praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
aaaa aaa juz czaje;p
ale masz fantazje :D
ale to dobrze ze jest poczucie humoru

Bo co? Kura maksymalnie 1-1,5 będzie ważyć:) a jak nie będzie się niosła to do gara:) i już 3 obiady:)
i z jakim to przekonaniem boreczek pisalas ze mowila ze dobry itd hahah;d;d ale sie usmialam;d;d;d;. forumka jakos trzeba sobie umilac to oczekiwanie :) bo inaczej by czlowiek wykitowal. Ty masz fajnie bo wiesz ze jedziesz na stowe a ja sie caly czas boje ze mnie nie wezma albo cos :(

Zostaje wyśmiać całą sytuację - już się modliłam, płakałam, stresowałam...
Emilka nie pisz sobie sama czarnych scenariuszy.
teraz sobie tak uswiadomilam ze gdyby Mario wszedl na to forum i tak sobie poczytal to serio by mnie nie wzial do tej Hiszpanii haha. pomyslal by sobie ze jakas psychiczna...:(

i tego ja też się boję. Nie spodoba się moja gęba i co? Wbrew temu co niektórzy uważają to wszystkie posty czytam - te negatywne też - i biorę sobie do serca:)
juz nie bede :)
ja najwyzej rumunke udam bo ktos tu pisal ze sa tam uwazane za szybkie zwinne sprytne i wogole hehe;d;d

Nie bój się, nie biorę:)
a co on ma do Twojej geby?Ty u niego nie bedziesz przeciez pracowala

5 spódnic i śmiało możesz udawać...:) fajna kultura:) inna niż nasza...
raczej czerwone dresy jak chcesz rumunke udawac

Nie o P. Mario mi chodzi, tylko o konkretnego szefa. Pojawiły się takie wpisy, ze komuś się gęba nie spodobała to babka wyleciała - a ponieważ nie byłam - nie widziałam - palca nie wsadziłam - wierzę we wszystko, nie mam powodów, żeby wierzyć wybiórczo...:)
Cytat: Forumka
raczej czerwone dresy jak chcesz rumunke udawac
:D

Skąd ja Ci dres czerwony wytrzasnę, kobieto!!;)

Mam tylko niebieski...:)
bo one to przewaznie w dresach chodza i do tego nie wiem czemu czerwonych
no sa modnisie tez ale ten ich gust to pozal sie Boze

Ciemną karnację mają, a ciemne baby ładnie w czerwonym wyglądają...
boreczek a Ty jestes blondynka czy brunetka? a moze ruda? wez napisz. :)
ja wiem czy ciemna
to samo mialam pisac ze czerwone ubrania pasuja do brunetek ;d

Jak wszędzie... W Polsce też można nieźle uśmiać. Nie mówię, że jestem Trinni albo Susanah, ale...:)
bo ja np cala ciemna jestem :D i tak sobie mysle z jednej strony to dobrze bo nikt mnie zaczepial tam nie bedzie a z drugiej strony sie nie dowartosciuje czlowiek..;d ani jednego komplementu;;;(:D

Hym... zależy na jakiej długości włosów... Mam ambitny plan powrotu do naturalnych... Ale generalnie też ciemne włosy mam, przy czym białą gębę - dość nietwarzowy duet;)
jak krolewna sniezka :)

ja tam wolę komplementów tam nie dostawać:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego