praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Cytat: RUBIAPL
nie wiem czy wiecie ale trzeciego tj w sobotę jedzie autokar na truskawki od firmy Masia Cisar

a szto eto
no jedzie .oni juz dawno listy znaja i publikuja przeciez w necie.25 tez jechal autokar od Maria i z te 2 firmy
to taka koperetywa mieści się bodajże w Lepe to tak jak Cora w Palos
a gdzie te listy mozna zobaczyć
już 13.07 a tu ani słychu ani widu sms-a
jestem zdziwiona i rozczarowana:P
hm
boreczek
odezwij sie prosze
na listy są na stroni kliknij www.masia cisar a później trzeba kliknąć na obrazek
kurczę piszę jak analfabetka sorry
podaj dokładny adres prosze
a proszę cię bardzo
http://www.masiaciscar.es/
narazie cisza... ale ostatnio smsy przychodzily wieczorem. juz mi wszyscy na chacie na nerwy dzialaja :/;/;/
ale jestem rodzinna hehe :d. mi sie teaz wydaje ze ja w tym tygodniu nie pojade :( ale to jest glupie bo laska z tarnobrzega czyli niedaleko mnie zapisywala sie pozniej ode mnie i juz pojechala a ja dalej kisze
Emilka ja mam takie same odczucia:( czekam i czekam i dalej czekam :( i nie wiem czy wspominalam tez ze czekam (:(
a na co czekasz na amerykanów
co nam pozostalo. tylko szczekac :(
ciekawa jestem tez jak tam sie sprawy maja u Boreczka? bo my ogolnie mozna by powiedziec ze z tego samego miejsca jestesmy..
ehh juz mnie drazni takie czekanie..
boreczek pewnie tez czeka ;d.
bo by cholerka powiedzieli odrazu kto jedzie a kto nie to jak Boga kocham zyla bym dluzej pewnie o rok bo tyle nerwow co czlowiek zje przez to czekanie.. w tamtym tygodniu i w tym .. i zeby sie nie chcialo tylko okazac ze moze i w nastepnym :(
ja nawet nie dopuszczam takiej mysli do siebie ze nie pojade :P ja myslalam ze jada wszyscy tylko nie wiadomo kiedy
dziewczyna z ktora sie zgadalam a ktora dwa tygodnie temu pojechala pisala mi ze u nich praca sie juz zaczela i jakos to idzie bo pogoda zaczyna im sie klarowac, no fakt bylo to prawie dwa tygodnie temu ale mimo wszystko mysle ze juz jest do czego tam jechac..
jest do czego tylko narazie nie ma czym heheh;d
Emilka i jak?u Ciebie tez dalej cisza?
no cisza kokusia cisza.. jakbym dostala smsa to od razu napisze
kurcze nie wiem czy to ja jestem jakas lewa ale co mi przyjdzie jakis sms to lece jak na zabicie do tego telefonu tylko po to zeby sie dowiedziec ze to jak na zlosc akurat kazdy tylko nie ten co byc powinien :D
ja sobie zaraz napisze smsa o wyjezdzie z innego numeru pojade na dworzec w sobote i udam glupa a jak nie to bede prosic zeby mnie wzieli nawet do bagaznika ;d;d;
o a moze jakby kolezanka dostala smsa a ja nie to spakuje mnie do torby i przemyci
Ty a to dopiero mysl :D ze tez sama na to nie wpadlam :D to dawaj Twoj nr ja Tobie dammoj i obie sobie napiszemy i zawiniemy sie do tego wrocka i tam najwyzej na litosc ich sprobojemy wziasc ;D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego