praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Cholerka ale jak tu piszą to dziś ma się coś ruszyć to może już się dowiecie bo następny ma być podobno 13.03

Poczekaj, poczekaj..:)

Morenka, chciałabym mieć Twoją wiedzę, naprawdę:) A woreczek jak? Szybko minęło...
No jeszcze nie jest tak 100 procent luks ale jest dożo lepiej no i leki cały czas biorę i dziś wieczorem ostatni zastrzyk...
Martwię sie tylko żeby mi to nie wróciło w Hiszpanii bo będzie masakra...
Dziewczyny, ale 13 marzec to bardzo fajny termin , praca juz na pewno bedzie codziennie, a od kwietnia już pewnie nadgodziny.
Witam wszystkich. Polecam wam kupienie karty telefonicznej w Hiszpanii LEBARA .rozmowa do Polski to 0,03 centy za minute naprawde tanio.Aby kozystac z tej karty musicie posiadac telefon bez simloka,a jak kupicie ta karte musicie poprosic o aktywacje tego numeru.Przy zakupie musicie miec pszysobie dowud osobisty lub paszport.A o CHRZANIE ktos pamietal zeby wziasc., w Hiszpanii niema a SWIETA WIELKANOCNE was zastana w truskawkach.Zycze obfitych zbiorow i kasiory.Milego dnia
Hahahahahahahaha....no nareszcie mnie ktoś rozbawił do łez.
Na mojej stronie nie możesz sie wybić to tu przylazłeś?
morena jest z mafi ... HAHAHAHA czytanie forum jest czasem niebezpieczne- czytajac to omalo nie zaksztusilam sie kawa ! :D
Hejka morena a skąd ma być następny wyjazd 13.03?
NO jeśli będzie to myślę że z Wrocławia ale to tylko jest moja opinia...
To wyjazdy na truskawki są tylko z Wrocławia. Bo ja była na spotkaniu w Koszalinie i pan Mario mówiła nam ,że wyjazd będzie z Koszalina
o krew zaleje jakie oskarzenia tu padaja.. a jakies podstawy aby tak sadzic to gdzie?? Bog mi swiadkiem ze ludzka wyobraznia jest jednak nieograniczona i ciezko ja ogarnac zdrowymi zmyslami..
ja to mam pecha bo zawsze ciezko mi trafic na kogos na forum.. :( ani Boreczka, ani Emilki:(
DZIEWCZYNY DZIEKUJE ZA TO FORUM-WCIAGA BARDZIEJ NIZ KSIAZKA.wlasnie wrocilam z pola i do kawusi czytam wasze wpisy.co do chrzanu to kupicie w ruskim czy rumunskim sklepie nasz polski i biala kielbaske tez-o swieta wiec mozecie byc spokojne ale nie zapomnijcie oblac szefa woda w lany poniedzialek-oni nie znaja tej tradycji ale podoba sie im-za zimna kapiel nie wyrzucili nas z pola.ciekawa jestem czy ktos z was bedzie rozmawial z dziennikarka-dajcie znac kiedy bedzie program w tv-bo jestesmy ciekawe opini.dwie z dziewczyn ktore wyjechaly w sobote trafily super-pracuja i wychodzi na to ze sa zadowolone-czego i wam zycze.
Cytat: kokusia22
o krew zaleje jakie oskarzenia tu padaja.. a jakies podstawy aby tak sadzic to gdzie?? Bog mi swiadkiem ze ludzka wyobraznia jest jednak nieograniczona i ciezko ja ogarnac zdrowymi zmyslami..
Nic nie robię sobie z tego bo ów człowiek uciekł z psychiatryka a niedawno z maczeta biegał po forum i straszył swoimi ziomkami...więc trzeba sie pomodlić za niego .
Hej.ja dostalam wkasnie niedawno smsa na wyjazd 8.03
mialo byc własnie a nie wkasnie
Witaj w klubie forumka...ciesze sie bardzo
Czekamy na reszte...
ja nie wiem ile w tym prawdy ale teraz maja chyba w wiekszosci powtorkowe jechac
to czekamy wieczorkiem tu zajrze
Wiesz podobno miał byc wyjazd w sobotę i to wtedy miało sporo powtórkowych jechać ale nie wiem jak to teraz jest i w sumie mało mnie to już obchodzi...
Super forumka ;-) miejmy nadzieję ,że do mnie też się odezwą:-). Wciąż czekam
to już dostajecie sms-y ze jedziecie 8 marca?u mnie dalej cicho, także pewnie jeszcze później pojadę niż 8 marca,a nie wiecie kiedy są następne?
Prawdo podobnie 13.03 ale nie wiem na pewno.
jak widzę nieźle sie ruszyło, skoro autobusy już maja byc co kilka dni ;) fajnie
GRA ROZPOCZĘTA... PO NITCE DO KŁĘBKA...
kurcze gdziez sie podziewa ten sms :(
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego