praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
HEJ DZIEWCZYNKI JAK TAM HUMORK BO MÓJ TO NIE NAJ LEPRZY TAK PANICZNE SIĘ BOJĘ ZE TRAFIMY ŻLE I BĘDĄ NAS GNEBIĆ I WRUCIMY ZARAS DO DOMU
POTYCH W PISACH W CZORAJSZYCH TO ZNERWÓW MNIE BOLI ŻEŁĄDEK
Dziewczyny nikt Was nie będzie gnebił , hiszpanie to nie są potwory.Możecie trafic do szefa, który bedzie Wam jeszcze pomagał zbierac, możecie w ogóle nie widziec swojego szefa , głowa do góry nikt nie wie gdzie trafi i jak bedzie
Fresowka ma racje (i doswiadczenie) Ale w pierwszym roku jak bylam to szef do mnie wolal "cipko cipko" Ale mialam stres i nerwy, dopiero pozniej sie dowiedzialam, ze on po polsku staral sie mowic SZYBKO. Zaprosil mnie nastepnego roku juz koncem stycznia ... wiecej optymizmu :)
Dziewczyny to nie jest regułą,że wszędzie jest tak źle.Ja trafilam fatalnie - miałam pecha ale Wam się może udać i nie będzie tego problemu.Co mogę radzić to jesli zakumplujecie sie w autobusie starajcie sie gdzieś razem do jakiegoś szefa.Nie wiem jak teraz czy już bedziecie nazwiskami przydzielne do kogoś czy na miejscu wybierają.Chociaz we dwie to bedzie wam razniej.
ja tez sie boje gdzie trafie i jak bedzie
ale mam nadzieje ze nie bedzie tak zle!
Cześć Dziewczyny! ...będzie dobrze :-) ja biorę energię
Ciekawe jaki procent dziewczyn jest tu na forum z tych co jadą?
Będziemy na dworcu się poznawać po naszych forumowych nazwach ! Pitera77 łatwo będzie poznać ! hahaha
haha pitera zatkalo na zadnym forum sie nie wypowiada bo wyjazd od pani mroz jest pewby na 100% podobno wiec sie pewnie pakuje i glupio mu teraz ze pisal na nia i na kazdego:PP
on jedzie? nie żartuj ! Nie stać by go było na to!!!
tak mi sie wydaje bo juz nic nie pisze tam
a sam stwierdzil na drugim forum ze jak bedzie wiecej info od pani Mróz to pojedzie
autokary juz maja zamowione , chyba juz wszyscy tam zaufali i jada od tej pani
Czymógłby mi ktos podać numer do Pana Mario z Hiszpani.
Za uprzejmosc z góry dziękuję.
witam życzę wytrwałości , radości że zbiorów , godziwego zarobku , zdrówka , słonecznej pogody , wsparcia wzajemnego , szacunku ogólnego-- zyczę wam TRUSKAWECZKI_LASECZKI--- ps a jak wam sie trafi jakiś przyczłap- to przeciągnijcie takiego po rajce
mnie tylko żal ,że was nie poznam -uuuuuuuuuuuuuuuu
dziewczyny jadą , a kto zostaje???
dziewczyny jadą , a kto zostaje???
dzieki
to ty hala1 nie jedziesz????
jak mnie wyrzuca to obiecuje ze sie odezwe na forum i opisze co i jak;P
a gdy mnie nie bedzie to znaczy ze wszystko ok i pracuje:0
zycze wszystkim zebyscie trafily w super miejsca!!!
iwonka - no teraz nie jadę -- Mario jeszcze się nie skontaktował ze mną.
ok ,oby was żaden hiszpan nie wyrzucił wrrrr-- abyście były zadowolone i po powrocie w czerwcu - tu na forum opisywały -jak było wspaniale . Powodzeniaa
oby w czerwcu:)
moze jeszcze pojedziesz nastepnym autokarem
byc moze do zobaczenia na miejscu:)
Dlaczego hala nie dzwonisz do niego??????
bo nie wpycham się tam ,gdzie mnie nie chcą , bynajmniej ja tak to rozumiem , napisałam jemu kilka pytań w sprawie Hiszpani , pobytu ,pracy ,warunków , o oferty pracy itd. jest miejscowym wiec ma orientacje w temacie , -rzekł ,ze odpowie na pytania - owszem odpowiedział ,ale nie mogłam odczytać ,wiec ponownie napisałam , żeby podał odpowiedzi na gg i co ,nieraz siedział na gg i nie odezwał się , wiec rozumiem to właśnie w ten sposob jw, -a ja jestem honorowa babka i się pierwsza nie odezwę . Teraz to on się powinien odezwać do mnie- Halinki -- jesli ten wyjazd jest ostatnim wyjazdem to Mario będzie musiał mi zwrócić wpłaconą zaliczkę , ja nikogo sponsorować nie mam zamiaru -- ale wierze ze sprawa załatwiona bedzie pozytywnie i spotkamy sie wszystkie z tego forum ii wtedy się napije serio - pifka .
Skoro wpłaciłaś zaliczkę ! Jesteś na liście! Więc o co chodzi??????
hala skoro wszystkie maja jechac z listy to tez pewnie pojedziesz
jeszcze ma duzo osob przywiezc wiec pewnie bedzie wyjazd
a to troche dziwne ze kto dzwonil i pytal kiedy wyjazd to jedzie;)
Jeśli nie zjawisz sie hala na dworcu jutro,to zaliczki nie odzyskasz! Na pewno jesteś na liście . KURDE masz dzwonić !!! Dziewczyno mało czasu
tego niewiem czemu nie otrzymałam żadnej informacji w sprawie wyjazdu. Może jak ponownie robił Mario listę to , mnie pominął . Może w tym jest rzecz
Dzwoń do niego! Po za tym zawsze prosi o wysłanie potwierdzenia wpłaty!
potwierdzenie wpłaty załatwione dawno -- Poinformowanie odnośnie wyjazdu leży w jego gestii 4-5 dni przed właściwym terminem . dla mnie to może już być 3-4 dni ale konkretne info - które sie nie zmienią w jakieś tam chwili .
Wyjazd jest w niedziele ! Wiec pakuj się dziewczyno i śmigaj na PKS .
a jak wezmą kogos kogo nie ma na liscie?pewnie autokar bedzie na full, nie martwcie sie , ostatnio to "szczescie" ze dwie nie dojechały bo by nie miały miejsca, nie wiem jak oni to kompletuja, chyba biora na zapas w razie gdyby ktos nie dojechał.
spokojnej nocki zycze zebyscie sie wyspali przed długą podróżą;)
i nim zesmy odjechali ze dworca, zapakowali bagaze, posprawdzali dowody wpłaty to zeszło 3 godziny ale moze tym razem pójdzie im sprawniej
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego