"Wiec skoro nie wiecie jakie tutaj sa kontrakty miedzy firmami a moja firma to nie zmyslajcie, wsadzcie sobie paluszki w d..... a nie piszcie pierdól"
panie Mario a dlaczego pan wciska do złych szefów? czemu u nich nie chce nikt pracowac? zwalniaja po dwóch dniach pracy!! zeby była praca nie pozbywaliby sie , no chyba ze osoba totalnie sobie olewa lub sie upija to rozumiem, ale jak mozna zwlaniac za prace albo za to ze sie nie podoba kochanicy szefa???
i niech pan nie mówi ze po 1 dniu mozna poznac osobe czy bedzie sie nadawac!, nas zagoniono na drugi dzien do pracy , wiadomo, aklimatyzacja to jest inny klimat i zmeczenie po podrózy i kregosłup nie z gumy trzeba go tez przyzwyczaic, wiedzielismy jaka to praca, ze gorąco, ze ból, po to sie inwestowało a nie zeby po 2 dniach zjechac. ja wiem bo pracowałam 7 pełnych kampanii.
pan daje tam gdzie szefowie sie pozbywaja polek, potem jak jest praca wolą brac miejscowych ludzi, bo tych tez pełno do pracy, a pan ma ruch bo jedni przyjezdzaja na miejsce innych i na tych miejsce dwóch tez przyjada. kiedys szef płacił za podróz powrotną jak sie ktos nie nadawał do 2 tygodni no chyba ze ktos uciekł to nie. pan twierdzi ze wsstydzi sie polaków za granica a sprowadza pan ich bo mam pan z tego biznes i jest pan sam polakiem. niech pan sobie prowadzi ten swój biznes ale z rzetelnymi pracodawacami!!!