praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
cati28 jestem otwarty na wszelkie propozycje dotyczace pracy
zagranica tez wchodzi w gre ale sam i w dodatku bez znajomosci jezyka nie usmiecha mi sie jechac
własnie Edyta Eva nam tu sypie pomysłami.
Cytat: piter77
Cytat: cati28
a moze załozymy forum z pomysłami, faktycznie po co taki kawał jezdzic za robota, skoro mozna w polsce niezle zarobic

z mila checia o tym poslucham bo bynajmniej u mnie w regionie aby miec prace trzeba miec tzw plecy tzn znajomosci bez tego to mozesz sobie szukac i szukac i stad moj pomysl aby stad wiac za granice

no ale moze Ty wiesz cos czego ja nie wiem

a z jakiego województwa jesteś?
to moze edyta eva nam pomoze skoro jest taki oblatany my bezrobotni a oo nam pomoze znalezc zatrudnienie
ja ze slaska
a piter77 z jakiego woj.?
lacinta najbiedniejszy region w polsce jak myslisz który?
a w centrum województwa szpital na Kościuszki??
wiec cati28 powiadasz ze znasz niemiecki?
to juz duzo od tego trzeba zaczac
kujawsko pomorskie?>
skad wiedzialas?
hehe
coś wcześniej czytałam na forum??? Przeżyłeś dzisiejszy aragedon :D
znam niemiecki
wiesz wiedziałam interesuje sie jednak polityka i jak jest cos nie tak to głosno bede o tym mówic
jak w przypadku szwindla z wyjazdem na truskawki
Ja będę bronił p.Mario ! Bo wiem i jestem pewny że w jego interesie jak i każdego kto prowadzi firmę nie jest oszukiwanie i to w taki sposób w jaki piszecie!!! Możecie dzwonić zgłaszać ale uwierzcie że nic nie wskóracie.
kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, ja tez miałam takie zdanie jak ty, ale w tym roku sie pozbyłam złudzen, zreszta prasa sie tym chetnie zainteresuje.
Edyta a znasz powiedzenie,że uczciwie jeszcze nikt sie nie dorobił
ja sie tez interesuje polityka
a tak powaznie to podziwiam goscia ze puscil zone na ryzyko i zostal z dwojka dzieci
i dobrze ze jego zonie sie udalo tylko szkoda ze iwonce sie nie udalo
lacinta przezylem hehe ;)
mojej koleżance do dziś nie oddał 400 stów za wyjazd na winobranie-pozbierał kase po ludziach a potem powiedział, że jadą tylko osoby z nr NIE, a kasy ani widu ani słychu
o klientów trzeba dbać ! a każdy kto jedzie jest klientem ! Wiem to z autopsji że nie liczy się zawsze sztuka! Bo może sie okazać że za rok nie będzie zysków! A wkład wniesiony w celu pozyskania klienta nie raz okazuje się większy od zysku!!! Zwraca sie po roku! Wiec przełóżcie to teraz na Truskawki!
a tak na powaznie to wybiera sie ktos moze w najblizszym czasie gdzies do pracy za granice?
bo z checia bym sie zabral na jakis pewny wyjazd
ja tez go podziwiam ze ja puscił.
Cytat: piter77
lacinta przezylem hehe ;)

dawno takiej burzy z piorunami nie przeżyłam :D Huk jak ta lalala :)))
facet powiedz mi dlaczego ty nie potrafisz zrozumiec ze wyjazd z mario wiele kobiet juz skrzywdzil i poniosly strate
tak trudno ci to zrozumiec?
Każdy taki przypadek załatwia sie indywidualnie! Ale to są sprawy do wyjaśnienia!
Cytat: Edyta_Eva
o klientów trzeba dbać ! a każdy kto jedzie jest klientem ! Wiem to z autopsji że nie liczy się zawsze sztuka! Bo może sie okazać że za rok nie będzie zysków! A wkład wniesiony w celu pozyskania klienta nie raz okazuje się większy od zysku!!! Zwraca sie po roku! Wiec przełóżcie to teraz na Truskawki!

Widzisz jakie jest bezrobocie wPolsce?Zawsze się znajdą osoby,które się skuszą i pośrednicy na nich żerują.I mają gdzieś że kogos wykiwali.
lacinta ty tez ode mnie ???? ;)
ale burza byla fest
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego