Urzedy pracy organizowały tez w tym roku wyjazdy, sama tutaj pisałam o tym
Wiem dziewczyny, że jestescie złe na cały świat, też bym taka była, ale szanujmy to forum, zawsze było skarbnica wiedzy a teraz stek wyzywisk, chamstwa .
Każdy powinien przeczytac całe to forum z 10 razy , jest kilkanaście watków o truskawkach , wtedy nie byłoby rozczarowania z powodu piętrowych łóżek, czy baraków na polu, takie są warunki, że ejst syf w domkach to wybaczcie , ale przeciez szef nie zatrudni Wam pokojówki , trzeba o takie rzeczy dbac samemu.To , ze zbiera się tylko w takiej pozycji o tym pisało się setki razy.......
Ten rok jest fatalny pod względem zarobków, są pola gdzie nie pracuje się codziennie i to nie jest wina Mario, szefa, winna jest pogoda.
Zawsze są wpisy niezadowolonych osób , tylko my zawsze jestesmy cacy , ale gdybysmy posłuchali drugiej strony to już byłoby inaczej. Ja cały czas powtarzam szef nie wyrzuci nikogo, kto dobrze pracuje, kto zbiera mu dużo owoców , to sa jego pieniądze.
cati28 Ty miałaś jakiegoś pecha, bo nie wierze, że po tylu latach zbierania , żle zbierałaś, na Twoim miejscu też byłabym nieżle wkurzona.