praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
kamila ja zapytam go , staram się tego nie robic, żeby pózniej o mnie nie pisali fresówka to oszustka bo wysyła ludzi do pracy gdzie pracuje się w tunelach gdzie jest 50 stopni :) ale jak nie u niego to może da mi jakiś namiar.
A próbowałaś bezpośrednio w korporacjach? jak znasz język to już połowa sukcesu.
nie szukałam jeszcze niczego, my napewno tak nie napiszemy ani nie powiemy bez obaw. Wiemy na co się decydujemy, jesteśmy dorosli.
byłabym ci bardzo wdzięczna, nawet jesli nic się nie znajdzie, to i tak dzieki za poświęcenie mi czasu i pomoc :)
mam pytanko do dziewczyn co juz wrocily umowy o prace w jakim sa jezyku????
zaraz poszukam w necie korporacji, może cos znajdę
Cytat: Alex80k200
mam pytanko do dziewczyn co juz wrocily umowy o prace w jakim sa jezyku????
Umowy i nominy sa w języku hiszpańskim
Znalazłam kilka korporacji i meile i spisałam sobie. Zaczęłam juz wysyłać zapytania, może sie poszczęści i coś znajdziemy.
dzieki
i pewnie dopiero w autobusie po wplaceniu kasy ???
po wpłaceniu kasy to najwyżej możesz potwierdzenie dostać, umowe podpisuje się bezpśrednio z pracodawcą na miejscu z tego co wiem.
ale porazka!!!!!!!!!!!!!! zadnej mozliwosci sprawdzenia pracodawcy?????
Cytat: Alex80k200
dzieki
i pewnie dopiero w autobusie po wplaceniu kasy ???
Ja dostałam godzine przed wyjazdem od szefa ale inni może inaczej dostyaja nie wiem
dziewczyny podajcie mi meila do mario i numer telefonu prosze
Własnie ,czy są to prace sprawdzone ,czy ktos tam był ,bo jest tez ogłoszenie do niemiec ,bardzo ładnie opisuja ,ale chca po 30 zł ,wyjazd z Poznania i z kas jeszcze i jak wyslesz te 30 zł od razu cisza .Niewiem ,ale czy sami oszusci i naciagacze są .Czy mozna komus zaufać .A nabierani sa naprawdę ludzie potrzebujacy pracy >>>>>>
Fresowka,Ty slyszlas o tych zgwalconych i porwanych polkach??
bo ja nie...
dziwne prawda ??
Pracodawcy oplacaja droge powrotna,jezeli przepracuje sie do konca sezonu.
Jest goraco i co z tego,ale jakos te truskawki jeszcze nie dojrzewaja az tak szybko,
u nas jest juz troche wiecej osob i teraz bedziemy miec po dwa dni wolnego w tygodniu
slyszlam, od znajomej polki,ze u neij beda potrzebowac ludzi,i inne dwie tez tak mowily,ze szefowie pytali sie czy maja jakies znajome...
Morena napisala do mnie dzisiaj,mam nadzieje,ze moge to napisac
trafila do dobrego szefa,ma dobre warunki,a z praca tak jak wszedzie prawie,czyli 2 dni wolne w tygodniu.
Amadorka jestes jeszcze?
hej dziewuszki! potwierdzam słowa amadorki; morena do mnie dzisiaj dzwoniła i mówiła to samo - mamy się nie spieszyć z wyjazdem bo truskawki nie chcą dojrzewać i mają wolne 2-3 dni w tygodniu; mówiła, że pojedziemy wszystkie i mamy się nie martwić; po prostu szefowie nie zgłaszają takiego zapotrzebowania na ludzi bo truskawka zielona mimo to, że jest gorąco; kolejny wyjazd odbędzie się być może w ten weekend 17/18.03. ale to nie jest jeszcze na 100% pewna informacja; wytrwałości i cierpliwości moje drogie ;-)
to moze jest jeszcze dla nas jakas nadzieja..?3
nie może tylko na pewno kokusia ;-)
nawet mi się humorek nieco poprawił ;-) będzie dobrze kobietki :-)
niunia a Ty jedziesz pierwszy raz czy juz bylas?
1 raz :-)
No ja tez wlasnie i juz sie zastanawialam czy rezygnowac jak tego wyjazdu tak niema i niema :(
kokusia jestem
jeszcze nie rezygnujcie,spokojnie ,pojedziecie
spoko fajnie ze pojedziemy ale z tyg na tydz staje sie to coraz mniej oplacalne ;)))
mi sie wczoraj przewidzialo czy Emilka wkoncu do nas zawitala :)?Gdzie to lala bylas jak Cie tyle nie bylo ;D
no oby dzisiaj eski wieczorkiem się pojawiły... ;-)
Witam wszystkie oczekujace.Wczoraj napisala mi moja super kolezanka,ktora jest w Palos ze noce sa zimne i malo fresy.Moze dlatego przedluzaja sie te wyjazdy.U nas w wekeend ma byc do 20C,to m oze w Hiszpani tez sie ruszy.Jak ja zaluje ze nie moge w tym roku tam jechac,ale coz-zycie.POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY KTORE CHCA TAM JECHAC:)JEDZCIE LASKI BEDZIE DOBRZE:)PAPA
Kokusia22 nie przewidziało Ci się Emilia dodała jednego posta w pon chyba ale tylko dlatego ze miała wyjątkowo dostęp do neta. jak będzie miała znowu możliwość napewno napisze ;)
Witam
Proszę o informację z jakiej miejscowości i jakim autobusem czy busem wrocic do Polski? W poblizu Moguer lub Palos de la frontera.
Pozdrawiam Sylwek
Cytat: amadorka
Fresowka,Ty slyszlas o tych zgwalconych i porwanych polkach??
bo ja nie...
dziwne prawda ??

nie słyszałam , nic nie ma o tym w tv ani w prasie :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego