praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2011-2040 z 9714
W autobusie będzie nas 80 złych kobitek i kierowca. Przyciśniemy go po drodze ! Jak nie wyśpiewa nam prawdy ...hehehe nie szans . :-)
No to jak tam będziesz miała te informacje to dawaj znać może się wszystkie uspokoimy ;]

Będziemy w TVE ...hehe 80 kobiet z Polski w akcie desperacji porwało autobus. hahahaha
małgorzata czekamy na informacje szybko sie odzywaj!!!!
wariatka ale dobre!!!
Spoko!!! babeczki
Już byśmy chciały w tym autobusie siedzieć i śmiać się damy im tam popalić za te wałki ;D
własnie rozmawiałm ze znajomym hiszpanem cały ten tydzien było bardzo ciepło i zapowiadaja ładna pogode wiec dziewczynki chyba pomału zaczniecie pakowac walizki
Mój mąż hahaha lubi militaria ....hahahaha
MY JESTEŚMY SPAKOWANE !!!MY I KONSERWY <KIEŁBASY <PASZTETY !!!
no mnie czeka juz w poniedziałek długa podroz,ale chociaz mnie przywita słoneczna hiszpania;);)
Granaty weź ;D
ech chyba te truskawki nam dadza popalic a inaczej nasz plecki,apropo kierowcow autobusu nie sa zbyt mili ;(
My już spakowane od miesiąca ;D
Poloszka nie prowokuj mnie! hahahah:-))))
My dla nich tez wcale nie mamy zamiaru być miłe
jacy oni dla nas tacy my dla nich proste i logiczne ;D
olcia ...kierowce można zastąpić ! Masz prawo jazdy ? hahaha:-) A tak serio ,to jak nie mili ! Tyle kobit on sam i nie miły????
My ci tylko pomysła podsunęłyśmy ;D
Nie myśl że cie nakręcamy decyzja należy do ciebie ;)
No okej te osoby co jada pierwszy raz nie maja pojecia ale te co juz ktorys raz jada czy nie maja kontaktow z pracodawcami?????Teraz w hiszpanii rzadza rumuniiiiii!Plaga!!!!!!!!!!!!!!Ja znam szefow ze slyszenia i niektorych z widzenia a wszystko dzieki temu ze mieszkam w miescie!!!A zycia na kampie nie wyobrazam sobie chociaz kiedys mieszkalam pare dni na kampie!Jak sie zyje w miescie to ma sie i znajomosci !nie wymadrzam sie tylko pisze jak jest...w czerwcu ludzie jada do lleidy!!!!
w autokarze bedzie 3 kierowcow,w ubikacji nie karza sie załatwiac tylko robia jakies przystanki co 6 godzin lub 4 godziny zalezy od humoru pewnie ze mam prawo jazdy tylko nie znam drogi;)
zamiast do hiszpanii zrobie wam wycieczke po europie hehe
Sluchjacie z tymi Rumunami to naprawde plaga....nawet zatrudniaja sie jako sprzataczki opiekunki do osob starszych i biora np za sprzatanie za h 2e kiedy to polka bierze 5 czy 6 e!Normalne ze one beda mialy zawsze prace!Teraz w okolicy huelvy jest b .malo polek po ulicach chodza tylko rumunki calymi stadami i murzyni nawet marokanczykow jest malo!!!!Wygryza nas te rumunki!
A co do słoika mamy lać czy pampersy ze soba brać?
Cyba im się w dupach poprzewracało ale dobra będzie trzeba to i przez okno dupsko wystawie jak nie będe miała wyjścia i zobaczymy co zrobią ;D
A co do drogi ja mape wezme;D
My jesteśmy za;D
Kierowca jak nie będzie współpracował.....i zatrzymywał sie na sisiu, to ma problem ! Z takimi przypadkami medycyna się już spotkała ! hahaha
jestem optymistką bo takie nakręcanie nic mi nie da co do kierowców to są spoko a jeśli wyjadę na początku kwietnia to i tak wyjdę na swoje i to wcale nie tak mało jakby ktoś sobie myślał z drobnymi nie wrócę
pod koniec miesiąca bedą wyjazdy taką informacje uzyskałam od p MARIO
Acha no to może się coś zacznie dobrze by było ;)
Oj dziewczyny widzę ,że co roku jest problem z wyjazdami :( ale niestety Wasza praca uzalezniona jest od pogody. Są miejsca gdzie dziewczyny pracuja codziennie , ale też są takie, że pracują 2-3 dni czasami tylko 2-3 godziny.Codziennie mam chyba z 30 pytań na gg ... kaśka co mamy zrobic , nic nie zarobimy... niestety trzeba czekac ......Marzec to zawsze był wielki wysyp , marzec i kwiecień to miesiace gdzie zawsze kupe kasy się zarabiało.Jak będzie w tym roku to wielka niewiadoma :(
ile to kupe kasy? mozna sie dorobic na truskawkach?
Temat przeniesiony do archwium.
2011-2040 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego