praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
kama zebys nie myslala ze jestes niewidzialna :D ja nic nie wiem ;). nawet nie wiem kiedy truskawki jada

W sumie to wiem, bo same obrabiamy dupe Bei...
Bo wiesz może ktoś wie ale nie zauważył mojego wpisu więc powtarzam się ;)
a ja sie serio nie czuje zebym obrabiala dupe bei :P
hehehe boroczek no podłamałas mnie troszke ale ja w tamtym roku tez nieżle odnosnie wyjazdu na mario pojechałam bo mnie wkurzył ...ale sie wyjasniło wszystko i jest ok...
Ale bea tego chce,wręcz sie domaga ;)
Dziewczyny wejdźcie na tą strone i zobaczcie czy usuwam posty tej pustej lali ...http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/pierwsza-praca-w-hiszpani/215730/last_post
JA TEZ CZEKAM NA ODPOWIEDZ
A najdziwniejsze w tym wszystkim jest to dziewczynki,że niby tyle dziewczyn wróciło,a tylko jakaś bea tu na forum fisiuje...
No wkurzyła mie teraz...uczepiła sie jak rzep psiego ogona.
morena nie warto sie nia przejmowac trzeba ja ignorowac i tyle moze da sobie spokoj

Bei nie ma na forum od pewnego czasu, jakby ktoś nie zauważył:) No a Kamilka źle trafiła bo mimo wszystko my tu na truskawki się zamierzamy:)
i z kim my sie bedziemy uzerac?:p
Ja dobrze trafiłem ;) Bo od początku tu piszę i zawsze ktoś coś wiedział ;) Tak więc może i tym razem tak będzie.

Trafiłem? Czyżbyś był mężem naszej Kamilki?
Anitouz nie popisałaś się. Może Bea zrobiła z ciebie Mario, ale kogo miala zrobic skoro jak widać sama się podszywasz, pod inne postacie i ją podpuszczasz na privie? Pokazałas poziom swojej uczciwosci. Teraz zaczynam rozumieć ,dlaczego na tym forum strach podać jakieś dane. Pozniej osoba wiarygodna, jak np fresówka, nic nie wskóra, bo jakieś niedojrzałe prowokatorki zabawiają się w podpuchy. Jak się okazuje, bea pokazała swoją domyślność ,bo wyniuchała ,ze jestes krętaczką, nie dała się nabrać na twoją wiadomość.
Oj poziom żenujący..w ogóle ujawniać korespondencję z privów..No nie dziwię się,ze tak rwiecie się na te pole. Przyklepiecie sobie piątkę z jakimś burakiem ,co bedzie stał nad wami z batem i popędzał jak bydło. O ile w ogóle robota będzie. Ja życzę wam z całego serca,żeby była. Trochę oczyści się powietrze w kraju z takich prymitywów.
nie! to mario!
Cytat: Boreczek11nightwish1
Trafiłem? Czyżbyś był mężem naszej Kamilki?

Nie, pisałam na szybko podczas jedzenie ;) Hehe literówka :)
Cytat: Emilia24bbb
nie! to mario!

hehe jasne to który jestem? mario 4?
gaga 2 dni temu jak weszlam na forum nie wiedzialam o co chodzi z ta bea wiec napisalam jej na privie zeby mi wyjasnila. a jaka ja moge byc kretaczka zastanow sie !! czy ja mam jakis wplyw na te osoby z forum?? a dla bea co 2 osoba to mario wiec sory.... i pod jakie inne postacie sie podszywam bo nie wiem ??
gaga czyzbys zazdroscila ze bedziesz sobie tu gnic i dupa Ci bedzie rosla od tych niby studiow ktore chyba nic nie daja patrzac na twoje wypowiedzi?? ale jestem z Ciebie dumna tym razem przynajmniej ladnie odmieniasz koncowki :) brawo ze chociaz poziom podstawowki opanowalas. tez mam nadzieje ze praca bedzie i nie bede musiala przebywac wsrod takich frustratow jak ty ktorych jedynym zajeciem jest interesowanie sie cudzym wyjazde. idz sie poucz gramatyki :)

Gaga - nie jedziesz a siejesz zamęt dodatkowo. To o co chodzi jak to nie Twoja broszka??
Dodatkowo użyłaś liczby mnogiej co znaczy, że nas wszystkie zaklasyfikowałaś pod jedną kategorię. I pytam się, jakim prawem wyzywasz nas wszystkie od buraków i prymitywów? Jakim?

Nie życzę sobie po prostu!!
spokojnie dziewczyny nie warto sie denerwowac ...
gaga to jakis gremlin ktory sie boi ze nie da rady na wyjezdzie i woli siedziec na garnuszku mamusi :)
hahhahahahah emilia gora !!!
anaionutz proponuje ignor dla trolla :)
i tak wlasnie zrobimy STOP GNOM :) bo acta na czasie :)
Normalnie obłed jakś ja pitole co sie dzieje...
ale swoja droga o co jej chodzi z tym niby Twoim podszywaniem sie pod kogos anaionutz to nie rozumiem :D. mysle ze przeczytala pare stron forum zobaczyla pare cietych ripost i tez chciala byc taka inteligentna. chciala sie dziewczyna w rutkowskiego zabawic i zweszyc jakis podstep i nie wyszlo.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego