praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
On cię zarejestruje w Urzedzie pracy, po to dowód zabierają
Cytat: hala1
zaraz zaraz czegos tu nie rozumiem ,, taka baba gnębi nie mozna poskarżyc sie szefowi bo --- sie prace straci !!!! - to sie pytam OO jakiego pracownika im chodzi -- taki co ma byc potulny dawac sie poniżac wykorzystywać dupy dawać - i uśmiechać sie , ze jest ok ??? przecież jest kodeks pracy i ludzkie NORMALNE traktowanie

Jak sie poskarżysz nie stracisz od razu pracy ale to nic nie da.Jak sie źle trafi to jak napisała Lorencia Poprostu trzeba zęby zacisnąć i pracować
Jesli moge cokolwiek doradzic tym ktore wyjezdzaja,to chyba przede wszytkim..,zeby starac sie jak najpredzej DOSTOSOWAC. Nic tam nie wsoracie pyskowkami. Rozmawiala ktoras z Was w cztery oczy z mario? Facet w kolko powtarza-PATRZ MI W OCZY I SLUCHAJ CO DO CIEBIE MOWIE...sam jednak jest jakby gluchy na to co sie do niego mowi.
wiecie co jak ja tam pojadę to bede miec przechlapane bo bardzo ,bardzo nie cierpię nieuczciwosci i niesprawiedliwego traktownia ludzi ,, wszyscy jesteśmy równi dla mnie nikt nie jest moim bogiem bo jest tylko ten jeden -tam na gorze i jak taki hiszpan czy polak rusek i jakis maciacias zle mnie potraktuje to fala tsunami go zaleje
że cooo kATKA pATRZ MI W OCZY TO TEKST DO pOLKI
brawo ! hala1
zaczynamy poznawac ciemnie strony fajnie ,fajnie oj
Z moim charakterem to ciemno to widze
Badzcie dobrej mysli,niektore dobrze trafily i wroca zadowolone...
pewnego pechowego dnia pojechalismy na zbiory truskawek co sie okazalo na miejscu tragedia
bez cieplej wody szczury lataly kolo karavan spalo sie po 11 osob w jednym pomieszczeniu
z chlopami na dodatek do kuchni i do kibla bylo 2 km
a co gorsza nie placili nam minimalnych stawek to bylo wbrew prawu ktos zbiral
zle kazali mu wracac do karavany i tyle zarobil
pare osob zglosilo to do pewnej oraganizacji
wiecie co sie okazalo?? ze z tej oragnizacji co mieli nam pomoc zadzwonili
do naszego pracodawcy i spytali czy to prawda oczywiscie zaprzeczyli i na dodatek podali numer z ktorego zadzwoniono ze skarga i mieli przechalapne do konca kazali im wypie****** i tyle bylo pomocy ze strony rodakow
jestem Polka pelnej krwi..,wiec to byl tekst do Polki. Zreszta nie tylko do mnie tak sie zwracal-macho jeden!
Dziewczyny! wstępna selekcja powinna odbywać się w Polsce aby ze względu na stan zdrowia nie została któraś cofnięta z powrotem.
o rany to my jak miesko nie ludzie tak , rozpie to całe towarzystwo -- soorry ze przeklinam ale cisnienie mi poszybowało w gore
Jaka znowu selekcja? Wazne zebys zaplacila 350 zeta...i najlepiej zrezygnowala z wyjazdu! Jesli jednak sie uprzesz jechac,to juz twoja sprawa. Doplacasz 300 stowy i jedziesz-pretensje mozesz miec do samej siebie...
Kurdeeee:-(
katka774 podaj gg :-)
Dziewczyny, wracając do tych ugietych kolan to ze względu na to, że inne jest krążenie w takiej pozycji, w namiotach jest upalnie strasznie, nie raz dziewczyny w rajkach mdlały. Moja metoda była taka, że jak najmniej się prostowałam , wtedy kręgosłup tak nie bolał, jak prostowałam plecy, (bo na to szef pozwala , no chyba , że ktoś non stop bedzie stał to będzie zwracac uwagę), to bolało mocno :(, to na szczescie pierwszy rok, póżniej z roku na rok było lżej.
Ktoś kto ma problemy z krążeniem,sercem, kregosłupem nie powinien jechac
Dokładnie na miejscu nikt się tobą nie przejmuje
katka - mowisz o TYM MARIO Wróbel ? aż nie chce sie wierzyć , jak z nim miałam kontakt to zawsze kulturalny na poziomie , miło mi sie z nim rozmawiało -- To co ma drugie oblicze ???
Katka ma rację na miejscu się raczej niczym nie przejmuje.
w polsce ma inne oblicze a w hiszpanii inne.
na swój autobus powrotny chetnie zapisze
otwierają wam sie oczy , bo mnie taak i wyłania sie nieeeeeciekawy obraz
Bo pieniądze idą dodatkowe
fresowa -- czy mogłabyś podać nr swojego gg Halina Sochaczewska
spokojnej nocy życze wam truskaweczki-laseczki , musze wyjść , ale mam podniesione cisnienie
fresowka podaj swoje gg Edyta
dziewczyny moje gg jest tu chyba wpisane z milion razy 3589011 :)
pozdrawiam
tak czytam te wpisy i mam obawy czy jechać
Cytat: Lorencia
To prawda nie można zginac kolan ani nie można kucać, tylko pozycja schylona. Tylko że ty jedziesz do pracy i to on tam rządzi. Często pracodawcy sprawdzają kobiety jak pracują na polu.

pewnie jeszcze załozą nam krotkie spudniczki i beda nas podpatrywac przy pracy, to jakas paranoja, co oni sobie mysla ze sa bogami, wladcami calego swiata i moga innych traktowac jak smieci
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego