Ja jade jutro z nowego sącza na wlasna reke z kolezanka :) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ... napisalabym co i jak po przyjezdzie ale nie mam kontaktow do dziewczyn z forum zeby choc wska napisac..
Kochana do mnie masz nr, możesz napisac eska jak dotrzesz, ja chętnie przekażę, bo jeszcze trochę czasu minie, zanim my pojedziemy.
iwanek74
16 mar 2012
zielonooka20 nie martw się o mnie też zapomnieli. lidzik 2 poradziła żebym napisała pod numer z którego one dostały sms i dostałam odpowiedz że za około tydzień jest następny autobus. znowu czekanie, tylko zebysmy jechały bo wybuchnę jak smok wawelski
Kamila_26
16 mar 2012
pojedziecie, spokojnie, ja dostałam wczoraj odp na meila od Mario. Pisał, że wszyscy wyjedziemy, tylko mamy byc cierpliwi, bo owoce powoli dojrzewają, ale sam czeka na rolników, którzy musza zgłosic zapotrzebowanie na ludzi, wtedy Mario może organizować wyjazd.
amadorka
16 mar 2012
kokusia,to wyjezdzacie jutro??
kokusia22
16 mar 2012
Tak Amadorka mamy bilety :) o (.15 z dworca wyjezdzamy.. wszystko aktualne z Twojej strony nie??
kokusia22
16 mar 2012
Kamilko jak tylko dojade to napisze co i jak to napiszesz tu na forum :)
amadorka
16 mar 2012
z mojej aktualne :)
daj znac jak juz z Madrytu bedziecie wyjezdzac
kokusia22
16 mar 2012
dobrze kochana :) a powiedz mi bo szefowi tez kupilam Zubrowke..w podziekowaniu ze sie zgodzil wogole.. myslisz ze bedzie dobra?? bo jak cos to cos innego dokupimy..? doradz cos :)
Kamilko jak tylko dojade to napisze co i jak to napiszesz tu na forum :)
Dobrze, nie ma problemu.
kokusia22
16 mar 2012
to czyli ze mamy szukac w kasach przewodnika SOCIBUS?
amadorka
16 mar 2012
Tak SOCIBUS,maja napisy na rozowo-zielono chyba i autobus tez w takich kolorach,
autobusy sa o godz 8.00, 11.00,, 14.00
bilet kosztuje 23,75 euro
iwca
16 mar 2012
Ja też czekam na wyjazd na truskawki.Mario tez mi napisał,że wszystkie pojedziemy.Mam tylko nadzieje,że będzie się opłacało jechać tak późno.Pozdrawiam wszystkie kobietki której jadą i te które
jeszcz czekają na wiadomość kiedy wyjazd.
kokusia22
16 mar 2012
oki :) to dobrze by bylo jakbysmy zdazyly na ten o 8 bo na 8:05 mamy planowany przyjazd to moze akurat sie uda a jak nie to poczekamy do 11..
iwca
16 mar 2012
Do stokrotka2208-Cześć mam nadzieje ,że nie zrezygnowałaś z wyjazdu na truskawki.Ja jeszcz troche poczekam i zobacze czy jechać.
pluum
16 mar 2012
czyli Mielec daaaalej czeka ;) jak nie usne to potwierdze wyjazd hehe dzis pierwszy taki piekny dzien mielismy , oby takich wiecej ;) pozdrawiam oczekujące na smsa ktory na pewno sni sie po nocach !! hehe
pluum
17 mar 2012
jaki tu spokuj la la la wszyscy sie nudza la la la ;D
krzysiek-es
17 mar 2012
hej.... truskawki w palos dojrzewaja nie ma szalu ze sa krzaki czerwone ale niedlugo bedzie duzo jeszcze kwiatki sa ,i zielonych duzo ,rzadko spotkac ze jest pol na pol , a pogoda dobra i sloneczna i na wiekszosci polach dzisiaj pracowali ludzi ,a w locutorio naprzeciwko ayuntamiento mrowki chodza
pakujecie sie dziewczyny?;)duzo jedzie teraz w poniedzialek?
elaglim
17 mar 2012
ile osób z pzremyśla jedzie osób?
elaglim
17 mar 2012
kto czeka jeszcze z przemyśla na wyjazd ?
iwca
17 mar 2012
Kto czeka na wyjazd truskawki z zachodniopomorskiego?
niunia102
17 mar 2012
czy w poniedziałek do Wrocławia jedzie ktoś pociągiem z Bydgoszczy?
WiolaH92
17 mar 2012
Iwca Ja czekam na wyjazd z zachodniopomorskiego a konkretnie jestem z POLIC a ty??
ania0r
17 mar 2012
Cytat: niunia102
czy w poniedziałek do Wrocławia jedzie ktoś pociągiem z Bydgoszczy?
niestety jechałabym ale ciągle czekam na owego smsa. Dostałam tylko informację że na pewno wyjadę, tak jak wszyscy co mają podpisane umowy. to efekt chorowania i zmiany dat wyjazdu. moja wina.
iwca
18 mar 2012
WiolaH92-Cześć Ja jestem z Mielna koło Koszalina.Mam nadzieje,że już nidługo i my pojedziem na te truskawki.Jak będziesz miała jakąś wiadomość to napisz na forum.Ja jak tylko dostane wiadomośc to też napisze.Życze słonecznej niedzieli pozdrawiam.
ania-friedel
18 mar 2012
Witam .Ja miałam jechac 8 marca ,ale zachorowałam i zrezygnowałam .Dostałam dzisiaj sms od moich kolezanek ,które tam pracują ,a napisały tak : hm jest tu zajebiście przej.......... normalnie, Oswięcim.Dobrze ze nie pojechałas -szukaj innej roboty. Wczesniej jedna twierdziła ,że wiara przesadza ,ale przecież jeżdzą .Teraz chce zarobić na powrót i wracać .Jak ja się cieszę ,bo chociaż zaoszczedziłam ,na wyjezdzie . Pozdrawiam Was i powodzenia ?"