontaktowe...
EWA to dla ciebie DIGI mobil jak coś to powiedz dziewczynom ze tam dotrę za niedługo całuchy...
morena7236 Dzieki .pozdr!!
morena7236 napewno będziemy czekac .
hej dziewczyna ja pisałam do p. Mario e-maila na temat połączenia mnie z koleżanką i jest zawieszenie. już jakiś podział jest zrobiony;( czekam na wiadomość zwrotną czy to nam się uda jeśli tak to dam wam znać i wy też dajcie co wam tam wyszło z tym przydzieleniem:) proszę
Mi i mojej koleżance Pani z OHP wysłała jednego e-maila do P.Mario z dokumentami i zaznaczyła ze chcemy być razem,ale to było jeszcze w styczniu,a ja żeby się upewnić napisałam do P.Mario na gg żeby mu o tym przypomnieć,radze Wam tez napisać bo później możecie się rozczarować,a lepiej jakbyście były razem zawsze to raźniej,ja niby napisałam ale i tak się boje ze nas rozdzielą,
A ty Morena7236 serio mówisz ze On wysyła sms-a?to niedobrze bo ja nie mam informacji skąd jadę,z jakiej ulicy,NIC,chciałam się dopytać jak będzie dzwonił bo Panie z OHP jak zwykle nic nie wiedza, mówiła mi że będzie z Rzeszowa a teraz jak się okazuje może być z Wrocławia,ciekawe czy wogole o tym poinformuje nas Pani z OHP
Dawniej to pracodawcy wybierali sobie dziewczyny do pracy teraz widze, że Mario decyduje hmmm musicie wywalczyc sobie pobyt razem , bo nie ma jak zaufana kolezanka:).Myslę, że Mario nie będzie robił problemów
truskawka damy znac napewno jak bedziemy cos wiedzialy :) ja wczoraj napisalam do p.mario na gg ale narazie cisza. zielonooka Wy raczej traficie razem macie ten komfort ze zapisywalyscie sie w jeden dzien i wasze dokumenty doszly razem. w moim przypadku kolezanka zapisywala sie pare dni pozniej i jedyne co pani z ohp mogla zrobic to wyslac mu wiadomosc ze my chcemy byc razem ale nie wiadomo czy to nie bedzie za pozno. dzisiaj mamy zamiar jeszcze zadzwonic do p.mario jak odbierze i cos zalatwimy to dam znac :). a odnosnie wyjazdu nam tez mowili ze p.mario bedzie do nas dzwonil wczesniej a okazuje sie ze jednak nie jest tak.nie przejmuj sie my tez jestesmy z Mielca :) jakos bedziemy musialy dotrzec chocby do tego wroclawia. no i pozostaje miec nadzieje ze fresowka ma racje i na miejsu bedzie sie dalo cos wywalczyc ;) moze szantaz z jedna torba pomoze heheh.
Jeśli dos
Komp mi zbzikował...tak to prawda Mario wysyła sms w którym jest zawarte miejsce i godzina wyjazdu i trzeba potwierdzić a z kolei jeśli nie dostaniecie wiadomości od Mario to zadzwonią do was panie z OHP bądź WUP i także poinformują z jakie go miasta i miejsca i o której godzinie jest wyjazd...wyjazdy od lat sa z Wrocławia z dworca PKS...więc marne szanse żeby był z innego miasta ale być może coś się zmieni...pozdrawiam
A o której są wyjazdy miej więcej?zawsze o tej samej porze?czy róznie?
to chyba faktycznie nie ma co marzyc o rzeszowie tylko nastawic sie na ten wrocek i bujnac sie najwyrzej pociagiem chyba ze autobus tanszy bedzie hihi ;>
i tak czekaja nas 2 doby w autobusie wiec mysle ze ten dojazd do wroclawia tez przezyjemy :)
ja jadę z dworca we Wrocławiu 18 lutego z Mariem 0 17.30
pierwotnie miał być wyjazd 16, ale ze względu na małe zapełnienie autobusu termin przesunięto o 2 dni, pozdrowienia dla wszystkich czekających na wyjazd - myslę że teraz autobusy będą przynajmniej co tydzień:-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego